NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: A842S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A841S + INFO

VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
360
Video
Kart
På vestsiden av det velkjente turistmålet Puerto Rico, finner vi Taurodalen som med årene har blitt et kjent og kjært tilholdssted for ganske mange nordmenn og andre nordeuropeere.

Tauro var i sin tid et meget lite samfunn, men har blitt utbygd den senere tiden, spesielt av Anfikonsernet, som har konstruert flere luksusboliger i området.

Midt i Tauro finner man Anfi Tauro Golf, en nyere 18 hulls golfbane; - meget populær blant golfentusiaster uansett kunnskapsgrad og ferdighet.

Sentralt i Tauro finnes også et Spar supermarked med spesialprodukter fra flere nordeuropeiske land.

Bebyggelsen i Tauro er gjerne preget av større boliger enn det man ellers er vant med på sydsiden av Gran Canaria; ofte pene, lavere konstruksjoner i 1 og 2 etasjer.

Stranden nedenfor Taurodalen er ikke av all verdens standard om man sammenligner med nabostranden i Amadores, men den har blitt opprustet i senere tid. Ta gjerne turen innom de kanariske strandcaféene for en lunsj i solen.

Rett bortenfor stranden ligger en av de bedre restaurantene på sørsiden av Gran Canaria, Guantanamo. Spisestedet er godt kjent for sine tapas-og kjøttretter.

Det er lagt fremtidige planer om en marina i området, dog vet man ikke når dette vil bli realisert.
Type eiendom: Villa
Område: Tauro
Referanse: V777S
Pris: 550.000 €
Vi tilbyr video av eiendommen. Trykk på video-ikonet over bildegalleriet.
Vi tilbyr 3-dimensjonal virtuell tour som igjen inneholder 360° bilder og ekstra fotogalleri for denne eiendommen. Trykk på 360°-ikonet over bildeserien for mer info.

FRITTSTÅENDE VILLA OVER 1 ETASJE MED SÆRS STOR TOMT I IDYLLISKE TAURO

Beskrivelse
Beliggenhet:

Eiendommen ligger i gamledelen av Tauro, kun ca 5-10 minutters gange til dagligvarebutikken SPAR og restaurant i sentrum. 2 profesjonelle golfbaner like i nærheten; 1 av dem 18-hulls. Boligen ligger i et fredelig område, fri for gjennomfartstrafikk og trafikkstøy. Store hage-og terrasseområder omkranser villaen både i øst, syd og vest. Sol fra morgen til kveld hele året. Takterrasse. Gangavstand ned til Tauro-stranden med sine sjarmerende, lokale caféer. Gran Canarias kanskje peneste strand (Amadores), med karibiskhentet skjellsand og turkist hav, ligger dessuten rundt neste sving langs kystveien. Kun et par minutters kjøretur til Puerto Rico og ca 10 minutters kjøring til Puerto de Mogán.


Arealmål:

Tomten er registrert med 400 m2 og boligen er registrert med ca 80 m2 konstruert overflate i Eiendomsregisteret i Mogán. Resterende tilbygg er registrert hos skattemyndighetene slik at eier nå betaler eiendomsskatt av disse (til sammen er boligen ca 128 m2 konstruert). Følgende er ikke registrert i eiendomsregisteret: Det største rommet som per i dag benyttes som soverom/kontor, bod, og takterrassedelen som er bygd over spisestuen ute.


Info:

Huset er helt unikt i den forstand at daværende eier fikk det arkitekttegnet og bygd etter sine krav og ønsker, uten å være del av et «masseprodusert» byggeprosjekt.

Boligen ligger høyere enn gatenivået og den har i tillegg et opphøyd fundament på dens innerdel, noe som gjør at regnvann ikke kommer inne i huset og at fuktskader oppstår.

Villaen har meget god takhøyde og skråtak i flere rom. Taket inne er delvis dekorert med behandlede trebjelker som skaper en pen kontrast til de lyse veggene.

Store flater med vinduer og terrassedører gir mye dagslys inn i boligen. Lys og luftig.

Enkel, rullestolvennlig adkomst til huset.

Byggeår: Ca 2004

Kvalitetsmaterialer er benyttet i konstruksjonen. Huset er i meget god stand; - særs godt vedlikeholdt.


Innhold:

Inngang gjennom hoveddør fra gaten til terrassen eller med bil gjennom den elektriske garasjeporten. Biloppstillingsplassen er takbelagt med en trekonstruksjon og en sidepersienne. Plass til 1 bil.

Terrassen på denne siden vender mot øst og har sol i fra morgenen av. Spiraltrapp opp til takterrassen. Gulvet er belagt med beige fliser og diverse tepper av kunstgress. Blomsterbed med vakre, eksotiske planter.

Direkte inngang til hagestuen herfra, også belagt med pergolatak i tre. Det er montert nedtrekkbar markise mot syd for solskjerming og ly for vind. Hagestuen er innredet med terrassemøbler i rottingstil (sofa, bord og stoler). Integrerte skap i veggen som er pent dekorert med skifersteiner. Praktisk benk i granitt for matlaging over skapene.

Solid sikkerhetsdør inn til huset. Inngangsparti med entrebord og speil.

Stue med høyt skråtak og store glassflater på alle tre ytterveggene; skyvevinduer og 2 skyvedører med hvit aluminiumsramme. Vedlikeholdsfritt. Dobbeltglass med integrert solskydd. Persienner. Direkte utgang til den gedigne terrassen. Beige gulvfliser inne i boligen i samme stil som ute. Ekornes Stressless buesofa med tilhørende sofabord. Kommode. Mørk TV-seksjon med skap og hyller.

Lenger inn i huset finner man spisestuen. Lekker, dekorativ bue i veggkonstruksjonen med vinduer. Pen spisestue for 6 personer med glassbord (sort plate). Dekorativ taklampe. Eierne har også valgt å lage en spisestue ute for varme sommerkvelder og har fått denne takbelagt i tre. Denne ligger rett ut ifra den indre spisestuen og kjøkkenet. Meget praktisk. Skyvedører med hvit aluminiumsramme. Den ytre spisestuen er møblert med terrassemøbler (bord og stoler) og diverse oppbevaringskasser og skap. Det går en trapp til takterrassen også herfra.

Direkte utgang fra kjøkkenet til denne utedelen også gjennom en enkel glassdør. Kjøkkenet har hvit innredning med både over-og underskap. Sort benkeplate. Hvitevarer som følger med: Vitrokjeramisk platetopp, avtrekksvifte, stekovn, mikrobølgeovn, kjøleskap med frysedel og oppvaskmaskin. Høyt skråtak med trebjelker også her. Stilige spotlights.

På andre siden av kjøkkenet finner man gjestetoalettet med skyvevindu. Dette er møblert med en rektangulær vask, hvitt baderomsmøbel under og hvitt skap over til venstre. Speil med lamper over. Veggene er delvis belagt med hvite veggfliser. Resten er hvitmalt.

Innenfor toalettet ligger badet. Dette er innredet med et bredt baderomsmøbel med skuffer i hvit høyglans og matchende høyskap. Speil over vasken med lamper. Romslig dusjhjørne med fastvegg i frostet glass. Vaskemaskin. Diverse hylleløsninger. Varmtvannstank. Skyvevindu. Termostatstyrt varmekabel i gulv.

Så kommer soverommene på rekke og rad. På samme side som badet ligger et romslig soverom med meget god takhøyde, de karakteristiske takbjelkene i tre og innebygde skap i øvre del av veggen som fungerer som ekstra lagringsplass. Skyvedørssystem. Hvite skapdører. Ellers er rommet innredet med en lys grå dobbeltseng med matchende nattbord på hver side. Stort, hvitt garderobeskap. Skyvevindu med sikkerhetspersienner/regulerbar solskjerming på utsiden.

Soverommet på motsatt side har også høyt tak og er møblert med dobbeltseng, sengegavl og to nattbord. Bordhylle med skap. Skoskap. Skyvedørsgarderobe med 1 speildør. Direkte utgang til uteområdet gjennom en stor terrassedør (låsbar skyvedør) med sikkerhetspersienner/regulerbar solskjerming på utsiden i samme stil som vinduet.

Det tredje rommet ligger på enden av gangen og er bygd på i etterkant (ikke registrert i skjøtet). Rommet benyttes per i dag som soverom og kontor. Dette er innredet med en dobbeltseng i trefarge med oppbevaringsplass under. Nattbord. Det er satt inn en hvit kontorpult med skuffer og stol. Hvitt garderobeskap. Flyttbar luftkjøler. Vindu ut imot biloppstillingsplassen. Rullegardin.

Ved siden av dette soverommet ligger et ekstra rom som dagens eier har valgt å bruke til bod. Dette rommet har oppslagsvindu med sikkerhetspersienner/regulerbar solskjerming på utsiden. Inngang i fra terrassen og i fra soverommet. Døren fra soverommet er imidlertid avstengt for å få utnyttet bodplassen på best mulig måte. Boden er romslig med hyller og skap. Ekstra kjøleskap med frysedel.

Utearealet på tomten slynger seg altså rundt om husets tre sider og det er mange utganger i fra boligen og hit. Hoveddelen av terrassen, som strekker seg mot syd, er belagt med beige fliser, kunstgress og brostein.

Ovalt, hvitt basseng i glassfiber (ca 6x3 meter) med egen pumpe for motstrøm og massasje. Oppvarming med strøm. Bassenget ligger sydvendt. Høsten 2019 valgte de nåværende eier å dekke det til med et solid kunstgressbelagt «lokk» da bassenget ble lite brukt. Oppå dette har selger satt utemøbler med aluminiumsramme; rundbord og regulerbare stoler og solsenger.
Dersom noen skulle ønske å benytte bassenget, kan lokket lett fjernes og det kan fylles med vann igjen. En teknisk inspeksjon må gjennomføres om bassenget skal tas i bruk.

Flyttbar, oppblåsbar jacuzzi på terrassen og ekstra solsenger.

Takterrasse på to nivå, både med østvendt og vestvendt aksess. Diverse utemøbler; rundt bord, sofa og 2 stoler og diverse oppbevaringsbokser. Utsikt. Man ser helt ned til havet (et lite havgløtt mellom trærne).

Eiendommen selges delvis møblert. Ta kontakt for inventarliste.


Standard:

Meget god stand.Plandokumentet og dets mål kan være unøyaktig. Kun illustrativt.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.

Eiendommen selges som den er (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).

Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.

ENERGISERTIFIKAT:
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 3
Antall bad: 1
Toalett: 1
M2 Tomt: 400
M2 konstruert: 128
Eiendommens stand: Renovert
Garasje / Parkering: Ja
Alenestående: Ja
Hage: Ja
Terrasse / Balkong: Ja
Svømmebasseng: Privat
Heis: Nei
Aircondition: Nei
Første linje: Nei
Havsutsikt: Nei
Under 20 min
gange til strand:
Ja
Eiendomsskatt: 495 €Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design