NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: A880A + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A879A + INFO

VÆRET
Weather Maspalomas

Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 5
Antall bad: 3
Toalett: 1
M2 Tomt: 453
M2 konstruert: 393
Eiendommens stand: Renovert
Garasje / Parkering: Ja
Alenestående: Ja
Hage: Ja
Terrasse / Balkong: Ja
Svømmebasseng: Privat
Heis: Nei
Aircondition: Ja
Første linje: Nei
Havsutsikt: Ja
Under 20 min
gange til strand:
Ja
Eiendomsskatt: 1.293 €
Byggeår: 2002

EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Type eiendom: Villa
Område: Arguineguín
Referanse: V869S
Pris: 1.190.000 €

EKSKLUSIV VILLA MED VAKKER HAVUTSIKT, PRIVAT BASSENG OG GARASJE I LOMA DOS, ARGUINEGUÍN

Bilder
360
Video
Kart
Les mer om Arguineguín
Arguineguín er en idyllisk fiskerlandsby på syd(vest)kysten av paradisøyen Gran Canaria.

Her bor spanjoler og ikke-residente side om side og mangfoldet av eiendomstyper er stort; rekkehus, eneboliger, leiligheter etc. Bebyggelsen strekker seg helt fra strandsonen til noe opp i fjellene hvor det finnes perfekt turterreng for den glade fjellvandrer. Her er man langt i fra charteturismen.

Spasér langs bystranden mens du puster inn den herlige sjøbrisen. Nyt et bedre måltid ved en av de mange fortausrestaurantene som byr på utsøkte fristelser. Føl den magiske atmosfæren i smågatene som slynger seg rundt koselige små kvartal i sentrum. Arguineguín er stedet hvor begrepet livskvalitet burde ha fått sin opprinnelse...

Tettstedet yrer av solglade nordmenn og andre nordeuropeere i vinterhalvåret. I gaten nærmest sjøen finner man den populære MarkedsplassenŸ hvor handelsstanden hver tirsdag setter opp sine boder. Landsbyen transformeres da til en liten handelsby hvor man kan gjøre gode røverkjøp på alt fra kanariske spesialiteter til særegne antikviteter.

Her finnes alt man behøver av fasiliteter: Butikker, kaféer, restauranter, legesenter, apotek, sjømannskirke (den norske), etc.

Patalavaca er et lite tettsted med egen strand mellom Arguineguín og Anfi del Mar, sørvest på Gran Canaria.

I strandlinjen finner man høyere hoteller mens man lenger oppe i dalen kan se at bebyggelsen preges av lavere "småhus", leilighetsanlegg og rekkehus. Mange av eiendommene i området har fantastisk havsutsikt.

Det er kort vei til restauranter, matbutikker og fiskerlandsbyen Arguineguín´s sentrum.

Fra Patalavaca er det gangavstand til den norske skolen og det norske helsesenteret Valle Marina som eies og drives av Norges Astma- og Allergiforbund. Anfi del Mar-stranden, med importert sand i fra Karibien, er også innen gangavstand.
Type eiendom: Villa
Område: Arguineguín
Referanse: V869S
Pris: 1.190.000 €

EKSKLUSIV VILLA MED VAKKER HAVUTSIKT, PRIVAT BASSENG OG GARASJE I LOMA DOS, ARGUINEGUÍN

Beskrivelse
Beliggenhet:

Den alenestående luksusvillaen med imponerende arkitektur ligger høyt i terrenget i Avenida de Mencey. Den har en fantastisk flott havutsikt og særs gode solforhold. Flotte terrasseområder i rundt hele huset. Her er det store arealer å boltre seg på, både ute og inne. Romslighet, komfort og eksklusivitet var faktorer som ble lagt vekt på da de nåværende eierne kjøpte eiendommen. Den har blitt kontinuerlig vedlikeholdt og fremstår som en av Arguineguíns vakreste perler.

Ca 10 minutters gange ned til fiskerlandsbyen Arguineguín hvor man finner alt det man måtte behøve under oppholdet på Gran Canaria; - dagligvarekjeder, alle typer butikker, restauranter, caféer, legesenter, apotek, skole, kommunehus mv. Flere vakre strender i kort gangavstand; herunder den nyopprustede stranden ved markedsplassen, bystranden, stranden foran la Lajilla-bygget som ble renovert for noen år tilbake, Patalavaca og Anfi del Mar med sin hvite, karibiskinspirerte skjellsand. Sistnevnte kan nås til fots innen ca en halv time. For den som liker å gå turer i fjellet, finnes det en rekke fjelløyper i nærheten med enkel adkomst. Meget god beliggenhet i et residensielt område.


Huset ble oppført i ca 2002 og består av 3 etasjer:

Underetasje: Garasje med plass for 2 biler, stort lagerrom, meget romslig spillerom/TV-stue/soverom og bad med dusj.

Hovedetasje: Store terrasseområder med chillout-sone og privat basseng. Stue. Soverom/kontor. Kjøkken. Spisestue inne og ute. Gjestetoalett. Vaskerom. Uteskap.

Toppetasje: 4 soverom. Mye skapplass. 2 bad; ett med dusj og ett med kombiløsning (badekar og dusj). Balkong.

(Huset er registrert med 4 soverom i eiendomsregisteret.)

AC i alle soverom. God takhøyde generelt, spesielt i toppetasjen. Store vindusflater med vedlikeholdsfri aluminiumsramme. Flott havutsikt fra de to øverste etasjene.


Detaljert innhold:

UNDERETASJEN/GARASJEN har direkte gateadkomst fra Avenida Mencey. Automatisk garasjeport med fjernkontroll. God plass til 2 biler samt oppbevaring. Vindu.

Et halvt nivå opp kommer man til et stort lagerrom. Vindu sørger for at dagslys kommer inn her også.

Det særs romslige kombirommet i kjelleren har parkettgulv og hvite vegger. Moderne stil blandet med rustikke innslag. Mørkebrune takbjelker. Store vinduer i ytterveggene. Tomten er nemlig gravd ut i rundt hele huset for å sørge for ekstra ventilasjon, lysinnslipp og drenering.

Rommet er møblert med diverse seksjoner, skap/kommoder, majestetisk sofa, stuebord, stort biljardbord, dobbeltseng, barneseng og gjesteseng/divan. Air condition.

Pent gjestebad med lys beige fliser. Romslig dusj. Hylleløsninger. Vindu for ekstra ventilasjon.


Behagelig trapp opp til HOVEDETASJEN. Transparent glassbyggerstein i trappeoppgangen sørger for ekstra gode lysforhold. Også utvendig trapp fra gatenivå opp til bassengområdet.

Utearealet er belagt med lys beige antiskli-fliser. Eksotiske, fargerike trær og blomster i bedd og krukker.

På den vestvendte delen av terrassen (hoveddelen) finner man store terrasseområder med diverse sittegrupper, solsenger og et basseng som inviterer til et forfriskende bad i kanarisolen. Terrassen strekker seg i rundt huset og i bakkant er det laget en trapp opp til en hevet terrassedel hvor fasaden er bekledt med elegant skiferstein. Langstrakt terrasse med trehytte. Terrassens sydlige del er delvis takbelagt og innredet med en spisestuegruppe og en oppmurt chill-out avdeling med overflate i flis og behagelige puter. Utegrill. Arbeidsbenk. Dekorative og praktiske hylleløsninger. Dekorasjon og lamper i balinesisk stil. Vakker kveldsbelysning. Elektriske støpsler. Vannuttak. Hageslanger for enkel rengjøring av terrassen.

Ikke bare bare oser det av luksus på utearealet. Selve huset har også samme wow-effekt. Når man entrer hovedinngangen, kommer man først inn i den lyse gangen med helspeil og hylleløsninger. Vindusflater i rundt døren gir ekstra lys inn i boligen. Herskapelig preg.

Til høyre (to trinn ned) ligger den imponerende stuen med flere sett vinduer fra gulv til tak med billedskjønn utsikt over det vakre bassengområdet og havet. Særs god takhøyde. Oppholdsrommet er møblert med en stor beige sofa med tilhørende godstol og puffer. Sort TV-benk og flatskjerm.

Til venstre ligger kontoret som lett kan gjøres om til et soverom om ønskelig. (Per i dag er det ikke dør inn til rommet). Kontoret er malt med gråe vegger og er innredet med en stor kontorpult, diverse kontorstoler og hyller langs veggen.

Lenger frem i gangen kommer man til spisestuedelen med bord i heltre og matchende stoler for 8 personer. Terrassedører ut mot den laterale delen av uteområdet. Disse kan åpnes helt opp slik at delen inne og ute kombineres. Ekstra vinduer i øvre del. Dette sikrer rikelig med dagslys inn i huset samt gode luftemuligheter.

Til venstre etter trappeoppgangen ligger gjestetoalettet. Dette er todelt med toalettet (med vindu) på den ene siden og vasken på den andre. Røft baderomsmøbel i rustikk stil og moderne, rund vask med speil over. Dør ut til sideterrassen med nordlig vending. Utvending skap/bod for oppbevaring.

Deretter finner man vaskerommet som er godt utstyrt med vaskemaskin og tørketrommel. Romslig arbeidsbenk. God skapplass. Stor varmtvannstank.

På enden av huset ligger kjøkkenet. Dette har en innholdsrik kjøkkeninnredning med mørk brune, håndtaksløse fronter. Kjøkkenet er fullt utstyrt med alt av hvitevarer: integrert stekeovn, mikrobølgeovn, koketopp med 4 plater, avtrekksvifte, oppvaskmaskin, integrert kjøleskap samt ekstra kjøleskap/frysedel i stålfarge noe separert fra hoveddelen (med egen utgang til terrassen). Lys beige benkeplate i kompositt med god arbeidsplass. Veggen også er ikledt samme slitesterke materiale. Lett å holde rent. Air condition.

Stilfull spiseavdeling ved siden av kjøkkenet med nok en utgang til den laterale delen av terrassen. Store, ovale spesialvinduer ut mot terrassen. Ovalformet sofa i beige med matchende stoler og glassbord. Herskapelig preg.


Trapp i behandlet heltre og smijern opp til ANDRE ETASJE.

Koselig, tilbaketrukket balkong med kurvstol og planter. Noe havutsikt.

Til høyre for trappen ligger master bedroom med dobbeltseng og bad ensuite + garderobeavdeling. Hovedsoverommet er ubeskrivelig vakkert med to faste vinduer fra gulv til tak og en to-delt skyvedør som sammen danner en rett vinkel. Trekantvindu i øvre del. Perfekt løsning for å nyte mest mulig av den ekstraordinære utsikten over bassenget og Atlanterhavet. Det er en drøm å våkne opp til denne utsikten hver morgen! Air condition.

Mellom soverommet og badet er det rikelig med garderobeskap. Perfekt plassering.

Badet som tilhører master bedroom er svært romslig. Det er flislagt i nydelige sjatteringer av mørk beige. Både benkeplaten til vaskene, badekaret og dusjen er murt opp og delikat flisbelagt. Eksepsjonelt vakker havutsikt også i fra badekaret. Glassbyggerstein i dusjen. Integrerte hylleløsninger. Dobbeltvask. Stort, rektangulært speil.

Gang med ekstra god takhøyde inn til de tre andre soverommene og bad nummer to. I gangen er det vindu og ekstra skap for oppbevaring.

Gjestebadet oppe ligger rett til venstre for trappeoppgangen og er flislagt i samme farger som ensuite-badet. Raindance dusj. Hvitt baderomsmøbel. Integrerte hyller + glasshylle. 2 vinduer.

Soverommene ligger så på rekke og rad. Det første har en flott havutsikt. 2 av soverommene er innredet med dobbeltseng, rikelig med garderobeskap og air condition.

Det siste soverommet er noe mindre, men fremdeles av god størrelse. Det er innredet med en uttrekkbar seng og har ellers særs godt med garderobeskap (langs hele veggen). Air condition også her.

Vinduer med vedlikeholdsfri aluminiumsmarkør i alle rom ellers.


Eiendommen selges delvis møblert.

Ingen fellesutgifter.

Høy takst.

Eier har den siste tiden leid ut eiendommen på korttid. Døgnpris: opptil 500 euro. Meget godt belegg.

Byggeår: ca 2002.


Plandokumentet og dets mål kan være unøyaktig. Kun illustrativt.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.

Eiendommen selges som den er (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).

Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 5
Antall bad: 3
Toalett: 1
M2 Tomt: 453
M2 konstruert: 393
Eiendommens stand: Renovert
Garasje / Parkering: Ja
Alenestående: Ja
Hage: Ja
Terrasse / Balkong: Ja
Svømmebasseng: Privat
Heis: Nei
Aircondition: Ja
Første linje: Nei
Havsutsikt: Ja
Under 20 min
gange til strand:
Ja
Eiendomsskatt: 1.293 €
Byggeår: 2002Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design