NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: B754S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A753S + INFO

Monte Carrera VIDEOS

VIDEO
Her kommer et lite videoklipp fra da Sunniva Torset v/Real Invest Gran Canaria SL deltok i programmet "Solgt" på NRK:


VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
Romslig takterrasse med panoramisk havutsikt
Sol hele dagen.
Utsikten må oppleves!
Diverse avdelinger på takterrassen.
Sydvendt balkong på leilighetsnivået
Lyst og koselig oppholdsrom. Møblert. AC.
Åpen stue/kjøkkenløsning, avdelt med spisebord.
Balkong også mot øst.
Delvis havutsikt også herfra.
Romslig kjøkken med alt av hvitevarer.
Soverom 1 innredet med køyeseng for 3 og innebygd garderobeskap. AC.
Badet i gangen. Vaskemaskin.
Soverom 2 (master bedroom). har privat bad og balkkong.
Badet til master bedroom.
Felles, oppvarmet svømmebasseng
Område
Video
Kart
Arguineguín er en idyllisk fiskerlandsby på syd(vest)kysten av paradisøyen Gran Canaria.

Her bor spanjoler og ikke-residente side om side og mangfoldet av eiendomstyper er stort; rekkehus, eneboliger, leiligheter etc. Bebyggelsen strekker seg helt fra strandsonen til noe opp i fjellene hvor det finnes perfekt turterreng for den glade fjellvandrer. Her er man langt i fra charteturismen.

Spasér langs bystranden mens du puster inn den herlige sjøbrisen. Nyt et bedre måltid ved en av de mange fortausrestaurantene som byr på utsøkte fristelser. Føl den magiske atmosfæren i smågatene som slynger seg rundt koselige små kvartal i sentrum. Arguineguín er stedet hvor begrepet livskvalitet burde ha fått sin opprinnelse...

Tettstedet yrer av solglade nordmenn og andre nordeuropeere i vinterhalvåret. I gaten nærmest sjøen finner man den populære MarkedsplassenŸ hvor handelsstanden hver tirsdag setter opp sine boder. Landsbyen transformeres da til en liten handelsby hvor man kan gjøre gode røverkjøp på alt fra kanariske spesialiteter til særegne antikviteter.

Her finnes alt man behøver av fasiliteter: Butikker, kaféer, restauranter, legesenter, apotek, sjømannskirke (den norske), etc.

Patalavaca er et lite tettsted med egen strand mellom Arguineguín og Anfi del Mar, sørvest på Gran Canaria.

I strandlinjen finner man høyere hoteller mens man lenger oppe i dalen kan se at bebyggelsen preges av lavere "småhus", leilighetsanlegg og rekkehus. Mange av eiendommene i området har fantastisk havsutsikt.

Det er kort vei til restauranter, matbutikker og fiskerlandsbyen Arguineguín´s sentrum.

Fra Patalavaca er det gangavstand til den norske skolen og det norske helsesenteret Valle Marina som eies og drives av Norges Astma- og Allergiforbund. Anfi del Mar-stranden, med importert sand i fra Karibien, er også innen gangavstand.
Type eiendom: Leilighet
Område: Arguineguín
Referanse: A683S
Pris: 479.000 €
Vi tilbyr video av eiendommen. Trykk på video-ikonet over bildegalleriet.
Vi tilbyr 3-dimensjonal virtuell tour som igjen inneholder 360° bilder og ekstra fotogalleri for denne eiendommen. Trykk på 360°-ikonet over bildeserien for mer info.
Last ned plandokument. Trykk på ikonet over bildegalleriet. Plandokumentet og dets mål kan være unøyaktig. Kun illustrativt.
Beskrivelse

FLOTT TOPPLEILIGHET M/ 2 SOVEROM, 2 BAD, 3 BALKONGER & PRIVAT TAKTERRASSE. HAVUTSIKT. BOD OG GARASJEPLASS. MONTE CARRERA

 

Hele bildeserien kan ses på denne linken:  http://www.realinvestgrancanaria.com/index.php?ver=todas_fotos&id_inmueble=5826

 

Beliggenhet

Leiligheten ligger i nedre del av Loma Dos, nærmere bestemt i det populære komplekset Monte Carrera. Den ligger i blokk 2, én av de mest attraktive blokkene i front, og har således kortest vei til sentrum i gangavstand.  Leiligheten har sydøstvendt retning, mens den private takterrassen vender mot sør og tilbyr en panoramisk havutsikt fra øst til vest.

Både trappe-og heisadkomst til eiendommen. 

Det tar ca 5-10 minutter å spasere ned til sentrum med alle typer fasiliteter. Her finnes restauranter, butikker, legesenter, apotek etc.  Gangavstand til 4 strender. La Lajilla-stranden er nylig opprustet med nye solterrasser og senger samt at selve stranden og promenaden er oppgradert. Sistnevnte er ferdselsvei til Anfi del Mar med karibiskinspirert sandstrand.

Flotte turløyper i området for den som er glad i å gå fjellturer.

Stille og rolig sone uten gjennomfartstrafikk.

Ca en halv times kjøring i fra flyplassen Gando i Las Palmas.

 

Arealbeskrivelse

Leiligheten har i følge plandokumentet en konstruert overflate på 72,82 m2. Balkonger på nivå med leiligheten på tilsammen 17,09 m2 og privat takterrasse på 55,37 m2 (konstruert overflate).

 

Innhold

Leiligheten har som anneks en særs romslig takterrasse med utrolig flott utsikt over Atlanterhavet. Herfra ser man Arguineguín by i øst, de praktfulle husene i nedre Loma Dos i sør og Sunving i vest. Den 180 graders havutsikten er en fryd for øyet. Herfra kan man nyte vakre solnedganger i alskens fargespill, hver kveld et nytt "bilde". På takterrassen er det sol hele dagen, noe som er perfekt for den som vil jobbe ekstra med brunfargen i helt private omgivelser.

Det er noen oppmurte ventilasjonspiper på takterrassen. Disse kan dog flyttes for kjøpers kostnad slik at man får benyttet hele gulvflaten. Pergolaen som er satt opp kan nok også ta ned om ønskelig.

Trapp ned til hovedetasjen av leiligheten:

Solid inngangsdør i heltre med sikkerhetslås.

Praktiske høyskap i gangen med ventilasjon i øvre del, hvor den store varmtvannstanken er plassert. Her det rikelig med rom for vaskeutstyr. Også plass til sko og yttertøy.

Til venstre i gangen ligger bad nummer 1. Dette er flislagt i beige toner og er innredet med et baderomsmøbel i brun høyglans med speil over og en hjørnedusj. Vaskemaskin. Gulvvarme. Avtrekksventil.

Til høyre ligger stuen og kjøkkenet. Åpen løsning.

Oppholdsrommet er lysrikt og godt ventilert med store balkongdører både mot sør og øst.

Den sydvendte balkongen har en mer kvadratisk form og den tilbyr en flott direkte utsikt over havet. Balkongen er møblert med et rundbord og 4 tilhørende stoler i beige rottingstil.

Den østvendte balkongen har en mer rektangulær form og er møblert med 2 komfortable stoler i mørk brun rottingstil og et fargematchende avlastningsbord. Havutsikt mot syd.

Stuen er innredet med en beige sovesofa, en blå godstol med utslagbar fotskammel, stuebord, hvite avlastningsbord og TV-skap. Air condition. Downlights i taket.

En spisestue for 4 i beige rottingstill deler naturlig av mellom oppholdsrom og kjøkken.

Kjøkkenavdelingen er meget innholdsrik og tilbyr rikelig med lagringsplass. Hvitevarer som følger med: Kjøleskap med frysedel, vitrokjeramisk topp med 4 kokeplater, avtrekksvifte, stekovn og oppvaskmaskin. Naturhvit innredning og beige benkeplate som matcher marmorgulvet i leiligheten. Praktisk kjøkkenøy med ekstra plass for matlaging og oppbevaring.

Innenfor oppholdsrommet ligger soverommene.  

Det som er nærmest stuen er innredet med en stor køyeseng med plass til 3 personer, nattbord, kommode og innebygd garderobeskap. Lagringsskuffe under sengen. Air condition.

Deretter ligger hovedsoverommet med eget bad og balkong. Dette er meget romslig og har rikelig skapplass langs veggen (integrert). Ellers er det møblert med en stor dobbeltseng med hvit sengegavl og matchende nattbord. Air condition.

Badet er i samme stil som det i gangen med hjørnedusj, baderomsmøbel i brun høyglans med speil over og beige fliser på gulv og vegger. Gulvvarme. Avtrekksventil.

Balkongen ut i fra soverommet ligger østvendt. Morgensol. Her er det feks plass til et rundbord og et par stoler.


Diverse gardinløsninger i leiligheten som solbeskyttelse.

Vinduer og balkongdører med vedlikeholdsfri aluminiumsramme og speileffekt i glassene som forhindrer overoppheting og innsyn.

Leiligheten selges så og si fullt møblert. Personlige gjenstander er unntatt. Det gjøres oppmerksom på at møblene er "brukte".


Bod og garasjeplass

Bod og garasjeplass i parkeringskjelleren kjøpes til for et tillegg i prisen på 17.500 euro da disse er registrert på eget gårds-og bruksnummer (fincanummer).

 

Sameiet

Sameiet har et norsk styre som fungerer meget godt.

Flerspråklig personale i administrasjonsselskapet (også norsk) som kan kontaktes dersom man trenger hjelp med noe. 

Sikkert anlegg med sikkerhetskamera på alle innfartsårer.

Vakt 24 timer i døgnet.

Oppvarmet basseng (mellom 25 og 27 grader). Det finnes også et lite barnebasseng.

Meget godt vedlikeholdt anlegg.

Heis.

Felleskostnadene er 237 € for leiligheten, boden og garasjeplassen tilsammen (Felles WIFI inkludert.)

 

Standard

Meget god standard.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
UNDER UTFORMING
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 2
Antall bad: 2
Toalett: 0
M2 Tomt: 90
M2 konstruert: 73
Møblert: Ja
Oppussingsobjekt: Nei
Garasje / Parkering: Ja
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Moderne: Ja
Svømmebasseng: Ja
Første linje: Nei
Renovert: Ja
Havsutsikt: Ja
Mindre enn 20 min
gange til stranden:
Ja
Fellesutgifter: 237 €
Type eiendom: Residensiell eiendomLogo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design