NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: B754S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A753S + INFO

Monte Carrera VIDEOS

VIDEO
Her kommer et lite videoklipp fra da Sunniva Torset v/Real Invest Gran Canaria SL deltok i programmet "Solgt" på NRK:


VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Første etasje
Andre etasje
Bilder
Bilder
329.000 €
295.000 €
Utsikt fra terrassen nede
Romslig frontterrasse med morgensol
Terrakottafliser på gulvet
Romslig og lys stue
Hvite vegger og lyse gulvfliser
Stort og delikat bad
Integrert badekar
Kjøkken med diverse hvitevarer. Granittbenkeplate
Innvendig trapp
Badet i øvre etasje
Hovedsoverommet ved badet oppe
Utsikten i fra hovedsoverommet
Soverom 2 med utgang til den bakre terrassen og vaskerommet
Bakre terrasse og vaskerom
Soverom 3 (plass til en mindre seng)
Oppusset bassengområde med havutsikt
329.000 €
295.000 €
Område
Kart
Puerto Rico er ett av Gran Canarias klassiske reisemål. Småbyen ligger vakkert til på sydvestkysten.

Bebyggelsen ligger på begge sider av dalføret som munner ut ved havet og den flotte sandstranden. Eiendomskonstruksjonen her består først og fremst av leilighetskomplekser og rekkehus. Det er en god del trapper i Puerto Rico ettersom en stor del av bebyggelsen som nevnt ligger oppe i fjellet. Mange eiendommer har god utsikt over Puerto Rico-stranden og havet.

Per i dag er det bygd tre store kjøpesenter i Puerto Rico sentrum med enkel adkomst. Her kan du velge og vrake blant et stort utvalg av restauranter, barer og shoppingmuligheter. Turistbyen er like livlig på dagtid som på nattes tid. Charterturismen holder liv i byen og det finnes fornøyelsestilbud helt ut i de sene nattetimer.

Agua de la Perra (nydalen) hører også til Puerto Rico, dog er stedet mye roligere og mer tilbaketrukket da det ligger gjemt på andre siden av Puerto Rico-dalen, i retning Patalavaca.

Området har utsikt over marinaen og havet. Bebyggelsen er preget av leilighetsanlegg hvor mange enheter har blitt solgt ut til ikke-residente.

Det finnes en grønn og naturskjønn park i området som gir stedet en helt spesiell stemning.

Fra nydalen har man gangavstand inn til Puerto Rico-stranden og sentrum.

Den gyldengule, langgrunne Puerto Rico-stranden er godt besøkt, men atmosfæren er likevel rolig og behagelig. Her tilbys vannaktiviteter som seiling, windsurfing, snorkling og fisking etc.

Ca 15 minutters gange vest for Puerto Rico ligger det lille naboreisemålet Amadores, kjent for sin "karibisk inspirerte", hvite sandstrand.
Type eiendom: Dupleks
Område: Puerto Rico
Referanse: D719S
Pris: 295.000 €
Vi tilbyr 3-dimensjonal virtuell tour som igjen inneholder 360° bilder og ekstra fotogalleri for denne eiendommen. Trykk på 360°-ikonet over bildeserien for mer info.
Last ned plandokument. Trykk på ikonet over bildegalleriet. Plandokumentet og dets mål kan være unøyaktig. Kun illustrativt.
Beskrivelse

LEKKERT REKKEHUS MED 3 SOVEROM, HAVUTSIKT, FELLES BASSENG OG PARKERING I PUERTO RICO

 

Hele albumet kan ses her: http://www.realinvestgrancanaria.com/index.php?ver=todas_fotos&id_inmueble=6480

 

Beliggenhet

Huset ligger på enden av Calle Veneguera på Puerto Rico´s vestside, nærmere bestemt i Roque Nublo. Det ligger ca midt i dalen og har således fantastisk utsikt over havet. Gangavstand til stranden og sentrum med alle fasiliteter. Trappesnarveier både ned mot havet og opp til toppen av dalen.

Duplekset ligger i første linje av komplekset på nivået over parkeringen. Dvs at man slipper unna mange trapper tatt i betraktning at de fleste andre boligene i anlegget ligger på et høyere nivå.

 

Areal: Eiendommen er i realiteten noe større enn det som er registrert i skjøtet. I skjøtet er den registrert på følgende måte: 60 m2 konstruert overflate. 1 frontterrasse på 12 m2. 1 bakre terrasse på 10 m2.

 

Innhold

Huset ble utvidet på baksiden og totaloppusset i 2002/2003. I 2020 ble det oppgradert ytterligere og det er nymalt og fresht. Flere møbler, madrasser, gardiner/persienner og kraner er nye.

Romslig terrasse med utsikt over Puerto Rico-stranden og havet. Sol fra morgenen av.

Sikkerhetsdør med hvite jernstenger.

Terrassedør med aluminiumsramme.

Stuen er møblert med en beige sofa og et hvitt stuebord. Rundt avlastningsbord i tre. Air condition. Downlights i taket på stuens tilleggsdel.

Trapper opp til kjøkkenavdelingen. Kjøkkenet har gule skapdører og benkeplate og sokler i granitt. Hvitevarer: Vitrokjeramisk topp med 4 kokeplater. Stekovn. Avtrekksvifte. Kjøleskap med frysedel.

Badet ligger ved kjøkkenet og er meget romslig. Dette er flislagt i beige og har et brunt baderomsmøbel i glans med speil over. Integrert badekar i flisene. Lite vindu over for ekstra ventilasjon. Downlights i taket.

Det går en innvendig trapp opp til neste nivå. Det er vindu øverst i trappeoppgangen som sørger for ekstra dagslys inn i huset.

Her ligger nok et bad med dusj, flislagt med gråhvite veggfliser. Stort vindu med rullegardin.

Ved siden av er det et soverom med fantastisk utsikt over Puerto Rico, stranden og havet. Soverommet er innredet med dobbeltseng, nattbord og kommode. AC.

Opp noen få trappetrinn til, finner man 2 ekstra soverom. Disse er noe mindre i størrelse. Det ene er møblert med 1 enkeltseng og 1 garderobeskap. Ut i fra dette, er det en bakre terrasse og et vaskerom med vaskemaskin.

Det andre soverommet er umøblert, men har innebygde garderobeskap

Eiendommen selges delvis møblert.

Fantastisk flott bassengormåde som har blitt renovert i nyere tid.

Egen, privat parkering på avstengt parkeringsplass. Fjernkontroll.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
UNDER UTFORMING
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 3
Antall bad: 2
Toalett: 0
M2 Tomt:
M2 konstruert: 60
Møblert: Ja
Oppussingsobjekt: Nei
Garasje / Parkering: Ja
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Moderne: Ja
Svømmebasseng: Ja
Første linje: Nei
Renovert: Ja
Havsutsikt: Ja
Mindre enn 20 min
gange til stranden:
Ja
Fellesutgifter: 110 €
Type eiendom: Eiendom bygd på turisttomt - må brukes til "turistformål" - i henhold til spesielle vilkår/ begrensninger.Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design