NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: D700S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A699S + INFO

Monte Carrera VIDEOS

VIDEO
Her kommer et lite videoklipp fra da Sunniva Torset v/Real Invest Gran Canaria SL deltok i programmet "Solgt" på NRK:


VÆRET
Weather Maspalomas


REFERANSER
REFERANSER
Reidar og Heidi Solheim
Reidar og jeg er veldig fornøyde med kjøpsprosessen du gjorde for oss, Sunniva.
Fra første kontakt med deg til nøkkelen ble overlevert da vi ankom flyplassen. Da sto du klar og ventet på oss.
Tusen takk for hjelpen.

Hilsen Heidi og Reidar

heisol3@online.no
Helma Flolid
Vårt møte med Sunniva og Real Invest gikk meget bra fra første samtale, vi bestemte oss å kjøpe en leilighet uten å ha sett den og Sunniva var veldig profesjonell og imøtekommende på alle våre spørsmål. Hun er seriøs og hadde aldri kunne solgt oss noe som var dårlig. Vi kan trygt anbefale hun til et sikkert kjøp og oppfølging
.
hflolid@gmail.com

Bente Prestøy og Bjarte Vevatne
Vi har benyttet Real Invest ved 2 salg og ett kjøp og er meget godt fornøyd med arbeidet utført av selskapet med Sunniva og Oskar i alle våre saker. Våre interesser har de tatt på alvor og vi har følt oss godt ivaretatt. Ærlig og profesjonell håndtering gjennom hele prosessen. Anbefaler Real Invest som sammerbeidspartner.
100% fornøyd.

Med vennlig hilsen
Bente Prestøy og Bjarte Vevatne
Kirsten B. Lorentzen
Sunniva Torset fikk overta et svært komplisert salg etter alt rotet forrige megler stelte i stand. Det ble mange problemer av juridisk og annen art, men Sunniva taklet det hele på en fremragende måte, Hun var pålitelig, hjelpsom og imøtekommende, og et uvurderlig mellomledd til avokatene. Hun gikk utover det hun var forpliktet til, fikk salget i havn med god pris, og anbefales herved på det varmeste.

Kirsten B. Lorentzen

Gry og Håvard Skallerud
Vi har kjøpt leilighet i Arguineguin med Sunniva som megler. Hun har vært svært serviceinnstilt og løsningsorientert gjennom hele prosessen, og har hele tiden gitt rask, god og riktig informasjon. Vi har hatt full tillit til Sunniva, noe som har vært helt avgjørende for oss ved kjøp av leilighet i utlandet. Gry og Håvard Skallerud

havard.skallerud@icloud.com
Signe og Børge
Kjære Sunniva. Vi vil takke deg og dine medarbeidere for fantastisk hjelp da vi kjøpte leilighet i Puerto Rico. Det var godt organisert trygt og seriøst. Som førstegangkjøper var vi i trygge hender og vi vil absolutt anbefale deg til alle kjente.
Vennlig hilsen Signe og Børge.

borge_t@hotmail.com
Ole og Marianne Øiestad.
Vi har vert så heldige å kommet i kontakt med Real Invest ved kjøp av leilighet for Ca.syv år siden og også nå ved salg av samme leilighet i Puerto Rico. Firmaets leder er Sunniva som er bare fantastisk på alle måter. Kjøpet av leiligheten gikk helt uten problemer. Når vi etter det hadde spørsmål eller trengte hjelp med ting som for eksempel håndverkere eller oversetting av dokumenter fra spanske myndigheter,bank eller hva det måtte være,reiste vi til Sunniva og ble mottatt av en like blid og hjelpsom dame som ordnet opp for oss hver gang. Dette var jo ikke hennes ansvar, men hun og hennes team ordnet opp hver gang alikevel. Nå har Sunniva og Real Invest også hjulpet oss å selge leiligheten.Det har de også gjort på en trygg og god måte.Det kan fort dukke opp ting man ikke helt har kontroll på selv,men da har Sunniva ryddet opp i det ene etter det andre.Vi har blitt behandlet fantastisk på alle måter.Om vi noen gang skal kjøpe eller selge noe på Gran Canaria igjen,er vi ikke i tvil om hvem vi vil ta kontakt med. Så derfor vil vi også på det sterkeste anbefale Real Invest og Sunnivas team til de som ser etter en seriøs og trygg megler.Ole og Marianne Øiestad.

oleiestad@gmail.com
Rolf Morten Karlsen
Hei Sunniva,

Din jobb for oss var aldeles perfekt og jeg anbefaler deg til de det måtte gjelde.
Du var meget ryddig og leverte langt over det jeg hadde forventet.

Med vennlig hilsen

Rolf Morten Karlsen
rolf.karlsen@orad.no
Solveig og Jostein
Sunniva,

Vi er veldig fornøyd med hele prosessen i forbindelse med kjøpet av leiligheten. Vi har følt oss veldig godt ivaretatt og har stolt 100% på den jobben du har gjort. Vi anbefaler deg gjerne til andre hvis du skulle være aktuelt.

Mvh

Solveig og Jostein
18casasol@gmail.com
Hugo Lismont & Danielle Willems
Kjære Sunniva,


Vi kan ikke takke deg nok for den nesten umulige jobben du gjorde for oss ved å selge leiligheten vår.

Med en leietaker som ikke ønsket å forlate leiligheten, ble salget blokkert. Vi ønsket å gi opp flere ganger for å la banken ta leiligheten.

Men du fortalte oss ikke å gi opp, da konsekvensen av det ville være å miste mye penger og vi ville være ansvarlig til bank og myndigheter med tanke på gjeld.

Selv om dette var et minimumsgebyr for deg, ga du aldri opp og oppdaget alltid nye løsninger hver gang et problem dukket opp.

Vi er 200% fornøyd med deg og din jobb.

Uten deg ville dette være umulig.

Du har gjennomført salget på en pålitelig og korrekt måte.

Med vennlig hilsenHugo Lismont & Danielle Willems

hugo.lismont@telenet.be

Bente Prestøy og Bjarte Vevatn
Anbefaling!

Vårt møte med Real Invest og Eiendomskonsulent Oskar Husby har vært problemfritt fra første stund.

Vi kontaktet Real Invest og flere andre selskap da vi både skulle selge bolig og kjøpe ny bolig på Gran Canaria.

Av informasjonen vi oppga hadde Oskar og Real Invest full treff iht til våre ønsker og krav med dem leiligheter han viste oss. Så valget om å benytte dem som samarbeidspartner var ikke vanskelig.

Vi opplevde både salg og kjøp som problemfritt og effektivt. Alt ble ordnet for oss da vi ikke alltid kunne være tilstede under visninger, salg, kjøp og overtagelse. Kommunikasjonen har vært god og informativ hele veien.

Ingen skjulte overraskelser dukket opp under prosessen, hverken salg eller kjøp.Oskar og Real Invest har også bistått i andre saker der vi har ønsket bistand.


Vi anbefaler Real Invest som samarbeidspartner ved både kjøp og salg av bolig på Gran Canaria - de framstår som en ærlig og solid samarbeidspartner som har stor kunnskap og kjennskap om boligmarkedet på Gran Canaria.


Med vennlig hilsen
Bente Prestøy og Bjarte Vevatn
Mona og Kurt Nilsen
En stor takk til dere alle på Real Invest.Sunniva, Silja, Oskar, og kjempe koselig dame på kontoret. På grunn av dere ble leiligheten vår på Monte Carrera solgt på en trygg og ryddig måte. Alltid hurtig tilbakemelding når vi spurte om noe.
Til dere som skal selge eller kjøpe. Vi kan trygt anbefale Real Invest.
Hilsen Mona og Kurt Nilsen.
Telefonnr. 95734534.
Marita & Rolf Petter
Sunniva, Silja og Oskar har gjort en god og profesjonell jobb for for oss i salgsfasen, der Dere har hatt flere visninger, ordnet opp i papirmølla, holdt oss godt oppdatert etc...
TUSEN TAKK!!

Vi fikk det ganske enkelt der vi dro en tur til Ålesund på tingretten for verifiserig av oss, og Stig dro påfølgende dag til Molde
for Apostilestempel.
Avslutningsvis vil jeg si at vi selvsagt vil legge inn et godt ord for deg/Dere i Realinvest GC, og bruk oss gjerne i referanser!

Mvh
Marita & Rolf Petter

rolf.petter.almli@gmail.com
Arvid Almli
Hei Oskar

Her kommer en tilbakemelding på min erfaring med kjøp av leiligheten i Brisa Marina:


Vi bodde sentralt i en leilighet i Arguineguin hvor vi trivdes godt. Jeg fikk tilbud om kjøp.

Jeg innså raskt at dette kunne jeg ikke gjøre uten profesjonell hjelp og tok en runde blant aktuelle eiendomsmeglere for å finne ut hvem som best kunne hjelpe meg med kjøpet.

Valget falt på Real Invest G.C. med Oskar Husby som rådgiver og utførende person.

Kjøpstransaksjonen gikk svært bra. Rask og presis kommunikasjon underveis og gode råd når uforutsette krav fra selger dukket opp.

Stor takk og de beste anbefalinger fra meg.

Hilsen

Arvid Almli

arvidalmli@aol.com
John Anders Hoel
Vil bare si tusen takk for veldig god bistand i salg av vår leilighet på Gran Canaria. Smertefri prosess som trygt kan anbefales andre som leter etter en megler enten det er kjøp eller salgMed vennlig hilsen

John Anders Hoel
Karin og Johnny Slotterøy
Som førstegangskjøpere av feriebolig på Gran Canaria, har vi hatt gleden av å bli kjent med Sunniva Torset, eier og leder av eiendomsmeglerfirmaet Real Invest Gran Canaria.
Sunniva har imponert oss gjennom hele prosessen med stor kunnskap og kompetanse om markedet; hele veien fra første kontakt, via visninger og til gjennomført kjøp.
All kommunikasjon fra henne har vært rask og presis, uten rom for misforståelser.
Våre ønsker og spesifikasjoner har blitt meget nøye ivaretatt hele veien.
Hun har i tillegg et stort nettverk som bidrar på alt fra legalkrav, forsikring og bank til håndtverkere.
Sunniva er dessuten en person som det er lett å like, med en meget sympatisk væremåte og alltid til å stole på.

Vi har ingen problemer med å gi Sunniva Torset våre varmeste anbefalinger.

Karin og Johnny Slotterøy
Bodø 110118

Bente Kulild
Takk for rask og god hjelp ved gjennomføring av salget av leiligheten min.
Med din kompetanse, kunnskap og profesjonalitet ga du trygghet og tillit gjennom salgsprosessen for meg.
Du svarte raskt på spørsmål med en profesjonalitet og serviceinnstilling uten sidestykke.
Stor takk og gode anbefalinger fra meg.

Bente Kulild
Monika Boppart
God dag, Axel Kubisch

Tusen takk for din kompetente rådgivning. Jeg har fått raskt svar på alle mine spørsmål.
Således har jeg fått realisert min drøm om å kjøpe en eiendom på Gran Canaria.
Jeg vil anbefale deg videre og ønsker deg lykke til i ditt videre yrkesliv.

Beste hilsner,

Monika Boppart (Sveits)
Ann BackLund
Jag letade lägenhet på Gran Canaria i tre år, med Oskar på Real Invest som kontakt och han visste så klart till slut vad jag ville ha, och han hittade den i Vista Taurito. Stor altan, havsutsikt, lugnt område, allt jag kunde önska mej. Tack för ditt tålamod och snabba svar på mejlen. Fem stjerner till dej.

Mvh
Ann Backlund. Nu lyklig ägare.
Mona
Hei Sunniva
Skal hilse så mye fra Terje og si tusen takk for en veldig god jobb.

Vi er veldig takknemlig for den innsatsen du har gjort og er utrolig fornøyd med deg!

Ryddig og ordentlig.

Hilsen Mona

mona@mbye.no
Mette Helen Pedersen
En stor takk til eiendomsmegler Oskar Huseby, som har vært helt Fantastisk

under hele salgsprosessen, uten han hadde aldri dette salget kommet i havn. Han har hjulpet oss langt utover det som står i kontrakten. Vi anbefaler han på det sterkeste og stiller gledelig med referanse hvis noen skulle trenge det.

Mette Helene Pedersen
Randi og Gunnar Kristiansen
Har nettopp kjøpt leilighet på Playa del Ingles gjennom Real Invest/ Oskar Husby. Vi er meget fornøyd med den oppfølging og service vi fikk fra megleren gjennom hele prosessen. Vi vil anbefale Real Invest på det sterkeste til de som er interessert i å kjøpe eiendom her på Gran Canaria.

Randi og Gunnar Kristiansen

Steinkjer.
Fernández Pajuelo
Opplevelsen med dere var uslåelig (og vi sier det, fordi det er sannheten ). Vi er mer enn fornøyd med hele prosessen og måten vi ble mottatt på - Du vil bli sterkt anbefalt blant våre venner (som også eier eiendommer i sør). Jeg må bare takke deg for all hjelp og profesjonalitet (vi hadde mistet alt håp).

Igjen en million takk for alt Axel og du gjorde for oss, masse lykke til i salget (dere fortjener det) Varme hilsner.

Familien Fernández Pajuelo - begoferpa@hotmail.com
-
Lillian og Per Arne Reppe
Høsten 2016 kjøpte vi en bungalow på Playa del Ingles gjennom Real Invest med Sunniva Torset som megler.


Vi er meget godt fornøyd med oppfølging før, under og etter kjøpet.


Svært god service, raske tilbakemeldinger og punktlighet.

Ut i fra de erfaringene vi har fått vil vi anbefale å bruke Real Invest ved kjøp av bolig på Gran Canaria.

Lillian og Per Arne Reppe

+4791320350
SpareBank1 - Bank 1 Oslo Akershus AS, administrerende direktør Torbjørn Vik.


Sunniva Torset og Real Invest G.C ble anbefalt av vår advokatkontakt på Gran Canaria og hun viste seg raskt å være et utmerket valg. Selskapet har bistått oss med rundt 100 salgstransaksjoner i leilighetskomplekset Monte Carrera i Arguineguin på Gran Canaria og vi har utelukkende mottatt gode tilbakemeldinger. Sunniva yter topp service og har alltid sørget for at både kjøper og selger er trygt ivaretatt. Vi gir henne våre beste anbefalinger.

SpareBank1 - Bank 1 Oslo Akershus AS, administrerende direktør Torbjørn Vik.
Richard og Irene s.
I januar bestemte vi oss for å kjøpe en leilighet på Gran Canaria. Etter en vellykket avtale og flere visninger med Axel Kubisch, bestemte vi oss for å kjøpe en leilighet på 40m2 i den sørlige delen av Gran Canaria.
Kubisch informerte oss godt og gjorde alle forberedelser i vårt fravær. Neste besøk til øya var allerede etter 2 måneder og kontrakter med notar og regnskap var ferdig.
Uten kjennskap til spansk, ville det ha vært vanskelig for oss å håndtere alle saker. Eiendoms ansatt Axel Kubisch, som er fra Tyskland og har bodd her i 20 år, har også hjulpet oss masse etter avslutningen av kontraktene.
Takk Axel

Richard og Irene s.
Anette og Bjørn Valaker
Vi startet å utforske markedet i Mogan for 5 år siden med tanke på å kjøpe bolig. I løpet av disse årene har vi vært i kontakt med ulike meglere, når vi da var klar for å starte en kjøpsprosess var det ikke vanskelig å velge Real Invest. Det å kjenne at man har en seriøs aktør med seg i prosessen er veldig betryggende.
Real Invest har i vår jakt på bolig vist at de kjenner markedet godt og gir god informasjon om de ulike områdene. De har kontakt med en dyktig og uavhengig advokat som representerte oss som kjøper i ulike møter i kjøpsprosessen.

Oskar er svært serviceinnstilt og en meget oppofrende salgskonsulent som stilte opp til alle tider på døgnet når han kunne. Oskar er litt uerfaren, men det kompenserte han på en fin måte med å innhente opplysninger når det var behov for det.


Jeg vil bare helt til slutt si til deg at vi har vært veldig fornøyd med å ha deg som vår eiendomskonsulent. Du har vært blid og tålmodig med oss hele veien, selv om vi til tider har vært litt stresset. Dette har jo vært et veldig ukjent terreng for oss, og vi er vant til å ha kontroll, så når vi ikke har det, så stresser vi litt :) Det å føle at vi har en seriøs aktør med oss i prosessen har vært viktig for oss. Takk for all god hjelp underveis.

Vi kan anbefale Real Invest når man ønsker å kjøpe bolig på en trygg og sikker måte.

Anette og Bjørn Valaker

Anette@valaker.com
Håvard A. Bjerke
«Oskar gjorde et svært godt inntrykk fra første stund. Det er ingen tvil om at han har lang erfaring og betydelig kunnskap innen eiendom på Gran Canaria og hva som skal til for et godt samarbeid. Han har også en utstråling, karisma og profesjonalitet som er tillitsvekkende for både selger og kjøper. Hele veien, fra start til salg, var han tilgjengelig og sørget for en meget god prosess, som bar preg av kontroll og dyktighet på en behagelig måte som vi likte veldig godt. Jeg vil anbefale Oskar på det aller sterkeste til andre som vurderer kjøp av bolig.»

Salgssjef / Eiendomsmegler MNEF

E-post: hb@proa.no
Trine og Svein Eckle
Vi kjøpte bolig i Arguineguin i februar 2015 gjennom Silja i Real Invest G C.
Hun gjorde en fantastisk jobb. God service og oppfølging fra begynnelse til slutt.
I ettertid har firmaet vært svært imøtekommende og hjelpsom dersom vi har hatt spørsmål.
Vi vil på det sterkeste anbefale Real Invest ved kjøp av bolig på Gran Canaria.
Hilsen
Trine og Svein Eckle
E-post. trinsvei@hotmail.com
Gerd Holmen
Vi solgte vårt hus og kjøpte leilighet på Gran canaria i 2015. Real Invest Gran Canaria var det selskapet som tok seg av alt. Effektive og pålitelige folk i dette selskapet. De tok seg god tid med oss, og vi følte at de gjorde som vi ønsket hele veien, eller korrigerte oss når dette var nødvendig. Alt la seg til rette fort for oss og da de har norsktalende advokatmedhjelper disponibel til å ordne alle papirer, var vi trygge hele veien. Dette selskapet anbefales som nr.1 her på øya. Vi har bodd her i 15 år, så da kan man vel få si at vi kjenner til det meste. Vil også anbefale Computerservice hvis dere vi ha internett osv. Norsktalende, service-innstilte folk. Lykke til med alt.

gerdholmen@hotmail.com
Ana & Kristian
Vi kjøpte ein leilighet av Sunniva i Real Invest i januar 2016, og vi er veldig fornøyd med heile kjøpsprosessen, frå start til slutt. Ho satte seg inn i kva vi var ute etter og vi fekk raskt oversikt over aktuelle alternativ, noko som gjorde kjøpsprosessen effektiv.

Alt vart gjennomført på ein profesjonell og trygg måte, med god service og oppfølging undervegs. Som kunder følte vi oss godt ivaretatt då alle praktiske ting blei handtert av Sunniva.

Vi kan definitivt anbefale å benytte Sunniva og Real Invest for å finne feriebolig.

Ana & Kristian
Norge
helle.kristian@gmail.com
Ola Skrivervik og Rose-Karin Mulstad
Vi har benyttet Real Invest Gran Canaria både for kjøp av eiendom og senere salg av eiendom på Gran Canaria og er meget fornøyd med måten prosessene har blitt håndtert. En kombinasjon av juridisk og eiendomsmegler-kompetanse sammen med evnen til å respondere raskt gjør Real Invest GC unik. Sunniva Torset ivaretar klientens interesser på beste måte. Hun har våre beste anbefalinger.

Rose-Karin Mulstad og Ola Skrivervik

Hilsen Ola


Ola Skrivervik
President
Nammo Inc. – 2000 N 14th Street #250 - Arlington VA 22201 USA
US-Mob +1 703 980 4348 – NO-Mob +47 917 35 639
Jostein Røkenes
Hei, er veldig fornøyd med å ha handla med Real Invest. Alt gikk bra selv om jeg satt i Norge og kjøpte leiligheten
gjennom bilder og tekst. Er å anbefale.

Hilsen Jostein Røkenes

e post jostein.rokenes@hotmail.no
Gry og Geir Larsen
Etter og ha vert på jakt etter leilighet på Gran Canaria en stund falt valget på en leilighet på Monte Carrera i Arguineguin. Vi er godt kjent i område i og med at vi har feriert en del der nede. Jeg har også en bekjent som har leilighet i samme kompleks, noe som ga en trygghet for oss. Vi valgte Monte Carrera da det er flest norske som eier leilighet der og styret i sameie er også utelukkende norske personer. Vi hadde hørt nok skrekkhistorier om det og eie leilighet i en bygg med mange andre nasjonaliteter og de utfordringer det innebærer.

Vi har også hørt og lest om flere som har brukt meglere som ikke har fulgt opp kjøpet eller fulgt opp på andre områder som har medført mye trøbbel og ekstra kostnader i forbindelse med kjøp av leilighet i utlandet.

Vi valgte Realinvest og Sunniva som megler og kjøpte leiligheten usett (hadde kun fått en del bilder) da vi ikke rakk og reise ned og ordne dette selv pga. jobb etc. Vi fikk tilsendt en mail med hvilke dokumenter etc. som måtte fremskaffes i Norge i og med at vi ikke skulle være fysisk tilstede ved overtakelse av leiligheten. Vi ville også gjøre noen endringer i leiligheten før vi begynte og ta den i bruk. Sunniva ordnet så med håndverkere og fremforhandlet en bra pris på omgjøringene som skulle gjøres. Under hele denne prosessen fikk vi glimrende tilbakemeldinger om status på arbeidet og oversiktlige fakturaer etc.Jeg vil med denne lille tilbakemeldingen takke Sunniva og Realinvest for en veldig fin og ryddig handel og en kjempe fin service…Så går dere med en drøm om og kjøpe leilighet på Gran Canaria og ønsker og snakke med noen som har vært igjennom en slik prosess kan vi kontaktes på telefon +47 93 44 03 35
Mail :geir@nytelse.noKaare & Johnny
Vi har handlet med Sunniva hele 3 ganger, siste gangen en bungalow i Playa del Ingles.
Vi har opplevd en stor trygghet ved å kjøpe/selge leilighet gjennom Sunniva. Sunniva har full kontroll og hjelper deg gjennom hele prosessen.
Hun er genuint interessert i deg som kunde og setter seg godt inn i dine ønsker. Hun visste hva vi var på jakt etter og fant drømmehuset vårt.
Er det noe du trenger hjelp til etter kjøpet er alltid Sunniva der og guider deg gjennom det spanske boligsystemet. Det være seg håndtverkere, elektrikere,
låsesmeder. internettmontører eller gartnere.
Hos Sunniva er du i gode hender - Vi anbefaler Sunniva og hennes Real Invest GranCanaria på det varmeste.
Takk for hjelpen!
Kaare & Johnny
+47 93403130
Margith og Arild Eikrem
I forbindelse med kjøp av ferieleilighet i Porto Rico, brukte vi Real Invest med megler Sunniva Torset. Vi opplevde Sunniva som en dyktig og strukturert megler, der hun ivaretok våre ønsker. Etter at salget var ferdig kunne vi også ringe henne hvist vi lurte på noe så vi anbefaler Real Invest på det varmeste.

Margith og Arild Eikrem
Mail: ma.eik@online.no
tlf. +47 90987748
Gerd og Bjørn Kolnes,
Kjøp av hus på Gran Canaria

Vi kjøpte et rekkehus i Sonnenland med hjelp av Sunniva.
Ved kjøp av hus på Gran Canaria kan det alltid oppstå litt små utfordringer. Det gjorde det hos oss også, men ved hjelp av Sunniva så fikk vi god hjelp til å løse utfordringene. Vi følte alltid at vi var i gode hender og vil på det varmeste anbefale Real Invest GC v/ Sunniva til andre.

Mvh Gerd og Bjørn Kolnes,Torvbergveien 5, 4055 Sola bjorn@frisorsiden.no
mobil 0047 93048400.
Kari og Arve Goa
«Vi er en familie fra Nordmøre som hadde tanker om å kjøpe en leilighet på Gran Canaria. Vi fikk en dag se en leilighet som var under tvangssalg hos Real Invest G:C.

Vi kontaktet Sunniva og fikk oversendt masse biler og fikk detaljerte opplysninger om beliggenhet, tilstand på leiligheten osv. Vi la inn et bud og da budfristen gikk ut hadde vi kjøpt en leilighet usett.

Hovedårsaken til at vi tok sjansen på dette er at vi er fra samme sted i Norge som Sunniva og kunne stole fullt ut på henne. Overtakelsen og alt rundt dette gikk knirkefritt.

Silja hjalp oss senere med leiekontrakt da vi skulle leie ut. I utleieperioden har de hjulpet oss med å leie inn håndverkere som vi kunne stole på.

Vi kan anbefale på det sterkeste å kjøpe leilighet gjennom Real Invest G:C:Mvh Kari og Arve Goa
Bjørg og Kåre
Hei igjen! Vi er godt fornøyd med den jobben dere gjorde i forbindelse med vårt kjøp av leilighet. Megler Oscar var jo bare helt fantastisk. Det samme var Claudia som tok godt vare på oss under det formelle og videreformidling til bank og viktige kontorer. Vi skryter gjerne av servicen vi fikk til andre. Ha en fortsatt fin dag!
Vennlig hilsen Bjørg og Kåre

Grovfjordveien 1580, 9446 Grovfjord
Tlf. 97574120 e-post: b-a-jen@online.no
Jorunn & Kjartan Virkesdal
Takk for profesjonell og god hjelp til kjøp av leilighet i Puerto Rico.en dyktig megler som hjalp som oss å finne drømmehuset.Vi fikk hjelp med alle de nødvendige formaliteter vi følte oss trygg hele veien.
Vi vil anbefale alle som går i tanker om og kjøpe eiendom på gran canaria og benytte Real Invest GC v/ Sunniva Torset og hennes team som megler

Vennlig hilsen

Jorunn & Kjartan Virkesdal

Kjartv@online.no
Hogne Kile
Vi er veldig fornøyd med kjøpet av Monte Carrera 922 gjennom Real Invest. Masse gode råd om praktiske ting, og et fullt opplegg omkring sameie, vaktmester osv gjør investeringen til bare kosen! Kjapp og effektiv papirmølle.

Hogne Kile, hogne.kile@lyse.net
Ragnhild og Bjørn Porsbøll
Da vi hadde bestemt oss for å kjøpe ferieleilighet på Gran Canaria, var vi svært opptatt av å finne en seriøs og dyktig megler. Vi valgte å benytte Sunniva Torset som leder Real Invest. Sunniva ga oss en meget profesjonell og god behandling. Hun var svært serviceorientert og i tillegg til å skaffe oss "drømmeleiligheten" hjalp hun oss også med mange praktiske forhold slik at vi fikk en veldig fin start på vårt opphold på den solrike øya.

Ragnhild og Bjørn Porsbøll (bjorn.porsboll@gmail.com)

Vennlig hilsen
Ragnhild og Bjørn
Barbro og Håkan Palm
Vi imponerades av Realinvests stora kompetens om nordiska lagar och husaffärer. För oss som köpte en underbar lägenhet på
Monte Carrera var vi överraskade att allting gick att ordna så enkelt. VI ritade om lägenheten och kompetenta hantverkar renovetrade
snabbt, effektivt och prisvärt. Och detsamma gällde alla "pappaer" som skulle skrivas på.
VI kan rekommendera samarbete med Real Invest.

Barbro o Håkan Palm.
hakan@palm.st
Åge og Toril Fredriksen
Hei til dere

Dere har gjort en fantastisk jobb på Monte Carrera som vi håper dere vil fortsette med.
Vi er meget fornøyd med service og den oppfølgingen vi hat fått fra dere,har alltid fått hurtig tilbakemelding når det har vært ting man har lurt på,takk for det.
Lykke til i nye lokaler.

Mvh

Åge og Toril
8208 Fauske
Mobil +47 95027532
Øyvind Jensen
Hei Sunniva,

Lykke til.

Realinvest ved Sunniva Torset er en seriøs, faglig sterk eiendomsmegler

Kunnskapsrik: Kan mye om både bygningsmessige forhold og praktiske ting

Interessert i å høre hva kunden er ute etter

Engasjert og gjør alt for å finne en løsning for kunden

Flink til å komme med innspill overfor kunden på en måte som vekker tillitt og skaper interesse hos kjøper

Stor arbeidskapasitet

Ingen oppgave for stor og ingen for liten

Alltid tilgjengelig

Flink til å følge opp og gi tilbakemelding

Språklig sterk – flytende Spansk

Mye kunnskap om Grand Canaria/ lokalbefolkning/ lover og regler

Det hun ikke vet sjekker hun opp

Imøtekommende

Søt, hyggelig og sosial intelligent


Øyvind Jensen

Formann

Mobil: +4792253891 | Tlf: +4723897389
E-mail: oyvind.jensen@norwegianbroker.no
www.norwegianbroker.no

Jon og Eva Omdahl Nilsen
Vi meldte oss på Monte Carreraprosjektet i Desember 2003, fra da og til ReaIinvest overtok,har det vært en tid med opp og nedturer,som har ført til at vi lenge trodde vi hadde tapt både våre investeringer og vår drøm om ferieleilighet i superanlegget.
Overgangen til Realinvest har vist seg å være en positiv opplevelse for oss,-til å begynne med var vi skeptiske, men fikk erfare at deres informasjon var til å stole på, og at de holdt sine løfter.
Sunniva og Tanja - som vi har hatt mest kontakt med, er både profesjonelle, hjelpsomme og effektive. De løser både små og store problemer så sant det er mulig.

Mvh Jon og Eva Omdahl Nilsen
5117 Ulset
mobil 0047 97 00 81 24
Åse og Knut Erik Steinbakken
Hei Sunniva,
Knut Erik og jeg er veldig godt fornøyd med all hjelp og service vi har fått. Vi oppfatter deg som en dyktig og seriøs, hjelpsom og vennlig person.

Åse og Knut Erik Steinbakken
Trondheim
mobil 004740638888
Ingeborg Anna og Tor Egil Lund
Gratulerer med nye kontorer! Sjøl om dere fortsatt vil være å finne på Monte Carrera, vil vi takke dere for alltid å ha stilt opp for oss.
Ingeborg Anna og Tor Egil Lund
Lars Kjendal
Hei Sunniva

Bibbi og jeg ønsker deg hjertelig tillykke med nye kontorer. Dette må være den optimale plassen for et firma som ditt. Vil samtidig berømme deg for din service du har vist oss som kjøpere på Monte Carrera. Uten ditt engasjement for å få prosjektet på bena hadde det neppe blitt noe av for vår del.
En annen ting som jeg vil berømme deg for, er at du alltid kommer tilbake med svar veldig raskt.
DU UTSETTER IKKE NOE Til I MORGEN SOM KAN GJØRES I DAG.

Lars Kjendal
mobil 004790026208
Bjørg og Sigmund Hovrud
Hei igjen!
Salgsprosessen og alt vedrørende dette, samt advokatkontoret får vår beste anbefaling.
Ellers vil vi takke for all god hjelpsomhet nå i innflyttningsfasen.
.
Tillykke med det nye kontoret å salget videre!!!!!

Vennlig hilsen
Bjørg og Sigmund Hovrud
mobil: 004790062600
Ronald og Hilde Marøy
Hei.
Vi koser oss på
Monte C.
Det føltes trygt og profesjonelt
fra første dag.

Ronald og Hilde Marøy
mobil: 004748196480
Berit & Bernt Torbjørnsen
Hei Sunninva

Det skal nok ikke by på så store vanskeligheter å finne de rette ‘bevingende ord’ som beskriver vår erfaring som kunder hos deg og ditt firma!

Vi reiser (endelig..!) til G.C den 10. desember og returnerer ikke før 14. januar.

Det var godt å høre at vi ikke mister kontakten med deg og dine medarbeidere når Monte Carrera er utsolgt.

Vi er for øvrig godt kjent i de lokalene som dere nå skal overta.Ha det fint så lenge

Beste hilsen

Berit & Bernt Torbjørnsen
mobil: +47 90199793
John Anders Hoel
Erfaring med Real Invest - kun positivt og alltid hyggelig å komme til dere!

John Anders Hoel
mobil: 004797768900
Randi og Oddvar Ytternes
Realinvest v/Sunniva Torseth.
Vi kjøpte leilighet på Monte Carrera i juni 2013. Det skjedde etter å ha vurdert flere andre boliger i området. Vårt møte med Realinvest var profesjonelt fra begynnelse til slutt. Det formelle med kontrakt, forholdet til Spanske myndigheter osv gikk "på skinner".
Skjøte på eiendommen var også ferdig innenfor tidsrammen. Vi følte en del usikkerhet knyttet til kjøp av eiendom i Spania, men den måten Realinvest arbeider på skapte den nødvendige trygghet for oss.

Hilsen
Randi og Oddvar Ytternes
7562 Hundhamaren
mobil: 004791546190
May Nærland
Hei Sunniva

Riktig godt nytt år til deg

Håper du hadde noen fine dager i Norge i julen og fikk hvilt deg.

Jeg vil med denne mailen takke for all den gode hjelpen du har gitt oss i forbindelse med kjøp av vår leilighet i Playa del Ingles i 2012.

Maken til oppfølging vi opplevde fra 1. mailkontakt i februar og frem til kjøpet var gjennomført og ikke minst i forbindelse med totalrenoveringen av leiligheten, hadde jeg ikke trodd var mulig å få.

Du er en proff eiendomsmegler med stor kompetanse, som loset oss gjennom denne prosessen trygt og godt.

Når du også har gode kontakter som er til å stole på og arbeidsfolk som står på for dine kunde, er jeg sikker på at du vil få mange fornøyde kunder i årene fremover.

Jeg kommer til å anbefale alle som skal handle på Gran Canaria å ta kontakt med deg, for deg kan vi stole på.

Med hilsen
May Nærland
4306 Sandnes
mobil:+47 934 82 143
e-post:may-nae@online.no
Ole Anders Ring/Ingun Ring Rakkestad
Hei Sunniva, vi må få lov til å si tusen takk for en fantastisk jobb du gjorde for oss, med vårt kjøp av eiendom på Gran-Canaria. Utrolig profesjonelt på alle områder.

Til dere andre som har tenkt å kjøpe eiendom på Gran-Canaria; bruk kun det beste, nemlig Sunniva.
Med den måten hun jobber- og er på, er vi sikre på at hun kommer til å bli den største eiendomsmegleren
på Gran-Canaria .
Til dere som leser dette her ring oss gjerne i Norge, så skal dere få en Gla melding

004793435957
Solfrid Rystad
Tusen takk for en enestående service i forbindelse med vårt kjøp av bungalow i Playa Ingles.  Din jobb og raske tilbakemeldinger gjorde at vi følte oss trygge i hele kjøpeprosessen.  Vi fikk all informasjon som vi trengte og mer til. 

Og tusen takk for all service etter kjøpet, der du har stilt opp når vi trengte overlevering av nøkler til entrepenør, kobling av telefon, tolk og mer til. 
Vi ønsker deg lykke til i etablering av egen bedrift, og vet at skulle vi handle igjen så vet vi hvor vi skal henvende oss.

Mvh
Solfrid Rystad
Leo Isaksen
Våren 2010 ønsket jeg(Leo Isaksen) å innvestere i egen leilighet på Grand Canaria. Kom da i kontakt med Sunniva Torset. Jeg hadde mine ønsker i forhold til sted,størelse,pris osv. Etter mine ønsker fikk jeg vist de allternativene som var. Ble også vist eiendommer som var i nærheten av mine ønsker. Det gjore at jeg fikk den store oversikten, før jeg gjore mine valg.

Må innrømme at jeg var veldig skeptisk i forhold til kjøpeprosessen. Men her fikk jeg god informasjon. Jeg fikk også en oversikt over hva total kjøpesum ville bli etter mitt evt. bud. Tryggheten var også bra ved at det ble brukt et advokatkontor hvor de prater norsk.

Om jeg skal selge eller kjøpe på Grand Canaria igjen. vill jeg bruke Sunniva Torset.

Mvh
Leo Isaksen
Øystein Benjaminsen
I et ellers uoversiktlig og til dels useriøst marked har Sunniva bistått oss på en meget profesjonell og god måte.

Både i forhold rådgivning og oppfølging følte vi tidlig at vi var i trygge hender. Usikkerheten er ofte det som preger
kjøp av leilighet i Spania. Alle har jo hørt historier om penger som blir borte og prosjekter som ikke blir realisert.
Ting tar lang tid og byråkratiet er vanskelig å håndtere.

Sunniva gjorde at dette gikk smertefritt, og vi var aldri i
tvil om at ting kom til å gå i orden.
Når vi tillegg føler at vi fikk øyas beste leilighet til en god pris , kan vi jo ikke være annet en fornøyd.

Med vennlig hilsen
Øystein Benjaminsen
IT Partner Bodø AS Daglig leder / partner
Per Magne Jacobsen
Som kjøper av leilighet i Playa Del Ingles har jeg kun de beste referanser å gi Sunniva Torseth, som selger. Hun har behandlet meg respektabelt som kunde, langt over det normale som jeg kan forvente.
Hun er en real selger, som har holdt alle de avtaler som ble inngått. Jeg har i ettertid også hatt hjelp av henne når jeg har bedt om en tjeneste.

Jeg vil herved gi henne kun de beste anbefalinger om dere vil handle med henne!
 
Med vennlig hilsen
Per Magne Jacobsen
Attest til Sunniva fra Sylvi og Ragnar Nielsen!
Vi hadde leilighet på fastlandet i Spania, men vi ønsket oss et bedre   klima på vinterstid.
Vi kom i kontakt med Sunniva, og vi reiste senere ned til Gran Canaria for å se på hva hun hadde og by på av leiligheter.

Vi møtte en topp, proff selger som kunne jobben sin til fingerspissene. Punktlig, hjelpsom,ærlig, tålmodig, ingen kjøpepress og hun stilte opp til alle tider,med topp humør.  Sunniva var flink til å finne den rette leiligheten som passet for oss, samtidig  sto hun for oppussingen av leiligheten. Vi er så takknemlige for den jobben Sunniva har  gjort.

Skal dere se eller kjøpe noe på Gran Canaria, så kan vi anbefale Sunniva på det sterkeste, hun er den rette, prater språket (spansk) og andre språk flytende.

Takk for hjelpen Sunniva, Sylvi og Ragnar Nielsen.
Inger og Rune Wettermark fra Moss
Hallo Sunniva Torset.
 
Vi vil takke deg for den fremragende måten du har hjulpet oss med kjøpet
av leiligheten på Haiti i Puerto Rico.
 
Vi hadde aldri klart dette uten din hjelp og veiledning samt din anbefaling for bruk av advokatbistand, slik at alt ble sikret i forbindelse med kjøpet.
 
Det er ikke ofte man møter så ærlige og hyggelige mennesker som deg i din bransje, som VIRKELIG hjelper sin kunder.
 
Skulle du i fremtiden trenge referanser i forbindelse med salg av eiendommer, må du gjerne bruke oss.

Lykke til videre Sunniva og atter en gang : Takk for all hjelp.
 
Vennlig hilsen
Inger og Rune Wettermark fra Moss.
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPEPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design