NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: C811S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: V798A + INFO

VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder

Område
Kart
På vestsiden av det velkjente turistmålet Puerto Rico, finner vi Taurodalen som med årene har blitt et kjent og kjært tilholdssted for ganske mange nordmenn og andre nordeuropeere.

Tauro var i sin tid et meget lite samfunn, men har blitt utbygd den senere tiden, spesielt av Anfikonsernet, som har konstruert flere luksusboliger i området.

Midt i Tauro finner man Anfi Tauro Golf, en nyere 18 hulls golfbane; - meget populær blant golfentusiaster uansett kunnskapsgrad og ferdighet.

Sentralt i Tauro finnes også et Spar supermarked med spesialprodukter fra flere nordeuropeiske land.

Bebyggelsen i Tauro er gjerne preget av større boliger enn det man ellers er vant med på sydsiden av Gran Canaria; ofte pene, lavere konstruksjoner i 1 og 2 etasjer.

Stranden nedenfor Taurodalen er ikke av all verdens standard om man sammenligner med nabostranden i Amadores, men den har blitt opprustet i senere tid. Ta gjerne turen innom de kanariske strandcaféene for en lunsj i solen.

Rett bortenfor stranden ligger en av de bedre restaurantene på sørsiden av Gran Canaria, Guantanamo. Spisestedet er godt kjent for sine tapas-og kjøttretter.

Det er lagt fremtidige planer om en marina i området, dog vet man ikke når dette vil bli realisert.
Type eiendom: Villa
Område: Tauro
Referanse: V798A
Pris: 950.000 €

LUKSUS EIENDOM MED STOR HAGE OG PRIVAT, OPPVARMET BASSENG I TAURO, TOTALOPPUSSET I 2022.

Beskrivelse
Perfekt mulighet for privat bruk eller turistutleie (med lisens).
Eiendommen ligger i den øvre delen av gamle Tauro, i svært rolige omgivelser. Gangavstand til supermarkedet Spar, restauranten i Tauro og golfbanen.

Amadores er veldig nærme, det er mulig å gå dit, men de fleste ville nok foretrukket en annen form for transport. (Eiendommen har garasje). Det er også planlagt en luksusmarina like nedenfor landsbyen Tauro med strand og restauranter mm.

Huset består av:
Stor takterrasse

I andre etasje er det 3 soverom, 2 med dobbeltsenger og nattbord og 1 med køyeseng. Innebygde garderobeskap. Vinduer for maksimal ventilasjon. Hovedsoverommet har eget bad, som har en brunaktig farge med en moderne hvit kontrast. Det er meget romslig og består av dusj, dobbel vask etc. Toalettet og bidet i separat rom. Det andre badet til de andre soverommene er flislagt i gråtoner og tilbyr en romslig dusj, dobbel vask og toalett. Fra gangen har du utgang til balkongen; perfekt for å nyte morgenkaffen når solen står opp.

Det er en innvendig trapp i tre (med rekkverk av stål og tre) ned til hovedetasjen.

Stuen er omkranset av glassdører/vindu og gjør det lyst og flott innvendig. Du har flere direkte utganger til den velholdte hagen og terrassene. Ved siden av stuen finner du kjøkkenet. Det er helt adskilt fra stuen og spisestuen. Kjøkkenet er fullt utstyrt med alle hvitevarer, inkludert, innebygget oppvaskmaskin, vitro keramisk platetopp, ventilator, kjøleskap med frysedel, mikrobølgeovn (de siste hvitevarene i stål). Skapene på kjøkkenet er hvite. Kjøkkenet er så romslig at det er god plass til et lite kjøkkenbord ved siden av innredningen.

Pent gjestetoalett tilgjengelig fra stue/kjøkken/entré.

På dette planet har du en flott og velstelt hage ute, delvis flislagt, delvis dekket med kunstgress. Eieren har også plantet blomster/tre i hagen for å gi farge til uteområdet. Hagen går rundt hele huset og eiendommen er helt adskilt fra andre hus. Det er et privat svømmebasseng i hagen med et beskyttende deksel (når det ikke er i bruk). Bassenget har egen varmepumpe som slår inn dersom vannet synker under 27/28 grader.

I kjelleren er det mye plass som er fordelt på følgende måte:
Fritidsrom med biljardbord. 2 meget romslige soverom med to senger hver. I denne etasjen er det to bad, ett en suite og det andre med adkomst fra soverommet og fritidsrommet. Den har også to rom for varmtvannsbeholder og vaskerom. I tillegg har du en privat garasje for en bil.

(Kjelleren er egentlig registrert som garasje. Det er bygget ytterligere kvadratmeter i denne etasjen og rommene er innredet som soverom etc og er ikke tinglyst i skjøtet.
I følge registrerings dokumentet har eiendommen en konstruert overflate på 187,94 m² men i virkeligheten er det mye mer siden kjelleren ikke er inkludert i disse målene.)

Huset er bygget i materialer av høy kvalitet i 2007 og er av de nyere strukturene i denne delen av Tauro. Det ble totalrenovert i 2022.
Aluminiumsvindu og dører (vedlikeholdsfri). Persienner.
Aircondition i 2 av soverommene oppe og stuen nede.
Eiendommen er perfekt for de som ønsker luksus og privatliv.Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.

Eiendommen selges som den er (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).


Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 5
Antall bad: 4
Toalett: 1
M2 Tomt: 305
M2 konstruert: 216
Eiendommens stand: Renovert
Garasje / Parkering: Ja
Alenestående: Ja
Hage: Ja
Terrasse / Balkong: Ja
Svømmebasseng: Privat
Heis: Nei
Aircondition: Ja
Første linje: Nei
Havsutsikt: Nei
Under 20 min
gange til strand:
Nei
Eiendomsskatt: 400 €Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design