NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: V798A + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: C626A + INFO

VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
360

Område
Video
Kart
Arguineguín er en idyllisk fiskerlandsby på syd(vest)kysten av paradisøyen Gran Canaria.

Her bor spanjoler og ikke-residente side om side og mangfoldet av eiendomstyper er stort; rekkehus, eneboliger, leiligheter etc. Bebyggelsen strekker seg helt fra strandsonen til noe opp i fjellene hvor det finnes perfekt turterreng for den glade fjellvandrer. Her er man langt i fra charteturismen.

Spasér langs bystranden mens du puster inn den herlige sjøbrisen. Nyt et bedre måltid ved en av de mange fortausrestaurantene som byr på utsøkte fristelser. Føl den magiske atmosfæren i smågatene som slynger seg rundt koselige små kvartal i sentrum. Arguineguín er stedet hvor begrepet livskvalitet burde ha fått sin opprinnelse...

Tettstedet yrer av solglade nordmenn og andre nordeuropeere i vinterhalvåret. I gaten nærmest sjøen finner man den populære MarkedsplassenŸ hvor handelsstanden hver tirsdag setter opp sine boder. Landsbyen transformeres da til en liten handelsby hvor man kan gjøre gode røverkjøp på alt fra kanariske spesialiteter til særegne antikviteter.

Her finnes alt man behøver av fasiliteter: Butikker, kaféer, restauranter, legesenter, apotek, sjømannskirke (den norske), etc.

Patalavaca er et lite tettsted med egen strand mellom Arguineguín og Anfi del Mar, sørvest på Gran Canaria.

I strandlinjen finner man høyere hoteller mens man lenger oppe i dalen kan se at bebyggelsen preges av lavere "småhus", leilighetsanlegg og rekkehus. Mange av eiendommene i området har fantastisk havsutsikt.

Det er kort vei til restauranter, matbutikker og fiskerlandsbyen Arguineguín´s sentrum.

Fra Patalavaca er det gangavstand til den norske skolen og det norske helsesenteret Valle Marina som eies og drives av Norges Astma- og Allergiforbund. Anfi del Mar-stranden, med importert sand i fra Karibien, er også innen gangavstand.
Type eiendom: Villa
Område: Arguineguín
Referanse: V794M
Pris: 895.500 €
Vi tilbyr video av eiendommen. Trykk på video-ikonet over bildegalleriet.
Vi tilbyr 3-dimensjonal virtuell tour som igjen inneholder 360° bilder og ekstra fotogalleri for denne eiendommen. Trykk på 360°-ikonet over bildeserien for mer info.

MEGET ROMSLIG ENEBOLIG PÅ 468 M2 MED 584 M2 TOMT I LOMA DOS. PRIVAT BASSENG.

Beskrivelse
Særegen villa med stort potensiale i et meget stille og fredelig område i Loma Dos uten gjennomgangstrafikk. Det tar ca 10 minutter å spasere ned til sentrum med alle typer fasiliteter. Her finnes restauranter, butikker, legesenter, apotek etc. Gangavstand til 4 strender. La Lajilla-stranden er opprustet med nye solterrasser og senger samt at selve stranden og promenaden er oppgradert. Sistnevnte er ferdselsvei til Anfi del Mar med karibiskinspirert sandstrand.

Flotte turløyper i området for den som er glad i å gå fjellturer.

Villaen har en konstruert overflate på 468,46 m2 og er bygd over tre etasjer. Tomten er 584 m2. Kjelleren er 211,18 m2, hovedetasjen er 139,68 m2 og toppetasjen er 117,60 m2. (Alle mål i konstruert overflate.) Gjennomsnittsprisen på (utbyggbare) tomter hvor det enda ikke er konstruert i dette området er cirka 1500 euro per kvadratmeter. Salgssummen for denne komplette eiendommen inklusive konstruksjonen er med andre ord praktisk talt den samme som salgsprisen for en tomt uten konstruksjon.

Der fullt mulig å endre planløsningen innvendig for å tilpasse kjøpers behov. Og med noen endringer i toppetasjen, kan det også settes inn et kjøkken slik at man får to enheter i huset. Praktisk som generasjonsbolig.

Til sammen er det 7 rom i huset som kan benyttes til soverom, 4 bad og 1 toalett. Store lokaler i kjelleren. Heis fra kjeller/garage til 2 etg. Den har ikke vært i drift på flere år. Teknisk inspeksjon må til for å få satt den i gang igjen (for kjøpers kostnad.)

Adkomst: Trapp opp fra gatenivå med flott hage. Ettersom boligen ligger 1 etasje høyere enn gatenivå, har den pen utsikt og er meget privat. Vakker fontene som pr dags dato ikke er i drift.

Første etasje: Entré, 2 soverom der ett har utgang til terrasseområdet, romslig bad med jacuzzi, stue ? spisestue og kjøkken med separat spiskammer/bod. Kjøkkeninnredningen har over-og underskap og den inneholder oppvaskmaskin, kjøleskap med frysedel, komfyr, koketopp og avtrekksvifte. Det er også ett soverom bak kjøkkenet, som pr i dag brukes til oppbevaring. Kjøkkenet har to utganger til terrassen.

Stor grill-/chill out terrasse med privat basseng. Havgløtt. (NB! Eier benytter ikke bassenget per tiden så dette må renses. Det er fylt med vann slik at rørene ikke skal tørke ut. Video/bilder av bassenget i annonsen er fra tidligere/infografi.) Spiseplass under tak, som gjør det til et svalere område i de mest intense soltimene. Eget toalettrom med vask i tilknytning til terrassen.

Utearealet på tomten slynger seg rundt hele huset. Fargerike hagepartier med blomsterbed. Oliventre og granatepletre.

I andre etasje er det en TV-stue, 4 romslige soverom med god skapplass og 2 bad. Ett av badene er åpent med to vasker, men har lukket, separat toalett og dusjområde. Hovedsoverommet, som har havutsikt, disponerer bad med badekar med ekstra oppbevaringsplass. (Eier er i gang med en reparasjon av et rør og tenker muligens å legge opp vannuttak for et eventuelt kjøkken oppe samtidig. Ikke avklart.) Hovedsoverommet har også egen walk-in garderobe.

2 meget romslige balkonger; 1 på hver side av huset. Havutsikt fra det vestvendte uteområdet. Noe havgløtt fra østvendt balkong i det fjerne.

I kjelleren er det en gedigen garasje med stort oppbevaringsområde og pumperom til bassenget. Separat toalett med dusj og eget vaskerom. God lufting i kjelleren med diverse vinduer og lufteventiler. Varmtvannstank i trappeoppgangen hvor strømskapet også er plassert.

Villaen er bygd ca i 1996.

Alle utgangsdører er av hvit vedlikeholdsfri aluminium og alle vinduer har aluminiumsramme. Villaen har god takhøyde. God gjennomtrekksluft gjennom huset på varme dager. Boligen er meget lysrik og har mange flere vinduer enn det som er vanlig på tilsvarende hus på Gran Canaria.

Oppussing må påberegnes.

Alarm installert, men kjøper må selv tegne eget abonnement.Plandokumentet og dets mål kan være unøyaktig. Kun illustrativt.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.

Eiendommen selges som den er (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).


Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.


ENERGISERTIFIKAT:
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 7
Antall bad: 4
Toalett: 1
M2 Tomt: 584
M2 konstruert: 468
Eiendommens stand: Bør renoveres
Garasje / Parkering: Ja
Alenestående: Ja
Hage: Ja
Terrasse / Balkong: Ja
Svømmebasseng: Privat
Heis: Ja
Aircondition: Nei
Første linje: Nei
Havsutsikt: Ja
Under 20 min
gange til strand:
JaLogo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design