NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: A712A + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: V711A + INFO

Monte Carrera VIDEOS

VIDEO
Her kommer et lite videoklipp fra da Sunniva Torset v/Real Invest Gran Canaria SL deltok i programmet "Solgt" på NRK:


VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
Romslig terrasse med rom for flere sittegrupperinger/solsenger.
Ettermiddags-og kveldssol.
Lyst og romslig oppholdsrom.
Inngang til huset gjennom terrassen.
Fullt utstyrt kjøkken.
Vaskerom med god lagringsplass.
Komplett bad med dusj nede.
Soverom 2 med AC og høyskap (toppetasjen).
Fantastisk flott bad ned dusj oppe i toppetasjen.
Pene, beige fliser på gulv og vegger. Lyssjakt i taket.
Hovedsoverommet med fransk balkong.
Plass til en stor dobbeltseng. Integrerte skap og skuffer. Tilpasset for TV.
Bilde av terrassen tatt fra hovedsoverommets vindu.
Utsikt over fjellene og mot det nye kjøpesenteret Mogan Mall.
Nyt synet av fontenens lysshow om kveldene.
Område
Kart
Puerto Rico er ett av Gran Canarias klassiske reisemål. Småbyen ligger vakkert til på sydvestkysten.

Bebyggelsen ligger på begge sider av dalføret som munner ut ved havet og den flotte sandstranden. Eiendomskonstruksjonen her består først og fremst av leilighetskomplekser og rekkehus. Det er en god del trapper i Puerto Rico ettersom en stor del av bebyggelsen som nevnt ligger oppe i fjellet. Mange eiendommer har god utsikt over Puerto Rico-stranden og havet.

Per i dag er det bygd tre store kjøpesenter i Puerto Rico sentrum med enkel adkomst. Her kan du velge og vrake blant et stort utvalg av restauranter, barer og shoppingmuligheter. Turistbyen er like livlig på dagtid som på nattes tid. Charterturismen holder liv i byen og det finnes fornøyelsestilbud helt ut i de sene nattetimer.

Agua de la Perra (nydalen) hører også til Puerto Rico, dog er stedet mye roligere og mer tilbaketrukket da det ligger gjemt på andre siden av Puerto Rico-dalen, i retning Patalavaca.

Området har utsikt over marinaen og havet. Bebyggelsen er preget av leilighetsanlegg hvor mange enheter har blitt solgt ut til ikke-residente.

Det finnes en grønn og naturskjønn park i området som gir stedet en helt spesiell stemning.

Fra nydalen har man gangavstand inn til Puerto Rico-stranden og sentrum.

Den gyldengule, langgrunne Puerto Rico-stranden er godt besøkt, men atmosfæren er likevel rolig og behagelig. Her tilbys vannaktiviteter som seiling, windsurfing, snorkling og fisking etc.

Ca 15 minutters gange vest for Puerto Rico ligger det lille naboreisemålet Amadores, kjent for sin "karibisk inspirerte", hvite sandstrand.
Type eiendom: Dupleks
Område: Puerto Rico
Referanse: D700S
Pris: 225.000 €
Vi tilbyr 3-dimensjonal virtuell tour som igjen inneholder 360° bilder og ekstra fotogalleri for denne eiendommen. Trykk på 360°-ikonet over bildeserien for mer info.
Last ned plandokument. Trykk på ikonet over bildegalleriet. Plandokumentet og dets mål kan være unøyaktig. Kun illustrativt.
Beskrivelse

VAKKERT REKKEHUS AV HØY STANDARD MED STOR TERRASSE I LAS BRISAS, PUERTO RICO


Hele bildeserien kan sees på følgende link: http://www.realinvestgrancanaria.com/index.php?ver=todas_fotos&id_inmueble=5974


Beliggenhet

Huset ligger i Calle Valencia, i et nyere konstruert anlegg fra cirka 2005.

Komplekset ligger på en blindvei i et rolig område.

Gangavstand til supermarkedet Mercadona i Motor Grande, de nye kjøpesentrene Mogan Mall og The Market samt det velkjente CC Puerto Rico. Dette betyr at du har alle fasiliteter innen rekkevidde, og at du også kan gå ned til stranden og havnen.


Beskrivelse

Heistilgang til eiendommen som ligger på et høyt nivå av anlegget Las Brisas.

Adkomst til huset gjennom en stor terrasse på nesten 27 m2 som tilbyr ettermiddag- og kveldssol. Massevis av plass til møbelgrupperinger og solsenger. Strømuttak. Integrert belysning i veggene. Veggseparasjon i aluminium mot naboene for mer privatliv. Muligheter for å installere markise om ønskelig.

Solid inngangsdører i aluminium og store terrassevinduer som slipper solen inn i stuen og skaper en lys og romslig følelse. Beige marmorfliser på gulvet. Stuen er enkel å dekorere og er for øyeblikket innredet med en stor sofa, bord og en veggseksjon med plass til en TV i god størrelse. Lagringsløsninger. Moderne vegg- og taklamper. Møblene er ikke inkludert i prisen, men det er mulig å kjøpe diverse inventar for et tillegg i prisen. Surroundhøyttalersystem integrert i hele huset. Klimaanlegg.

Badet nede ligger ved siden av stuen og tilbyr hjørnedusj. Hvit baderomsinnredning og beige fliser.

Under trappen er det et romslig skap for oppbevaring.

Lenger bort i gangen finner du det fullt utstyrte kjøkkenet. Dette har en benkeplate i solid kompositt og beige kjøkkendører. Kromfargede hvitevarer: Kjøleskap med fryser, stekeovn, avtrekksvifte og mikrobølgeovn. Vitrokjeramisk topp. Hvite, blanke veggfliser.

Ved siden av badet er det et stort vaskerom med mye lagringsplass. 2 høye skap med skyvedører. Vaskemaskin. Varmtvannsbereder. God plass til vaskeutstyr. Sentralstøvsuger. Lyssjakt i taket.

Marmortrapp opp til toppetasjen.

Til venstre finner du det moderne, romslige badet med en stor lyssjakt i taket. Ventilasjon. Lysebrunt baderomsmøbel med et bredt speil over vasken. Bidet. Downlights i taket. Integrerte høyttalere også her som i alle andre rom. Stor, rektangulær dusjplate med glassdører. Beige fliser.

Hovedsoverommet deler vegg med badet og vender mot vest. God plass til en stor dobbeltseng. Integrerte skap og skuffer med plass til en TV. Klimaanlegg. Franske balkongdører med vedlikeholdsfri aluminiumsramme. Utsikt mot fjellene, deler av Puerto Rico og det nye, fantastiske kjøpesenteret Mogan Mall med sin fargerike vannfontene og lysshow.

Det andre soverommet ligger på den andre siden av gangen og vender mot øst. Det brukes for tiden som et barnerom, men har mer enn nok plass til en dobbeltseng om ønskelig. Høyt garderobeskap ved døren. Klimaanlegg.

Materialer av høy kvalitet. Konstruksjonen ble satt opp etter bygningskravene som gjaldt i 2005, som var helt annerledes enn normene på 1970-80-tallet da flesteparten av bygningene i Puerto Rico ble oppført.

Eiendommen selges uten møbler / inventar, men be om en inventarliste i tilfelle du ønsker å kjøpe noe av dette mot et pristillegg.


Parkering

Det er en privat parkeringsplass i fellesgarasjen. Adkomst gjennom garasjedør med fjernkontroll. Det må betales et tillegg for parkeringen på 15.000 euro. Huset og garasjeplassen blir solgt sammen.


Sameiet

Rene og velholdte fellesområder.

Fellesbasseng, barnebasseng og jacuzzi-avdeling.

Heiser.

En av de få nyere konstruksjonene i Puerto Rico.

Meget godt førsteinntrykk når du entrer komplekset.

Materialer av høy kvalitet.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 2
Antall bad: 2
Toalett: 0
M2 Tomt: 62
M2 konstruert: 71
Møblert: Nei
Oppussingsobjekt: Nei
Garasje / Parkering: Ja
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Moderne: Ja
Svømmebasseng: Ja
Første linje: Nei
Renovert: Ja
Havsutsikt: Nei
Mindre enn 20 min
gange til stranden:
Nei
Fellesutgifter: 72 €
Type eiendom: Residensiell eiendomLogo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design