NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: A880A + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A879A + INFO

VÆRET
Weather Maspalomas

Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 2
Antall bad: 1
Toalett: 0
M2 Tomt: 60
M2 konstruert: 60
Eiendommens stand: Delvis reformert
Garasje / Parkering: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Svømmebasseng: Ja
Havsutsikt: Nei
Fellesutgifter: 270 €

EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Type eiendom: Leilighet
Område: Playa del Inglés
Referanse: KP-121199
Pris: 199.900 €
Bilder
Kart
Les mer om Playa del Inglés
Playa del Ingles er uten tvil det største og mest besøkte feriestedet på Gran Canaria.

Her finnes alt man måtte behøve: Supermarkeder, restauranter, et hav av utesteder, casino, flere kjøpesenter, apotek, legesenter etc. Stedet tilbyr en rekke ulike aktiviteter for folk i alle aldre, det være seg minigolf, tennis, dykking, vannscooter, fallskjermhopping e.l.

På kvelds-og nattestid kan man besøke en av byens flere danserestauranter, barer og diskoteker.

For den solglade anbefales det å besøke den kilometerlange sandstranden, med dens egenartige sanddyner, og spasere langs stranden til fyrtårnet i Maspalomas.

Landskapet i Playa del Inglés er temmelig flatt og er perfekt for turgåing/sykling. Det er altså lettvindt å ta seg inn til sentrum dersom man ønsker å bo i stille og rolige omgivelser i byens utkantstrøk.
Type eiendom: Leilighet
Område: Playa del Inglés
Referanse: KP-121199
Pris: 199.900 €
Eiendom for salg gjennom en av våre samarbeidspartnere. Det er ikke våre bilder og annonsetekst og vi kan således ikke ansvarliggjøres for riktigheten av annonsen eller eventuelle utelatelser.
Beskrivelse
Nydelig romslig leilighet nær Stranden

Denne fine leiligheten ligger praktisk talt bare 300 meter fra stranden i Playa del Inglés, Yumbo-senteret og alle tjenester, men likevel i et veldig stille og fredelig område med lite trafikk.

Eiendommen som ligger i tredje etasje i et lite kompleks, har blitt delvis renovert og tilbyr 2 komfortable, lyse og romslige doble soverom med garderober, et moderne bad med dusj og vaskemaskin, en komfortabel stue med åpent kjøkken og en avslappende balkong med fin utsikt.

Det lille samfunnet tilbyr oppvarmet basseng og solarium.

Månedlige fellesskapsavgifter: ?300

Investeringsmulighet. Leiligheten er for øyeblikket fri for leietakere, men hvis du vil, kan du velge å leie den ut gjennom fellesskapet fra slutten av september til slutten av april, og du får utbetalt ca. 6.000? og også fellesskapets kostnader og vedlikehold for de 7 månedene.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 2
Antall bad: 1
Toalett: 0
M2 Tomt: 60
M2 konstruert: 60
Eiendommens stand: Delvis reformert
Garasje / Parkering: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Svømmebasseng: Ja
Havsutsikt: Nei
Fellesutgifter: 270 €Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design