NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: S870SI + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: V869S + INFO

VÆRET
Weather Maspalomas

Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 3
Antall bad: 3
Toalett: 1
M2 Tomt: 300
M2 konstruert: 395
Eiendommens stand: God stand
Garasje / Parkering: Ja
Terrasse / Balkong: Ja
Svømmebasseng: Ja
Havsutsikt: Nei
Fellesutgifter: 280 €

EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Type eiendom: Villa
Område: Tauro
Referanse: 1099-OM
Pris: 938.000 €
Bilder
Kart
Les mer om Tauro
På vestsiden av det velkjente turistmålet Puerto Rico, finner vi Taurodalen som med årene har blitt et kjent og kjært tilholdssted for ganske mange nordmenn og andre nordeuropeere.

Tauro var i sin tid et meget lite samfunn, men har blitt utbygd den senere tiden, spesielt av Anfikonsernet, som har konstruert flere luksusboliger i området.

Midt i Tauro finner man Anfi Tauro Golf, en nyere 18 hulls golfbane; - meget populær blant golfentusiaster uansett kunnskapsgrad og ferdighet.

Sentralt i Tauro finnes også et Spar supermarked med spesialprodukter fra flere nordeuropeiske land.

Bebyggelsen i Tauro er gjerne preget av større boliger enn det man ellers er vant med på sydsiden av Gran Canaria; ofte pene, lavere konstruksjoner i 1 og 2 etasjer.

Stranden nedenfor Taurodalen er ikke av all verdens standard om man sammenligner med nabostranden i Amadores, men den har blitt opprustet i senere tid. Ta gjerne turen innom de kanariske strandcaféene for en lunsj i solen.

Rett bortenfor stranden ligger en av de bedre restaurantene på sørsiden av Gran Canaria, Guantanamo. Spisestedet er godt kjent for sine tapas-og kjøttretter.

Det er lagt fremtidige planer om en marina i området, dog vet man ikke når dette vil bli realisert.
Type eiendom: Villa
Område: Tauro
Referanse: 1099-OM
Pris: 938.000 €
Eiendom for salg gjennom en av våre samarbeidspartnere. Det er ikke våre bilder og annonsetekst og vi kan således ikke ansvarliggjøres for riktigheten av annonsen eller eventuelle utelatelser.
Beskrivelse
Vi presenterer denne eksklusive luksusvillaen i de privilegerte omgivelsene til Anfi Tauro golfbane.

Denne praktfulle villaen med privat basseng ligger i den mest eksklusive urbanisasjonen i området og er omgitt av en golfbane.

Helt uavhengig villa med best mulig orientering mot solen (sørvest) med spektakulære solnedganger.

Eiendommen er fordelt over to etasjer. Når vi går inn gjennom hoveddøren til villaen, blir vi ønsket velkommen av en praktfull hall hvor du med et øyeblikk kan se husets romslighet og sjenerøse dimensjoner. Alt er orientert mot terrassene og hagen for å utnytte naturlig lys.

I hovedetasjen finner vi et sjenerøst kjøkken med plass til spisestue og romslig stue med utgang til terrasse. I hagen kan vi nyte et fantastisk oppvarmet basseng med absolutt privatliv.

Resten av denne etasjen er fordelt på 3 doble soverom, hver med eget bad.

Hovedsoverommet har også et stort omkledningsrom og er direkte forbundet med hagen og bassenget gjennom glassdører.

Den praktfulle innvendige jacuzzien omgitt av marmor minner oss om et privat spa.

Fra gateplan har vi direkte tilgang til eiendommen fra den store garasjen for minst 4 biler. I denne etasjen finner vi også en enorm plass for å kunne installere et treningsstudio, spillrom, filmrom, profesjonelt kontor eller til og med et ekstra soverom. I denne etasjen finner vi også et fullt utstyrt vaskerom. Fra en intern trapp har vi direkte tilgang til hovedetasjen i villaen.

Sikkerhet og personvern er prioritert i denne urbaniseringen for å garantere fred og ro til eierne. Anfi Tauro har en overvåkingstjeneste og en sikkerhetsbarriere ved inngangen 24 timer i døgnet.

Vi fant også et SPAR-supermarked noen få meter unna for daglig matinnkjøp.

Denne villaen ligger midt på en golfbane og bare noen få minutter fra Tauro-stranden og Amadores-stranden. Svært nær Puerto Rico med sitt brede gastronomiske og fritidstilbud. Et virkelig privilegert sted sør på Gran Canaria.
Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 3
Antall bad: 3
Toalett: 1
M2 Tomt: 300
M2 konstruert: 395
Eiendommens stand: God stand
Garasje / Parkering: Ja
Terrasse / Balkong: Ja
Svømmebasseng: Ja
Havsutsikt: Nei
Fellesutgifter: 280 €



Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design