NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: S870SI + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: V869S + INFO

VÆRET
Weather Maspalomas

Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 7
Antall bad: 7
Toalett: 1
M2 Tomt: 877
M2 konstruert: 581
Eiendommens stand: God stand
Garasje / Parkering: Ja
Terrasse / Balkong: Ja
Svømmebasseng: Ja
Havsutsikt: Ja

EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Type eiendom: Villa
Område: Arguineguín
Referanse: 05627-CA
Pris: 1.800.000 €
Bilder
360
Kart
Les mer om Arguineguín
Arguineguín er en idyllisk fiskerlandsby på syd(vest)kysten av paradisøyen Gran Canaria.

Her bor spanjoler og ikke-residente side om side og mangfoldet av eiendomstyper er stort; rekkehus, eneboliger, leiligheter etc. Bebyggelsen strekker seg helt fra strandsonen til noe opp i fjellene hvor det finnes perfekt turterreng for den glade fjellvandrer. Her er man langt i fra charteturismen.

Spasér langs bystranden mens du puster inn den herlige sjøbrisen. Nyt et bedre måltid ved en av de mange fortausrestaurantene som byr på utsøkte fristelser. Føl den magiske atmosfæren i smågatene som slynger seg rundt koselige små kvartal i sentrum. Arguineguín er stedet hvor begrepet livskvalitet burde ha fått sin opprinnelse...

Tettstedet yrer av solglade nordmenn og andre nordeuropeere i vinterhalvåret. I gaten nærmest sjøen finner man den populære MarkedsplassenŸ hvor handelsstanden hver tirsdag setter opp sine boder. Landsbyen transformeres da til en liten handelsby hvor man kan gjøre gode røverkjøp på alt fra kanariske spesialiteter til særegne antikviteter.

Her finnes alt man behøver av fasiliteter: Butikker, kaféer, restauranter, legesenter, apotek, sjømannskirke (den norske), etc.

Patalavaca er et lite tettsted med egen strand mellom Arguineguín og Anfi del Mar, sørvest på Gran Canaria.

I strandlinjen finner man høyere hoteller mens man lenger oppe i dalen kan se at bebyggelsen preges av lavere "småhus", leilighetsanlegg og rekkehus. Mange av eiendommene i området har fantastisk havsutsikt.

Det er kort vei til restauranter, matbutikker og fiskerlandsbyen Arguineguín´s sentrum.

Fra Patalavaca er det gangavstand til den norske skolen og det norske helsesenteret Valle Marina som eies og drives av Norges Astma- og Allergiforbund. Anfi del Mar-stranden, med importert sand i fra Karibien, er også innen gangavstand.
Type eiendom: Villa
Område: Arguineguín
Referanse: 05627-CA
Pris: 1.800.000 €
Eiendom for salg gjennom en av våre samarbeidspartnere. Det er ikke våre bilder og annonsetekst og vi kan således ikke ansvarliggjøres for riktigheten av annonsen eller eventuelle utelatelser.
Beskrivelse
"Villa Suerte" er mye mer enn en luksusvilla, det er et sett med fire uavhengige boliger som gir deg en enestående boopplevelse. Villaen har en strategisk beliggenhet i det øvre området av Loma Dos, nærmere bestemt i enden av Tara Street og vendt mot sørvest for å maksimere den fantastiske havutsikten.

Hovedhuset, som ligger i første etasje, er et luksuriøst paradis inndelt i to uavhengige områder. Slik kan du nyte samværet med familie og venner uten å gi avkall på privatlivet du fortjener. Materialene som er brukt i byggingen er av høyeste kvalitet, og møblene er valgt ut etter strenge kriterier for å gi deg maksimal komfort og stil. Fra den store utendørsterrassen med markiser og automatiske persienner kan du nyte en panoramautsikt over havet som tar pusten fra deg.

I øverste etasje finner du to romslige leiligheter med to soverom og to bad hver. Hver av dem har en utendørsterrasse som vender mot sjøen, samt en romslig hage med frukttrær som gir deg en oase av ro. I tillegg har leilighetene egne innganger fra Guacimara-gaten, noe som gir dem en unik eksklusivitet. Hver bolig har egen parkeringsplass ved siden av inngangen, bod og en takterrasse hvor du kan nyte enda mer av den vakre utsikten som Loma Dos har å by på.

Innredningen og møblene er verdt å nevne, men det som virkelig gjør denne eiendommen unik og eksklusiv, er de over 650 m² som er fordelt på terrasser, hager og et imponerende svømmebasseng på 57 m², skjermet av en elegant pergola og utstyrt med en utendørs dusj. De velstelte hagene er prydet med planter og trær fra området, blant annet en vakker kaktushage som tilfører et eksotisk preg.

Calle Tara er en rolig blindvei i Loma Dos. Denne eiendommen ligger i enden av gaten og har to garasjer på til sammen 152 m², et ideelt sted å parkere bilene dine og oppbevare alt du trenger.

Villa Suerte er mye mer enn en luksuseiendom; det er en unik mulighet til å leve det livet du alltid har drømt om. Ikke nøl med å forhøre deg om denne eiendommen, vi har mer fotomateriale og nyttig informasjon tilgjengelig.

&#&#&#Planløsning
På gateplan (152 m²): To garasjer, ett toalett og maskinrom til bassenget.

Første etasje (214 m²): Hovedhus med entré, to doble soverom, to bad, vaskerom, separat kjøkken og overbygd terrasse. Hovedboligen står i forbindelse med en gjesteleilighet som består av et soverom, et bad, stue med åpent kjøkken og terrasse.

Fra denne etasjen er det utgang til hovedterrassen, hagen, svømmebassenget og solariumet.

Øverste etasje: Den består av to individuelle leiligheter med egen inngang fra Guacimara-gaten (107 m² hver). Hver av dem har parkeringsplass, terrasse og hage. De er fordelt på to doble soverom, to bad, stue med åpen kjøkkenløsning, terrasse og solarium.

&#&#&#Juridisk merknad
Den publiserte planen bør betraktes som en veiledende skisse gir ikke et nøyaktig bilde av den fysiske utformingen av eiendommen; det kan være unøyaktigheter i planløsningen og målene for overflatene.

Prisen inkluderer ikke skatter og utgifter ved kjøp. De viktigste er omsetningsskatt (6,5%), gebyrer til notarius publicus og eiendomsregisteret, utgifter til saksbehandling og oversettelser. I gjennomsnitt må man beregne at det påløper et tillegg på 8-10 % i skatter og avgifter i tillegg til den oppgitte kjøpsprisen, men vi vil gi deg en detaljert oversikt for hver eiendom du er interessert i.
Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 7
Antall bad: 7
Toalett: 1
M2 Tomt: 877
M2 konstruert: 581
Eiendommens stand: God stand
Garasje / Parkering: Ja
Terrasse / Balkong: Ja
Svømmebasseng: Ja
Havsutsikt: Ja



Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design