NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: B754S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A753S + INFO

VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
Område
Kart
Arguineguín er en idyllisk fiskerlandsby på syd(vest)kysten av paradisøyen Gran Canaria.

Her bor spanjoler og ikke-residente side om side og mangfoldet av eiendomstyper er stort; rekkehus, eneboliger, leiligheter etc. Bebyggelsen strekker seg helt fra strandsonen til noe opp i fjellene hvor det finnes perfekt turterreng for den glade fjellvandrer. Her er man langt i fra charteturismen.

Spasér langs bystranden mens du puster inn den herlige sjøbrisen. Nyt et bedre måltid ved en av de mange fortausrestaurantene som byr på utsøkte fristelser. Føl den magiske atmosfæren i smågatene som slynger seg rundt koselige små kvartal i sentrum. Arguineguín er stedet hvor begrepet livskvalitet burde ha fått sin opprinnelse...

Tettstedet yrer av solglade nordmenn og andre nordeuropeere i vinterhalvåret. I gaten nærmest sjøen finner man den populære MarkedsplassenŸ hvor handelsstanden hver tirsdag setter opp sine boder. Landsbyen transformeres da til en liten handelsby hvor man kan gjøre gode røverkjøp på alt fra kanariske spesialiteter til særegne antikviteter.

Her finnes alt man behøver av fasiliteter: Butikker, kaféer, restauranter, legesenter, apotek, sjømannskirke (den norske), etc.

Patalavaca er et lite tettsted med egen strand mellom Arguineguín og Anfi del Mar, sørvest på Gran Canaria.

I strandlinjen finner man høyere hoteller mens man lenger oppe i dalen kan se at bebyggelsen preges av lavere "småhus", leilighetsanlegg og rekkehus. Mange av eiendommene i området har fantastisk havsutsikt.

Det er kort vei til restauranter, matbutikker og fiskerlandsbyen Arguineguín´s sentrum.

Fra Patalavaca er det gangavstand til den norske skolen og det norske helsesenteret Valle Marina som eies og drives av Norges Astma- og Allergiforbund. Anfi del Mar-stranden, med importert sand i fra Karibien, er også innen gangavstand.
Type eiendom: Dupleks
Område: Arguineguín
Referanse: D751S
Pris: 229.000 €
Vi tilbyr 3-dimensjonal virtuell tour som igjen inneholder 360° bilder og ekstra fotogalleri for denne eiendommen. Trykk på 360°-ikonet over bildeserien for mer info.
Last ned plandokument. Trykk på ikonet over bildegalleriet. Plandokumentet og dets mål kan være unøyaktig. Kun illustrativt.
Beskrivelse

MODERNE REKKEHUS AV HØY KVALITET I ARGUINEGUÍN MED PANORAMAUTSIKT OVER HAVET OG BASSENGOMRÅDET - GARASJEPLASS OG BOD


Hele bildeserien kan ses her: http://www.realinvestgrancanaria.com/index.php?ver=todas_fotos&id_inmueble=6750

 

Beliggenhet

Rekkehuset ligger i et forholdsvis nytt anlegg (ca 2005) i los Altos de Arguineguín. Eiendommen ligger på toppnivået av anlegget, noe som sørger for en utrolig flott havutsikt fra øst til vest. Man har også full oversikt over det pene, oppgraderte fellesbassenget med solterrasse. Her kan man nyte solglade dager i stille og fredelige omgivelser uten (trafikk)støy.

Det tar ca 15-20 minutter å gå ned til sentrum av fiskerlandsbyen (snarveier gjennom trapper). Det er altså gangavstand til alle typer fasiliteter i området; - det være seg restauranter, butikker, supermarked, legesenter, apotek etc. Flere fine strender i nærheten. Gode buss-og taxiforbindelser. 

For den som er glad i å gå turer, er dette området idéelt da det går flere turstier over fjellene med særs enkel adkomst.

 

Adkomst/Tomteforhold

Ca 30 minutters kjøring fra flyplassen Gando i Las Palmas.

 

Rekkehuset består av:

Første etasje:

Stort utearale på ca 24 m2. Deler av dette er flislagt og under tak som ble lagt for kun noen år tilbake. Store downlights. Resten, som opprinnelig var hage, er bekledt med IPA-tre, en spesiell tretype som har samme egenskaper som teak. Gulvet er lagt med clips-teknikk. Utemøbler av meget høy kvalitet; herunder spisebord med tilhørende stoler i rottingstil, solsenger og 2 solstoler som kan lenes tilbake. Parasoll. 

Romslig oppholdsrom med lyse gulvfliser og hvite vegger. Så og si alle møblene er av nyere dato. Stuen er innredet med en grå sofa, tilhørende godstol, moderne glassbord, en mørk TV-seksjon og et matchende vitrineskap med skuffer/oppbevaringsplass.

Direkte utgang til terrassen med store verandadører og vedlikeholdsfri aluminiumsmarkør som slipper inn mye dagslys i huset. Ventilasjon over dørene.

Amerikansk kjøkken med ekstra benkeplatedel som kan brukes til spiseplass. Kjøkkenet er komplett utstyrt med: Over-og underskap i en moderne grønnfarge, stekovn, vitrokeramisk topp med 4 kokeplater, oppvaskmaskin, avtrekksvifte, integrert kjøleskap/fryser og mikrobølgeovn.

På motsatt side av kjøkkenet, under trappa opp til 2. etasje, finnes et romslig lagringsskap for vaskeutstyr etc.

Moderne toalett (registrert som "solana" i skjøtet) med lufting i taket. Baderomsmøbel i hvit høyglans med speil over. Varmtvannstank. 


Andre etasje:

Større, komplett bad med dusj. Nyere armatur. Dusjhode i raindance-stil. Moderne interiør. Vaskemaskin. Vindu for ekstra ventilasjon.

Romslig soverom med plass til dobbeltseng. Mørk sengegavl og matchende nattbord. De opprinnelige innebygde skapene har blitt erstattet med skyvedørsgarderobe i speil som gir ekstra romfølelse. Dør i glass og aluminium som kan åpnes for ekstra lufting. Solskjerming før dørene som kan åpnes separat. Utsikten herfra er uslåelig hvor man kan betrakte palmen som svaier i brisen, det mektige Atlanterhavet og bassengområdet.

Eiendommen selges møblert. Personlige gjenstander er unntatt.

Rekkehuset ble så og si totalrenovert i 2013 med nye fliser, nytt garderobeskap, ny badromsinnredning etc. og har siden blitt meget godt vedlikeholdt og det er dessuten gjort ytterligere forbedringer/endringer frem til nå.

Downlights/spotlights med dimmer.

Det er mulig å tegne abonnement på internett/telefon og norske TV-kanaler om ønskelig.


I prisen inngår også en bod og en garasjeplass i fellesanlegget som eier har skjøte på.


Komplekset:

Anlegget består av 26 enheter totalt.

Det er mange nordmenn som eier bolig i anlegget.

Heis fra garasjen til toppnivået hvor rekkehuset ligger.

Rent og pent fellesbasseng (oppvarmet om vinteren siden august 2015). Flislagte terrasseområder.
 

 

Standard

Høy standard.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 1
Antall bad: 1
Toalett: 1
M2 Tomt: 55
M2 konstruert: 57
Møblert: Ja
Oppussingsobjekt: Nei
Garasje / Parkering: Ja
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Moderne: Ja
Svømmebasseng: Ja
Første linje: Nei
Renovert: Ja
Havsutsikt: Ja
Mindre enn 20 min
gange til stranden:
Ja
Fellesutgifter: 133 €
Type eiendom: Residensiell eiendomLogo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design