NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: A872SI + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A873SI + INFO

VÆRET
Weather Maspalomas

Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 1
Antall bad: 1
Toalett: 0
M2 konstruert: 36
Eiendommens stand: God stand
Garasje / Parkering: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Svømmebasseng: Ja
Havsutsikt: Ja
Fellesutgifter: 170 €

EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Type eiendom: Leilighet
Område: Playa del Cura
Referanse: 05685-CA
Pris: 219.000 €
Bilder
360
Kart
Les mer om Playa del Cura
Det lille tettstedet Playa del Cura ligger på sørvestkysten av Gran Canaria, mellom Tauro og Taurito.

Til området hører en liten, koselig sandstrand i en dyp gråbrun farge.

Bebyggelsen starter ved stranden og fortsetter oppover i fjellet på begge sider av dalen (det kan være noe bratt adkomst til de øvre eiendommene). Det er mest leilighetskomplekser i dette området og flere har fantastisk havsutsikt.

I den nedre delen av Playa del Cura, ved hovedveien, finnes et lite kjøpesenter med supermarked og noen få restauranter/barer. Dette er stedet for den som liker fred og ro.
Type eiendom: Leilighet
Område: Playa del Cura
Referanse: 05685-CA
Pris: 219.000 €
Eiendom for salg gjennom en av våre samarbeidspartnere. Det er ikke våre bilder og annonsetekst og vi kan således ikke ansvarliggjøres for riktigheten av annonsen eller eventuelle utelatelser.
Beskrivelse
Fantastisk hjørneleilighet med en romslig terrasse og fantastisk utsikt over Atlanterhavet, strategisk plassert i den høyeste delen av det berømte Monseñor-komplekset i Playa del Cura.

Denne eksepsjonelle sørøstvendte leiligheten gir deg muligheten til å nyte morgensolen på den store terrassen på 18 m². Terrassen har en markise som dekker hele arealet og har ulike åpnings- og lukkemuligheter, noe som gir en følelse av romslighet og opprettholder en behagelig temperatur inne i boligen.

Interiøret er i upåklagelig stand, med et totalrenovert kjøkken med en liten bar der man kan nyte uformelle måltider. Blant møblene og utstyret som følger med i kjøpet er vaskemaskin, stekeovn, keramisk komfyr, avtrekksvifte, kjøleskap og 55" TV.

Komplekset tilbyr et bredt utvalg av fasiliteter. Blant annet flere felles svømmebassenger med store solterrasser og solsenger for avslapping (ett av dem er oppvarmet), samt en tennisbane som er ideell for familieturneringer. I første etasje finner du et lite supermarked hvor du kan kjøpe nybakt brød til frokosten. Noen få meter unna ligger et sjarmerende kjøpesenter med et Spar-supermarked og flere barer med levende musikk. Fellesavgiften på 170 euro inkluderer fiberoptisk internett.

For de som er ute etter en mer pulserende livsstil, gir nærheten til Puerto Rico enkel tilgang til de nye kjøpesentrene The Market og Mogan Mall med buss eller taxi, bare noen få minutter unna. I tillegg ligger Tauro golfbane, strendene El Cura og Amadores, samt en rekke turstier for eventyrlystne, i gangavstand fra komplekset.

&#&#&#Planløsning
Stue med åpen kjøkkenløsning, soverom, bad og terrasse
36 m² + terrasse på 18 m²

&#&#&#Juridisk merknad
Den publiserte planen bør betraktes som en veiledende skisse gir ikke et nøyaktig bilde av den fysiske utformingen av eiendommen; det kan være unøyaktigheter i planløsningen og målene for overflatene.

Prisen inkl. ikke skatter og utgifter ved kjøp. De viktigster er overførselsskatt (6,5%), gebyrer til notarius publicus og eiendomsregisteret, utgifter til saksbehandling og oversettelser. I gjennomsnitt må man beregne at det påløper et tillegg på 8-10 % i skatter og avgifter i tillegg til den oppgitte kjøpsprisen, men vi vil gi deg en detaljert oversikt for hver eiendom du er interessert i.

Denne eiendommen er bygd på en tomt som er regulert for bruk i turismesektoren, men bygningen er i realiteten benyttet til boligformål, og denne bruken anses konsolidert.
Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 1
Antall bad: 1
Toalett: 0
M2 konstruert: 36
Eiendommens stand: God stand
Garasje / Parkering: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Svømmebasseng: Ja
Havsutsikt: Ja
Fellesutgifter: 170 €



Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design