NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: B754S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A753S + INFO

VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
Område
Kart
Arguineguín er en idyllisk fiskerlandsby på syd(vest)kysten av paradisøyen Gran Canaria.

Her bor spanjoler og ikke-residente side om side og mangfoldet av eiendomstyper er stort; rekkehus, eneboliger, leiligheter etc. Bebyggelsen strekker seg helt fra strandsonen til noe opp i fjellene hvor det finnes perfekt turterreng for den glade fjellvandrer. Her er man langt i fra charteturismen.

Spasér langs bystranden mens du puster inn den herlige sjøbrisen. Nyt et bedre måltid ved en av de mange fortausrestaurantene som byr på utsøkte fristelser. Føl den magiske atmosfæren i smågatene som slynger seg rundt koselige små kvartal i sentrum. Arguineguín er stedet hvor begrepet livskvalitet burde ha fått sin opprinnelse...

Tettstedet yrer av solglade nordmenn og andre nordeuropeere i vinterhalvåret. I gaten nærmest sjøen finner man den populære MarkedsplassenŸ hvor handelsstanden hver tirsdag setter opp sine boder. Landsbyen transformeres da til en liten handelsby hvor man kan gjøre gode røverkjøp på alt fra kanariske spesialiteter til særegne antikviteter.

Her finnes alt man behøver av fasiliteter: Butikker, kaféer, restauranter, legesenter, apotek, sjømannskirke (den norske), etc.

Patalavaca er et lite tettsted med egen strand mellom Arguineguín og Anfi del Mar, sørvest på Gran Canaria.

I strandlinjen finner man høyere hoteller mens man lenger oppe i dalen kan se at bebyggelsen preges av lavere "småhus", leilighetsanlegg og rekkehus. Mange av eiendommene i området har fantastisk havsutsikt.

Det er kort vei til restauranter, matbutikker og fiskerlandsbyen Arguineguín´s sentrum.

Fra Patalavaca er det gangavstand til den norske skolen og det norske helsesenteret Valle Marina som eies og drives av Norges Astma- og Allergiforbund. Anfi del Mar-stranden, med importert sand i fra Karibien, er også innen gangavstand.
Type eiendom: Leilighet
Område: Arguineguín
Referanse: A744S
Pris: 200.000 €
Vi tilbyr 3-dimensjonal virtuell tour som igjen inneholder 360° bilder og ekstra fotogalleri for denne eiendommen. Trykk på 360°-ikonet over bildeserien for mer info.
Last ned plandokument. Trykk på ikonet over bildegalleriet. Plandokumentet og dets mål kan være unøyaktig. Kun illustrativt.
Beskrivelse

NYKONSTRUERT LEILIGHET I LOMA DOS MED ROMSLIG TERRASSE OG PATIO

 

COSTA MOGÁN ligger i Arguineguín, trolig det mest populære residensielle området på sørsiden av Gran Canaria. Landsbyen er trygg og fredelig. Prosjektet består av 6 leiligheter og 4 chaleter av ulik størrelse, med store terrasser/balkonger og enorme områder i kjelleren. Arguineguín tilbyr et fantastisk mikroklima, anbefalt av mange leger rundt om i verden. Det er flere strender i nærheten og flotte turløyper i fjellet like ved. Det finnes butikker, supermarkeder, caféer, restauranter, legesenter etc. innen gangavstand. Området har utviklet seg rundt den tradisjonelle fiskelandsbyen. Turismen her består hovedsaklig av langtidsturister og den er perfekt integrert med lokalbeboerne. Costa Mogán tilbyr flott utsikt over havet og fjellene.

 

Hele bildeserien kan ses her: http://www.realinvestgrancanaria.com/index.php?ver=todas_fotos&id_inmueble=6612

 

LEILIGHET B 1

Herværende annonse gjelder leilighet B1 som ligger i første etasje av leilighetskomplekset (midtre blokk) med privat trappeadkomst. Kun 1 trapp opp.

Det er mulig å kjøpe en garasjeplass eller et kjellerlokale mot et ekstra pristillegg, beroende på størrelsen.

Innvendig har boligen en åpen stue-og kjøkkenløsning. Mye dagslys kommer inn i leiligheten gjennom de store terrassedørene. Flisgulv i gråtoner og hvite vegger. Vinduer og terrassedører med sort aluminiumsramme av høy kvalitet. Støydempende vindu som også hindrer overoppheting av boligen. Preinstallasjon for air condition. Sorte dører inne med matchende listverk.

Badet er moderne flislagt i hvitt med hvite, horisontale fliser nederst og vertikale fliser øverst, separert med en sort flisbord. Baderomsmøbel i hvit høyglans med speil over. Dusjhjørne.

Soverommet vender ut mot enden på den stille bakgaten Calle Teguisa slik at nattesøvnen er sikret. 

Boligen er konstruert i materialer av høy kvalitet.

Terrassen, som ligger mot øst, måler ca 27,54 m2. Den har også en patio som ligger mot nord og vest på ca 14,85 m2.

NB! Planskissene over leilighetene er kun til illustrasjon. Ikke nøyaktige. Du inviteres til visning enten personlig eller over videosamtale slik at du kan få en god oversikt over hvordan planløsningen er i hver enkelt enhet.

Komplekset er ferdigbygd. Kun finpuss igjen. Seksjoneringen av bygget er allerede gjort. Ettersom det er få nye, residensielle prosjekter igjen i området, kan du bli en av de heldige eierne av en flunkende ny, moderne bolig i et meget attraktivt strøk i Arguineguín.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
UNDER UTFORMING
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 1
Antall bad: 1
Toalett: 0
M2 Tomt: 87
M2 konstruert: 45
Møblert: Nei
Oppussingsobjekt: Nei
Garasje / Parkering: Ja
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Moderne: Ja
Svømmebasseng: Nei
Første linje: Nei
Renovert: Ja
Havsutsikt: Ja
Mindre enn 20 min
gange til stranden:
JaLogo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design