NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: S870SI + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: V869S + INFO

VÆRET
Weather Maspalomas

Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 3
Antall bad: 2
Toalett: 0
M2 konstruert: 170
Eiendommens stand: God stand
Garasje / Parkering: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Svømmebasseng: Nei
Havsutsikt: Ja

EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Type eiendom: Hus
Område: Mogán
Referanse: 05649-CA
Pris: 675.000 €
Bilder
360
Kart
Les mer om Mogán
Tettstedet Mogán består av landsbyen Mogán Pueblo, som ligger innover i dalføret, og Puerto de Mogán som ligger ved kysten. Det er flere kilometer mellom de to.

I Mogán Pueblo bor det stort sett kanariere som er fastboende. Dette er så langt fra et charterturiststed som man kan komme. Stedet er perfekt for den som ønsker stillhet, privatliv og bo blant de innfødte.

Dersom du ute etter et estetisk fint og rolig sted, bør du utforske Puerto de Mogán, Gran Canarias svar på Venezia.

Her kan man rusle blant koselige, stemningsfulle gater mellom flotte hus, kanaler og fiskebåter. Den tidligere fiskelandsbyen er kjent for sin flotte arkitektur og gode stemning.

Hyggelige strandcafeer og utsøkte fiskerestauranter preger havneområdet. Den intime stranden, hvor sanden er hentet fra Sahara, er meget populær både blant turistene og de fastboende.

Bebyggelsen i Puerto de Mogán er blandet; her finner man alt fra nye luksusleiligheter til gamle hus.

Etter at motorveien ble åpnet, ble det straks enklere å komme seg til denne flotte perlen. Dette er nemlig det vestligste feriestedet på sydkysten av Gran Canaria.
Type eiendom: Hus
Område: Mogán
Referanse: 05649-CA
Pris: 675.000 €
Eiendom for salg gjennom en av våre samarbeidspartnere. Det er ikke våre bilder og annonsetekst og vi kan således ikke ansvarliggjøres for riktigheten av annonsen eller eventuelle utelatelser.
Beskrivelse
Denne eiendommen har en rustikk stil som passer perfekt sammen med sjarmen til fiskerlandsbyen der den ligger. Et perfekt familiehus med et romslig bebygd areal på 170 m² som uten tvil skiller seg ut takket være sin privilegerte beliggenhet i den nedre delen av gamlebyen i Mogán, uten behov for å klatre opp bakker eller trapper for å nå inngangen.

Nærheten til stranden og småbåthavnen er utvilsomt en av de største fordelene med denne eiendommen. Tenk deg å bo bare 50 meter fra den vakre stranden i Mogán, hvor du kan nyte solen og havet når du måtte ønske det. Og bare 2 minutters gange unna finner du sjarmen til Mogáns Venezia med sin marina, plantefylte gangveier og frodige, grønne hageområder.

Boligen består av 3 doble soverom, noe som er en sjelden luksus i dette området, 2 komfortable bad, et fullt utstyrt kjøkken, en romslig stue, en gang, et stort repos og en walk-in-garderobe. Boligen er i perfekt vedlikeholdstilstand, og hver eneste krok er nøye gjennomtenkt for å gi en koselig og autentisk følelse.

Det som virkelig gjør denne eiendommen spesiell, er terrassen ovenpå, som har et utekjøkken. Herfra kan du nyte den fantastiske havutsikten, kjenne havbrisen og nyte dagliglivet til de som bor i Puerto de Mogán. I tillegg har du tilgang til en takterrasse som gir deg mulighet til å betrakte havet, stranden og det vakre "Mogáns Venezia", en privilegert panoramautsikt som få er heldige nok til å nyte.

Eiendommen har blitt kraftig forbedret for å gi komfort, samtidig som man har forsøkt å opprettholde autentisiteten og homogeniteten til husene i området. Det elektriske anlegget er renovert, og kjøkkenet er utstyrt med trefinish og et amerikansk kjøleskap med stor kapasitet. Det er også oppbevaringsplass under trappen, klimaanlegg i stuen og to av soverommene, samt et soverom med omkledningsrom. Hovedbadet har badekar og dusj for din komfort.

Kort sagt er denne eiendommen en unik mulighet til å bo i autentiske og pittoreske omgivelser, bare en kort spasertur fra stranden og havnen, og uten å gi avkall på moderne bekvemmeligheter.

&#&#&#Distribusjon
Første etasje: Entré, kjøkken, bad og stue.
Første etasje: To doble soverom, bad
Andre etasje: Hovedsoverom med omkledningsrom og terrasse med utekjøkken
Takterrasse: Terrasse med fantastisk utsikt over havet, fjellene og landsbyen.

Merknader om areal
Ca. 170 m² (132 m² inntegnet + tilbygg på ca. 38 m²) + terrasser

&#&#&#Juridisk merknad
Den publiserte planen bør betraktes som en veiledende skisse gir ikke et nøyaktig bilde av den fysiske utformingen av eiendommen; det kan være unøyaktigheter i planløsningen og målene for overflatene.

NOTAT:
Tilbygget (Andre etasje) på ca. 38 m² er originalt oppført uten byggetillatelse, men regnes som konsolidert ettersom foreldelsesfristen har utløpt.
Som følge av dette er fremtidig utbygging på denne eiendommen begrenset til bevaring, renovering eller erstatning av eksisterende elementer. Fremtidlig vil tillegg av nye byggeelementer, eller utbedringer derfor ikke være tillatt.

Prisen inkluderer ikke skatter og utgifter ved kjøp. De viktigste er omsetningsskatt (6,5%), gebyrer til notarius publicus og eiendomsregisteret, utgifter til saksbehandling og oversettelser. I gjennomsnitt må man beregne at det påløper et tillegg på 8-10 % i skatter og avgifter i tillegg til den oppgitte kjøpsprisen, men vi vil gi deg en detaljert oversikt for hver eiendom du er interessert i.
Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 3
Antall bad: 2
Toalett: 0
M2 konstruert: 170
Eiendommens stand: God stand
Garasje / Parkering: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Svømmebasseng: Nei
Havsutsikt: Ja



Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design