NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: A876S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A875SI + INFO

VÆRET
Weather Maspalomas

Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 2
Antall bad: 1
Toalett: 1
M2 Tomt: 95
M2 konstruert: 79
Garasje / Parkering: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Svømmebasseng: Ja
Havsutsikt: Ja
Fellesutgifter: 110 €

EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Type eiendom: Dupleks
Område: Tauro
Referanse: 05736-CA
Pris: 339.000 €
Bilder
360
Kart
Les mer om Tauro
På vestsiden av det velkjente turistmålet Puerto Rico, finner vi Taurodalen som med årene har blitt et kjent og kjært tilholdssted for ganske mange nordmenn og andre nordeuropeere.

Tauro var i sin tid et meget lite samfunn, men har blitt utbygd den senere tiden, spesielt av Anfikonsernet, som har konstruert flere luksusboliger i området.

Midt i Tauro finner man Anfi Tauro Golf, en nyere 18 hulls golfbane; - meget populær blant golfentusiaster uansett kunnskapsgrad og ferdighet.

Sentralt i Tauro finnes også et Spar supermarked med spesialprodukter fra flere nordeuropeiske land.

Bebyggelsen i Tauro er gjerne preget av større boliger enn det man ellers er vant med på sydsiden av Gran Canaria; ofte pene, lavere konstruksjoner i 1 og 2 etasjer.

Stranden nedenfor Taurodalen er ikke av all verdens standard om man sammenligner med nabostranden i Amadores, men den har blitt opprustet i senere tid. Ta gjerne turen innom de kanariske strandcaféene for en lunsj i solen.

Rett bortenfor stranden ligger en av de bedre restaurantene på sørsiden av Gran Canaria, Guantanamo. Spisestedet er godt kjent for sine tapas-og kjøttretter.

Det er lagt fremtidige planer om en marina i området, dog vet man ikke når dette vil bli realisert.
Type eiendom: Dupleks
Område: Tauro
Referanse: 05736-CA
Pris: 339.000 €
Eiendom for salg gjennom en av våre samarbeidspartnere. Det er ikke våre bilder og annonsetekst og vi kan således ikke ansvarliggjøres for riktigheten av annonsen eller eventuelle utelatelser.
Beskrivelse
Moderne og elegant rekkehus over to plan med ideell beliggenhet i Tauro, bare 900 meter fra stranden og i nærheten av golfbanen og ulike restauranter.

Tauro Residential-komplekset, som ble bygget i 2011, er svært godt vedlikeholdt og er designet for å passe inn i det tørre og vakre vulkanske landskapet. Det er et fantastisk fellesområde med oppvarmet svømmebasseng, solsenger og barnebasseng. Anlegget er bygget i naturstein i brune nyanser og har en rustikk stil som passer godt til beliggenheten.

Huset er smakfullt innredet i lyse farger og naturlige materialer. Det er harmonisk, moderne og elegant. På inngangsplanet finner vi kjøkkenet, gjestetoalettet, en uteplass og den romslige stuen med spiseplass som vender ut mot den fantastisk solrike og sjenerøse terrassen med havutsikt.

Soverommene og stuen har klimaanlegg som sørger for en behagelig innetemperatur året rundt.

Ovenpå ligger de to lyse soverommene og badet. Begge soverommene har praktiske innebygde garderobeskap for oppbevaring.

Inkludert i prisen er en privat parkeringsplass i kompleksets garasje og bod.

Tauros flotte strand og restauranter ligger innen gangavstand, inkludert den populære Guantanamo. Tauros golfbaner med innsjøer og palmer tiltrekker seg de beste golfspillerne. En hyggelig spasertur unna ligger den hvite sandstranden i Amadores, med sin eksklusive Beach Club, og Puerto Rico, med ikke mindre enn tre kjøpesentre, minigolf og et livlig natteliv.

&#&#&# Planløsning
Første etasje: Entré, kjøkken, vaskerom, stue, gjestetoalett og terrasse.
Øvre etasje: 2 soverom, bad og balkong.

&#&#&#Juridisk merknad
Prisen inkluderer ikke skatter og utgifter ved kjøp. De viktigste er omsetningsskatt (6,5%), gebyrer til notarius publicus og eiendomsregisteret, utgifter til saksbehandling og oversettelser. I gjennomsnitt må man beregne at det påløper et tillegg på 8-10 % i skatter og avgifter i tillegg til den oppgitte kjøpsprisen, men vi vil gi deg en detaljert oversikt for hver eiendom du er interessert i.

Den publiserte planen bør betraktes som en veiledende skisse gir ikke et nøyaktig bilde av den fysiske utformingen av eiendommen; det kan være unøyaktigheter i planløsningen og målene for overflatene.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 2
Antall bad: 1
Toalett: 1
M2 Tomt: 95
M2 konstruert: 79
Garasje / Parkering: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Svømmebasseng: Ja
Havsutsikt: Ja
Fellesutgifter: 110 €



Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design