NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: S870SI + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: V869S + INFO

VÆRET
Weather Maspalomas

Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 6
Antall bad: 4
Toalett: 1
M2 Tomt: 11940
M2 konstruert: 625
Eiendommens stand: God stand
Garasje / Parkering: Ja
Terrasse / Balkong: Ja
Svømmebasseng: Ja
Havsutsikt: Ja

EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Type eiendom: Villa
Område: Monte León
Referanse: 05663-CA
Pris: 2.650.000 €
Bilder
Kart
Les mer om Monte León
Monte León er et meget luksuriøst boligområde oppe i fjellet, på sørsiden av Gran Canaria. Man kjører opp fra Maspalomas, via Montaña la Data.

I Monte Léon blandes kanarisk landsbygd med luksus i total harmoni; her kan man oppleve dramatiske fjellformasjoner og interessant arkitektur. Villaene er gjerne bygd i kanarisk stil for å passe inn i lokalmiljøet.

Stedet er perfekt for den som ønsker makismalt privatliv og kan tillate seg den luksusen som eiendommene her tilbyr, et godt stykke unna turistsonene.
Type eiendom: Villa
Område: Monte León
Referanse: 05663-CA
Pris: 2.650.000 €
Eiendom for salg gjennom en av våre samarbeidspartnere. Det er ikke våre bilder og annonsetekst og vi kan således ikke ansvarliggjøres for riktigheten av annonsen eller eventuelle utelatelser.
Beskrivelse
Eksklusiv villa i det praktfulle området Monte Leon i Maspalomas, beliggende på en stor tomt på mer enn et hektar. Eiendommen består av et hovedhus, to frittstående leiligheter, garasje med plass til 6 biler, svømmebasseng, frodig hageområde med et rikholdig utvalg av lokale plantesorter, squash-bane, sauna, minigolf, stall, ridebane, fiskedammer, vinkjeller, samt økologisk grønnsakshage. Kort sagt, et paradis i eksklusive omgivelser. Her er du omgitt av fred og stillhet. Du kan nyte et liv som er få forunt, bare 15 minutters kjøretur fra Maspalomas.

For de med en avantgardevisjon har vi gitt en anerkjent arkitekt i oppdrag å lage infografikk som demonstrerer enkelheten i å redesigne villaen i en mer moderne og avantgardistisk stil (bilder merket med "Proposal redesign" ). Fordelene er store: du kan realisere drømmen din på rekordtid eller planlegge for senere når det passer deg. Spar år med byggetid og nyt umiddelbart de store plassene og mulighetene som denne villaen har å tilby deg.

Den fantastiske hagen står for tiden i all sin prakt, etter flere år med stell og dedikasjon. Med sine fritids- og sportsanlegg er villaen ideell for elskere av natur, idrett, velvære og familieliv.

Hovedhuset består av 290 m2 fordelt på flere store rom. Dobbelt tak med bjelker av grantre og den solide Doussié-parketten gjør huset unikt. Alle hovedrommene har store skyvedører som leder ut til terrassen med pergola og "Jatoba" tropisk tregulv. Tilknyttet terrassen finner du svømmebassenget på 12x6 meter, oppvarmet med solenergi.

Direkte tilknyttet hovedhuset finner du to selvstendige leiligheter på ca. 65 m2 hver, med attraktive soverom på en hems med full takhøyde, veranda med solskjerming og stor forhage.

Huset er sørvendt og nyter godt av mye privatliv takket være de omliggende grøntområdene. Eiendommen har utsikt over havet i sør, og i vest kan man se et fantastisk landskap med imponerende fjell og bratte raviner.

kjelleren er det en garasje på 200 kvm, med plass til minst 6 biler.

Det er viktig å merke seg at konstruksjonen kan utvides nesten ubegrenset, siden byplanbestemmelsene for området ikke etablerer et maksimalt byggbart areal for boliger.

Dette kan bli din egen oase i et av de mest eksklusive områdene på Gran Canaria!

Etter ønske fra eieren publiserer vi bare noen få bilder av eiendommen på nettet, men ta gjerne kontakt dersom du ønsker mer informasjon, så sender vi deg en fullstendig PDF-fil.

Huset er umøblert. Bilder merket med "virtually staged photo" har blitt digitalt redigert, for å gi deg muligheten til å se det fulle potensialet av eiendommen. Bilder merket med "Proposal redesign" viser en mulig versjon av en moderne og avantgardistisk stil.
Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 6
Antall bad: 4
Toalett: 1
M2 Tomt: 11940
M2 konstruert: 625
Eiendommens stand: God stand
Garasje / Parkering: Ja
Terrasse / Balkong: Ja
Svømmebasseng: Ja
Havsutsikt: Ja



Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design