NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: B754S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A753S + INFO

VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
Den populære bystranden i Arguineguín
Romslig balkong med utsikt over en hyggelig gate med lokale butikker
Moderne glassgelender i frostet glass
Triangulærformet stue med egen utgang til balkongen
Lys og pen stue
Møblene følger med
Spisestue med egen utgang til balkongen ved siden av kjøkkenet
Kjøkkeninnredning i hvit høyglans
Badet ved stuedelen - Gjestebad
Soverom 1 med to enkeltsenger. Utgang til patio
Patioen ved inngangsdøren
Badet ved siden av begge soverommene
Soverom 2 innredet med dobbeltseng. Også direkte utgang til patioen
Romslig patio
Felles takterrasse med utsikt over havet
Inngangspartiet til bygningen. Fresht og moderne
Område
Video
Kart
Arguineguín er en idyllisk fiskerlandsby på syd(vest)kysten av paradisøyen Gran Canaria.

Her bor spanjoler og ikke-residente side om side og mangfoldet av eiendomstyper er stort; rekkehus, eneboliger, leiligheter etc. Bebyggelsen strekker seg helt fra strandsonen til noe opp i fjellene hvor det finnes perfekt turterreng for den glade fjellvandrer. Her er man langt i fra charteturismen.

Spasér langs bystranden mens du puster inn den herlige sjøbrisen. Nyt et bedre måltid ved en av de mange fortausrestaurantene som byr på utsøkte fristelser. Føl den magiske atmosfæren i smågatene som slynger seg rundt koselige små kvartal i sentrum. Arguineguín er stedet hvor begrepet livskvalitet burde ha fått sin opprinnelse...

Tettstedet yrer av solglade nordmenn og andre nordeuropeere i vinterhalvåret. I gaten nærmest sjøen finner man den populære MarkedsplassenŸ hvor handelsstanden hver tirsdag setter opp sine boder. Landsbyen transformeres da til en liten handelsby hvor man kan gjøre gode røverkjøp på alt fra kanariske spesialiteter til særegne antikviteter.

Her finnes alt man behøver av fasiliteter: Butikker, kaféer, restauranter, legesenter, apotek, sjømannskirke (den norske), etc.

Patalavaca er et lite tettsted med egen strand mellom Arguineguín og Anfi del Mar, sørvest på Gran Canaria.

I strandlinjen finner man høyere hoteller mens man lenger oppe i dalen kan se at bebyggelsen preges av lavere "småhus", leilighetsanlegg og rekkehus. Mange av eiendommene i området har fantastisk havsutsikt.

Det er kort vei til restauranter, matbutikker og fiskerlandsbyen Arguineguín´s sentrum.

Fra Patalavaca er det gangavstand til den norske skolen og det norske helsesenteret Valle Marina som eies og drives av Norges Astma- og Allergiforbund. Anfi del Mar-stranden, med importert sand i fra Karibien, er også innen gangavstand.
Type eiendom: Leilighet
Område: Arguineguín
Referanse: A722S
Pris: 349.500 €
Vi tilbyr video av eiendommen. Trykk på video-ikonet over bildegalleriet.
Vi tilbyr 3-dimensjonal virtuell tour som igjen inneholder 360° bilder og ekstra fotogalleri for denne eiendommen. Trykk på 360°-ikonet over bildeserien for mer info.
Last ned plandokument. Trykk på ikonet over bildegalleriet. Plandokumentet og dets mål kan være unøyaktig. Kun illustrativt.
Beskrivelse

GEDIGEN LEILIGHET MED 2 SOVEROM, 2 BAD OG ROMSLIG BALKONG I ARGUINEGUÍN SENTRUM

 

Hele bildealbumet kan ses her: http://www.realinvestgrancanaria.com/index.php?ver=todas_fotos&id_inmueble=6498

 

Beliggenhet

Pura Vida Beach Suites ligger på den solfylte sørsiden av Gran Canaria, bare ca 50 meter fra Arguineguín-stranden.

De ligger i hjertet av fiskerlandsbyen, med alle fasiliteter i nærheten; Det være seg restauranter, caféer, butikker, supermarkeder, jernvarehandler, apotek, medisinske sentre etc.

Det er flere strender i området og bygningen har en felles takterrasse med boblebad, solarium og avslappingsområde med vakker utsikt over havet.

 

Innhold

Leiligheten, som ble ferdigstilt i 2017, ligger én etasje opp i fra inngangspartiet og har trappeadkomst. Det er heis i anlegget, men denne er ikke satt i drift. Etterhvert som enhetene selges ut, kan beboerne enes om å sette den i drift om ønskelig.

Leiligheten har en L-form, hvor stuen og kjøkkenet ligger i den lengste delen og soverommene i den korteste.

Lys og romslig gang med beigefarget laminatgulv som i størstedelen av boligen ellers samt hvite vegger.

Til høyre innover i gangen ligger følgende:

Flott og moderne bad innredet med en oval vask, et gedigent speil, hyller i glansfullt tre og en romslig dusj med mosaikkfliser i lillagrå tone. Store downlights i taket.

Vegg i vegg med badet ligger vaskerommet hvor vaskemaskinen og den store varmtvannstanken er plassert. Sluk i gulvet.

På enden av gangen ligger stuen, spisestuen og kjøkkenet.

Hverdagsrommet, som har en triangulær form, er møblert med en lysebrun sofa i rottingstil, stuebord, hvit TV-benk og en vegghengt flatskjerm-TV.  Dersom kjøper ønsker internett og utenlandske TV-kanaler, må han tegne eget abonnement. Det er internett i leiligheten per i dag. Direkte utgang til den langstrakte balkongen i fra sofaområdet.

Kjøkkenet ligger delvis avskjermet i fra stuen, i en egen krok, og har skap og skuffer i hvit høyglans. Moderne innredning. Praktisk hylleløsning. Følgende hvitevarer er med på kjøpet: Vitrokjeramisk topp, avtrekksvifte, stålfarget kjøleskap med frysedel, integrert ovn og oppvaskmaskin.

Ved siden av kjøkkenet ligger spisestuen. Denne er møblert med et glassbord og 4 stoler med smijernsføtter. Egen utgang til balkongen herfra også.

Balkongen er romslig og har østvendt retning. Terrassedører med vedlikeholdsfri aluminiumsramme. Frostet glassgelender. Morgensol. Den er innredet med et rundt glassbord og rottingstoler. Utsikt over en hyggelig gate i Arguineguín sentrum med lokale butikker.

Til venstre for hovedinngangsdøren ligger det en romslig patio.

Innenfor denne finner man begge soverommene og nok en stor patio.

Soverom 1 er innredet med 2 enkeltsenger,nattbord og et stort, hvitt garderobeskap. Direkte utgang til patioen. Store terrassedører som gir mye lys inni rommet. Blendingsgardiner.

Mellom soverom 1 og 2 ligger det nok et bad med samme typen innredning som badet ved stuedelen. Romslig dusj.

Soverom 2 er møblert med en stor dobbeltseng, 2 nattbord, et høyt garderobeskap i hvitt og en vegghengt flatskjerm-TV. Egen utgang til patioen også herfra, noe som gjør rommet lysrikt.  Blendingsgardiner.

Felles takterrasse med vakker havutsikt. Det gjøres oppmerksom på at utbygger har rett til å konstruere 1 etasje til på deler av takterrassen, noe som er veldig vanlig i sentrum av Arguineguín (derecho vuelo.)

Leiligheten selges møblert.

Preinstallasjon for air condition.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
UNDER UTFORMING
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 2
Antall bad: 2
Toalett: 0
M2 Tomt:
M2 konstruert: 114
Møblert: Ja
Oppussingsobjekt: Nei
Garasje / Parkering: Nei
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Moderne: Ja
Svømmebasseng: Nei
Første linje: Nei
Renovert: Ja
Havsutsikt: Nei
Mindre enn 20 min
gange til stranden:
Ja
Fellesutgifter: 78 €
Type eiendom: Residensiell eiendomLogo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design