NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: A651S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A649A + INFO

Monte Carrera VIDEOS

VIDEO
Her kommer et lite videoklipp fra da Sunniva Torset v/Real Invest Gran Canaria SL deltok i programmet "Solgt" på NRK:


VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
Romslig terrasse med billedskjønn havutsikt
Nydelig utsikt over båthavnen
Plass til flere sittegrupper. Markise.
Terrassen er delvis overdekt
Fantastisk atmosfære...
Åpen stue/kjøkkenløsning med kjøkkenskap langs hele stuen
Lys og delikat sofagruppe
God plassutnyttelses
Mye dagslys inn i leiligheten
Air condition
Lekker utsikt over sjøen fra alle rom minus badet
Delikat bad i beige farger
Romslig soverom med dobbeltseng
Innebygde skap med speildører. Kommode. Vindu med havutsikt.
Felles svømmebasseng
Kart
Puerto Rico er ett av Gran Canarias klassiske reisemål. Småbyen ligger vakkert til på sydvestkysten.

Bebyggelsen ligger på begge sider av dalføret som munner ut ved havet og den flotte sandstranden. Eiendomskonstruksjonen her består først og fremst av leilighetskomplekser og rekkehus. Det er en god del trapper i Puerto Rico ettersom en stor del av bebyggelsen som nevnt ligger oppe i fjellet. Mange eiendommer har god utsikt over Puerto Rico-stranden.

Det store kjøpesenteret i Puerto Rico ligger midt i byen med enkel adkomst. Her kan du velge og vrake blant et stort utvalg av restauranter, barer og shoppingmuligheter. Turistbyen er like livlig på dagtid som på nattes tid. Charterturismen holder liv i byen og det finnes fornøyelsestilbud helt ut i de sene nattetimer.

Agua de la Perra (nydalen) hører også til Puerto Rico, dog er stedet mye roligere og mer tilbaketrukket da det ligger gjemt på andre siden av Puerto Rico-dalen, i retning Patalavaca.

Området har utsikt over marinaen og havet. Bebyggelsen er preget av leilighetsanlegg hvor mange enheter har blitt/blir solgt ut til ikke-residente.

Det finnes en grønn og naturskjønn park i området som gir stedet en helt spesiell stemning.

Fra nydalen har man gangavstand inn til Puerto Rico-stranden og sentrum.

Den gyldengule, langgrunne Puerto Rico-stranden er godt besøkt, men atmosfæren er likevel rolig og behagelig. Her tilbys vannaktiviteter som seiling, windsurfing, snorkling og fisking etc.

Ca 15 minutters gange vest for Puerto Rico ligger det lille naboreisemålet Amadores, kjent for sin "karibisk inspirerte", hvite sandstrand.
Eiendomstype: Leilighet
Område: Puerto Rico
Referanse: A592S
Pris: 179.000 €
BESKRIVELSE

RENOVERT LEILIGHET MED ROMSLIG TERRASSE OG NYDELIG HAVUTSIKT I NYDALEN, PUERTO RICO

 

Hele bildeserien kan ses her: http://www.realinvestgrancanaria.com/index.php?ver=todas_fotos&id_inmueble=4256

 

Beliggenhet:

Leiligheten ligger i en høy første-etasje i andre rekke av det særs populære komplekset "Guanabara Park" i Nydalen av Puerto Rico. Trappeadkomst. Dette området er kjent for sine stille og fredelige omgivelser, men samtidig er det gangavstand til havnen, Puerto Rico-stranden og Puerto Rico sentrum. Nydalen fremstår som grønn og idyllisk og alle som ønsker kan benytte seg av den flotte parken i midten av dalen og nyte vakre naturopplevelser. Det er et kjøpesenter i området som tilbyr dagligvarebutikk og flere velrenommerte restauranter.

For den turglade ligger anlegget i umiddelbar nærhet til fjellet og den populære "Norskeplassen". Herfra kan man følge diverse løyper/stier og det er dessuten organiserte turer gjennom diverse norske klubber.

 

Innhold:

Leiligheten er så og si totalrenovert og inneholder:

- Gang med praktisk kommode i hvitt og pyntespeil.

Delikat bad til venstre med beige fliser på vegger og gulv. Romslig dusj. Moderne, hvitt baderomsmøbel med skuffer. Vindu. Avtrekksvifte i taket. Downlights.

Soverom til høyre innredet med dobbeltseng (ekstra lagringskapasitet under). 2 hvite nattbord. Speil og bilder på veggene. Kommode. Innebygde garderobeskap med speildører. Vindu med havgløtt.

-Åpen stue-og kjøkkenløsning: Stuen er møblert med en en lys sofagruppe med matchende stol og puff som også kan benyttes som chaiselong. Stort speil med sølvramme som får leiligheten til å virke større. Stilig bord med oppbevaringsplass i beige treimitasjon. Air condition. Store terrasse-/inngangsdører som gir godt med dagslys inn i leiligheten. Hvite TV-skap med glass i dørene for ekstra oppbevaring (forlengelse av kjøkkenet). Hvitt spisebord for 2 personer som kan forstørres etter behov.

Kjøkkenet er spesialtilpasset leiligheten og er perfekt utnyttet for maksimal oppbevaringsplass da det er bygd langs hele stuens langside. Innredningen er hvit og delikat med over-og underskap. Innebygd vaskemaskin, kjøleskap og frysedel, stålfarget oppvaskaskin og stekovn, vifte, koketopp med 4 plater etc. Grålig benkeplate i pen kontrast og lysegråe fliser mellom denne og overskapene for enkel rengjøring.  

Terrassen:

Terrassen strekker seg langs hele fronten av leiligheten. Den har sydvendt retning og er derfor meget solrik. Markise for sol-og vindbeskyttelse.

Utedelen er per i dag innredet med spisebord og 2 stoler i hvitt samt en mørk sofagruppe i rottingstil bestående av en to-seter, 2 stoler og et bord. Avlastningsbord i treimitasjon.

Det går en en smal, utvendig gang fra ytterdelen av terrassen, bak stuen og inntil soveromsvinduet. Denne er ideell for klestørk/oppbevaring.

 

Diverse info:

Eiendommen er så og si totalrenovert for få år tilbake og er godt vedlikeholdt.

Leiligheten selges delvis møblert. 

 

Fellesområder:

Felles svømmebasseng.

Drift og vedlikehold av fellesanlegget er inkludert i felleskostnadene.

 

Parkering:

Det er mulig å leie parkeringsplass i naboanlegget dersom det er noe ledig. Flere eiere i anlegget leier i Inagua. Ellers kan man parkere gratis utenfor komplekset etter "førstemann-til-mølla"-prinsippet og i gaten.

 

Standard

Høy standard.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig)
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen
ENERGISERTIFIKAT:
UNDER UTFORMING
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 1
Bad: 1
Toalett: 0
M2 Tomt: 35
M2 konstruert: 48
Møblert: Ja
Oppussingsobjekt: Nei
Garasje / Parkering: Nei
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Moderne: Ja
Svømmebasseng: Ja
Første linje: Nei
Renovert: Ja
Havsutsikt: Ja
Mindre enn 20 min
gange til stranden:
Ja
Fellesutgifter: 105 €
Eiendomstype: Eiendom bygd på turisttomt - må brukes til "turistformål" - i henhold til spesielle vilkår/ begrensninger.Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPEPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design