NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: B754S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A753S + INFO

Monte Carrera VIDEOS

VIDEO
Her kommer et lite videoklipp fra da Sunniva Torset v/Real Invest Gran Canaria SL deltok i programmet "Solgt" på NRK:


VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
315.000 €
270.000 €
fantastisk utsikt over Atlanterhavet samt over bassengområdet og solterrassen
Plass til flere sittegrupper/ solsenger.
Ettermiddags-og kveldssol.
Terrassen er innredet med et bord med glassplate, 3 matchende stoler, oppevaringsskap og en god stol
Oppholdsrommet er innredet med et flott stort bilde over sofaen, stuebord, stor seksjon i 3 deler.
Et kvadratisk spisebord i mørk brun deler naturlig av kjøkkendelen fra oppholdsrommet.
De to soverommene ligger på hver sin side av badet.
Naturhvit maling på veggene og beige gulvfliser i hele eiendommen.
Vinduer i kjøkkenområdet som gir ekstra lys og luftemuligheter.
Kjøkkenet er innredet med pene, naturhvite skapdører (både over-og underskap)
Badet er dekorert med beige gulv-og veggfliser. Romslig hjørnedusj.
Hovedsoverommet har dobbeltseng, innebygde garderobeskap og AC
Soverom nr 2 er noe mindre og er møblert med en køyeseng og sovesofa.
Inngang gjennom østvendt fellesgang som selger har pyntet med planter og noe utemøblement.
Felles oppvarmet svømmebasseng.
315.000 €
270.000 €
Område
Kart
Arguineguín er en idyllisk fiskerlandsby på syd(vest)kysten av paradisøyen Gran Canaria.

Her bor spanjoler og ikke-residente side om side og mangfoldet av eiendomstyper er stort; rekkehus, eneboliger, leiligheter etc. Bebyggelsen strekker seg helt fra strandsonen til noe opp i fjellene hvor det finnes perfekt turterreng for den glade fjellvandrer. Her er man langt i fra charteturismen.

Spasér langs bystranden mens du puster inn den herlige sjøbrisen. Nyt et bedre måltid ved en av de mange fortausrestaurantene som byr på utsøkte fristelser. Føl den magiske atmosfæren i smågatene som slynger seg rundt koselige små kvartal i sentrum. Arguineguín er stedet hvor begrepet livskvalitet burde ha fått sin opprinnelse...

Tettstedet yrer av solglade nordmenn og andre nordeuropeere i vinterhalvåret. I gaten nærmest sjøen finner man den populære MarkedsplassenŸ hvor handelsstanden hver tirsdag setter opp sine boder. Landsbyen transformeres da til en liten handelsby hvor man kan gjøre gode røverkjøp på alt fra kanariske spesialiteter til særegne antikviteter.

Her finnes alt man behøver av fasiliteter: Butikker, kaféer, restauranter, legesenter, apotek, sjømannskirke (den norske), etc.

Patalavaca er et lite tettsted med egen strand mellom Arguineguín og Anfi del Mar, sørvest på Gran Canaria.

I strandlinjen finner man høyere hoteller mens man lenger oppe i dalen kan se at bebyggelsen preges av lavere "småhus", leilighetsanlegg og rekkehus. Mange av eiendommene i området har fantastisk havsutsikt.

Det er kort vei til restauranter, matbutikker og fiskerlandsbyen Arguineguín´s sentrum.

Fra Patalavaca er det gangavstand til den norske skolen og det norske helsesenteret Valle Marina som eies og drives av Norges Astma- og Allergiforbund. Anfi del Mar-stranden, med importert sand i fra Karibien, er også innen gangavstand.
Type eiendom: Leilighet
Område: Arguineguín
Referanse: A698SI
Pris: 270.000 €
Vi tilbyr 3-dimensjonal virtuell tour som igjen inneholder 360° bilder og ekstra fotogalleri for denne eiendommen. Trykk på 360°-ikonet over bildeserien for mer info.
Last ned plandokument. Trykk på ikonet over bildegalleriet. Plandokumentet og dets mål kan være unøyaktig. Kun illustrativt.
Beskrivelse

STOR PRISNEDGANG FRA 315.000 EUR TIL 270.000 EUR!​

FABELAKTIG LEILIGHET PÅ ETT PLAN MED 2 SOVEROM, STOR TERRASSE OG HAVUTSIKT I ET NYERE ANLEGG I LOMA DOS – FELLES OPPVARMET BASSENG

 
Se hele bildeserien her: http://www.realinvestgrancanaria.com/index.php?ver=todas_fotos&id_inmueble=5963
 
Beliggenhet

Leiligheten ligger i det ettertraktede anlegget «Monte Belingo», et lite og koselig kompleks i Calle Nayra, Loma Dos.

Eiendommen ligger vestvendt og har enkel ankomst, kun 1 etasje med trapp ned fra veien.

Ca 10 minutters gange ned til sentrum av Arguineguín hvor man finner alle typer fasiliteter: herunder dagligvarebutikker, klesbutikker, møbelforretninger, apotek, legesenter etc. Det er flere strender i nærheten og den som ligger nærmest, har nylig blitt opprustet med solterrasse, solsenger, badetrapper ned i sjøen etc. Det har også blitt bygd en gangvei slik at man kan spasere hele veien til Anfi del Mar.

For den som liker å gå i fjellet, er det fine turløyper like nordafor komplekset hvor man kan gå over til Puerto Rico m.m.

 
Innhold

Eiendommen inneholder:

Inngang gjennom østvendt fellesgang som selger har pyntet med planter og noe utemøblement. Selv om dette er registrert som fellesområde, kan den solhungrige sette seg utenfor leiligheten for å få med seg mest mulig sol/innta en bedre frokost i det flotte klimaet.

Solid sikkerhetsdør i hvit aluminium.

Inngangsparti med skoskap i tre og et kunstnerisk speil med bilderamme. Naturhvit maling på veggene og beige gulvfliser i hele eiendommen.

Kjøkkenavdelingen ligger rett til venstre etter gangen. Åpen løsning. Dørtelefonanlegg på veggen for åpning av porten på gatenivå.

Kjøkkenet er innredet med pene, naturhvite skapdører (både over-og underskap) og kromfargede hvitevarer. Stekovn, vitrokjeramisk topp med 3 kokeplater, oppvaskmaskin, vaskemaskin og kjøleskap med frysedel er med i innredningen. Trillebord med micro og to vegghyller.

Vinduer i kjøkkenområdet som gir ekstra lys og luftemuligheter.

Et kvadratisk spisebord i mørk brun deler naturlig av kjøkkendelen fra oppholdsrommet. Spisestuen rommer 4 personer.

Stuedelen er meget romslig og lysrik . Alle vinduer og terrassedører har vedlikeholdsfri aluminiumsramme og skodder som fungerer som regulerbar solskjerming.

Oppholdsrommet er innredet med et flott stort bilde over sofaen, stuebord, stor seksjon i 3 deler og en vegghengt hylle. En rød moderne godstol følger også med, men er ikke avbildet.

Direkte utgang hefra til den langstrakte terrassen med glassgelender. Denne tilbyr fantastisk utsikt over Atlanterhavet samt over bassengområdet og solterrassen. Ettermiddags-og kveldssol. Markise. Lyse gardiner. Terrassen er innredet med et bord med glassplate, 3 matchende stoler, oppevaringsskap og en god stol med puff.  En solseng følger også med. Plass til flere sittegrupper/ solsenger. Sluk.

De to soverommene ligger på hver sin side av badet. Hovedsoverommet er innredet med dobbeltseng, innebygde garderobeskap, hvit kommode, speil og 2 brune nattbord i samme stil som hodegavlen. Stort vindu for ekstra lufting med rullegardin. Air condition.

Det andre soverommet er noe mindre og er møblert med en køyeseng og sovesofa. Brun kommode med skuffer. Stort vindu med rullegardin også her. (NB!! Dette rommet er ikke registrert i skjøtet som soverom, men som kontor.)

Badet er dekorert med beige gulv-og veggfliser. Romslig hjørnedusj. Hvitt høyskap og ett mindre skap for håndduker etc. Speil over vasken med skap, hyller og downlights. Avtrekksvifte.

Til eiendommen tilhører en gedigen bod på ca 31 m2. Denne benyttes per i dag som lagerrom. Boden ligger på nivå med bassenget.

Det hører ytterligere til eiendommen en privat parkeringsplass utenfor hovedinngangen av anlegget på gatenivå.

Eiendommen selges møblert og utstyrt.
 
 
Fellesanlegget

Felles oppvarmet svømmebasseng.

Ferdigstilt i ca 2010.

Kun norske eiere i komplekset.

Rene og meget godt vedlikeholdte fellesområder.

Felles internett / fiber og noen norske TV-kanaler inkludert i sameiekostnadene. Pr. i dag: NRK 1, TV2,TV Norge og Zebra.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
UNDER UTFORMING
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 2
Antall bad: 1
Toalett: 0
M2 Tomt:
M2 konstruert: 65
Møblert: Ja
Oppussingsobjekt: Nei
Garasje / Parkering: Ja
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Moderne: Ja
Svømmebasseng: Ja
Første linje: Nei
Renovert: Ja
Havsutsikt: Ja
Mindre enn 20 min
gange til stranden:
Ja
Fellesutgifter: 150 €
Type eiendom: Residensiell eiendomLogo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design