NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: A872SI + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A873SI + INFO

VÆRET
Weather Maspalomas

Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 0
Antall bad: 1
Toalett: 0
M2 konstruert: 43
Eiendommens stand: God stand
Garasje / Parkering: Nei
Terrasse / Balkong: Nei
Svømmebasseng: Ja
Havsutsikt: Ja
Fellesutgifter: 140 €

EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Type eiendom: Studio
Område: Playa del Cura
Referanse: 05726-CA
Pris: 168.000 €
Bilder
360
Kart
Les mer om Playa del Cura
Det lille tettstedet Playa del Cura ligger på sørvestkysten av Gran Canaria, mellom Tauro og Taurito.

Til området hører en liten, koselig sandstrand i en dyp gråbrun farge.

Bebyggelsen starter ved stranden og fortsetter oppover i fjellet på begge sider av dalen (det kan være noe bratt adkomst til de øvre eiendommene). Det er mest leilighetskomplekser i dette området og flere har fantastisk havsutsikt.

I den nedre delen av Playa del Cura, ved hovedveien, finnes et lite kjøpesenter med supermarked og noen få restauranter/barer. Dette er stedet for den som liker fred og ro.
Type eiendom: Studio
Område: Playa del Cura
Referanse: 05726-CA
Pris: 168.000 €
Eiendom for salg gjennom en av våre samarbeidspartnere. Det er ikke våre bilder og annonsetekst og vi kan således ikke ansvarliggjøres for riktigheten av annonsen eller eventuelle utelatelser.
Beskrivelse
Oppdag roen og skjønnheten ved å bo i det attraktive området Playa del Cura med denne sjarmerende ettromsleiligheten i Cura Marina II. Dette nylig oppgraderte komplekset har fått et oppfrisket og fengslende utseende, og de imponerende fellesarealene er iøynefallende.
Her kan du nyte den enestående havutsikten og det varme solskinnet som lyser opp dette koselige rommet fra morgenstunden. Det velholdte interiøret er fullt utstyrt med alt du trenger for å begynne å trives.

Eiendommen er for tiden utleid til en turoperatør frem til april 2024. Etter denne datoen vil eiendommen være fri for turistvirksomhet. Den nye eieren bestemmer selv om han/hun vil leie eiendommen av den nye operatøren eller bruke den til eget feriebruk.

Komplekset tilbyr en oase av avslapning med et stort svømmebasseng i en velstelt hage med plener og palmer. Her kan du nyte solfylte dager og solnedganger. I tillegg kan du nyte lette måltider og drikke i den lille baren ved bassenget.

Den vakre og koselige Playa del Cura har alt du trenger innen rekkevidde, fra sandstranden til et lite kjøpesenter med ulike restauranter, supermarked, apotek og andre tjenester du måtte trenge.

&#&#&#Fordeling
Soverom, stue, bad og terrasse.

&#&#&#Juridisk merknad
Den publiserte planen bør betraktes som en veiledende skisse gir ikke et nøyaktig bilde av den fysiske utformingen av eiendommen; det kan være unøyaktigheter i planløsningen og målene for overflatene.

Prisen inkl. ikke skatter og utgifter ved kjøp. De viktigster er overførselsskatt (6,5%), gebyrer til notarius publicus og eiendomsregisteret, utgifter til saksbehandling og oversettelser. I gjennomsnitt må man beregne at det påløper et tillegg på 8-10 % i skatter og avgifter i tillegg til den oppgitte kjøpsprisen, men vi vil gi deg en detaljert oversikt for hver eiendom du er interessert i.

Denne eiendommen tilhører et turisme foretak som er underlagt gjeldende turistlovgivning. Foretaket kan forvaltes av eierfellesskapet. Det kan finnes enheter som ikke er brukt til turistutleie, men til eget bruk som feriebolig for eierne.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 0
Antall bad: 1
Toalett: 0
M2 konstruert: 43
Eiendommens stand: God stand
Garasje / Parkering: Nei
Terrasse / Balkong: Nei
Svømmebasseng: Ja
Havsutsikt: Ja
Fellesutgifter: 140 €



Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design