NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: V862SI + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: V869S + INFO

VÆRET
Weather Maspalomas

Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 1
Antall bad: 1
Toalett: 0
M2 Tomt: 41
M2 konstruert: 34
Eiendommens stand: Innflytningsklar
Garasje / Parkering: Nei
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Svømmebasseng: Felles
Heis: Ja
Aircondition: Nei
Første linje: Nei
Havsutsikt: Ja
Under 20 min
gange til strand:
Ja
Fellesutgifter: 157 €
Eiendomsskatt: 224 €
Type eiendom: Eiendom bygd på turisttomt - må brukes til "turistformål" - i henhold til
spesielle vilkår/
begrensninger.
Byggeår: 1985

EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Type eiendom: Leilighet
Område: Puerto Rico
Referanse: A852S
Pris: 155.000 €

PEN LEILIGHET MED 1 SOVEROM OG BALKONG MED VAKKER HAVUTSIKT I MONTESOL, PUERTO RICO

Bilder
360
Video
Kart
Les mer om Puerto Rico
Puerto Rico er ett av Gran Canarias klassiske reisemål. Småbyen ligger vakkert til på sydvestkysten.

Bebyggelsen ligger på begge sider av dalføret som munner ut ved havet og den flotte sandstranden. Eiendomskonstruksjonen her består først og fremst av leilighetskomplekser og rekkehus. Det er en god del trapper i Puerto Rico ettersom en stor del av bebyggelsen som nevnt ligger oppe i fjellet. Mange eiendommer har god utsikt over Puerto Rico-stranden og havet.

Per i dag er det bygd tre store kjøpesenter i Puerto Rico sentrum med enkel adkomst. Her kan du velge og vrake blant et stort utvalg av restauranter, barer og shoppingmuligheter. Turistbyen er like livlig på dagtid som på nattes tid. Charterturismen holder liv i byen og det finnes fornøyelsestilbud helt ut i de sene nattetimer.

Agua de la Perra (nydalen) hører også til Puerto Rico, dog er stedet mye roligere og mer tilbaketrukket da det ligger gjemt på andre siden av Puerto Rico-dalen, i retning Patalavaca.

Området har utsikt over marinaen og havet. Bebyggelsen er preget av leilighetsanlegg hvor mange enheter har blitt solgt ut til ikke-residente.

Det finnes en grønn og naturskjønn park i området som gir stedet en helt spesiell stemning.

Fra nydalen har man gangavstand inn til Puerto Rico-stranden og sentrum.

Den gyldengule, langgrunne Puerto Rico-stranden er godt besøkt, men atmosfæren er likevel rolig og behagelig. Her tilbys vannaktiviteter som seiling, windsurfing, snorkling og fisking etc.

Ca 15 minutters gange vest for Puerto Rico ligger det lille naboreisemålet Amadores, kjent for sin "karibisk inspirerte", hvite sandstrand.
Type eiendom: Leilighet
Område: Puerto Rico
Referanse: A852S
Pris: 155.000 €

PEN LEILIGHET MED 1 SOVEROM OG BALKONG MED VAKKER HAVUTSIKT I MONTESOL, PUERTO RICO

Beskrivelse
Beliggenhet:

Leiligheten ligger sentralt i Puerto Rico med gangavstand til sentrum, den lokale stranden og til Amadores som tilbyr en av øyas beste strenders med turkist hav og hvit skjellsand. Man kan nå alle typer fasiliteter til fots; herunder flere kjøpesenter, restauranter, caféer, barer, alle typer butikker, apotek og legesenter mm. Praktisk minimarked i nabokomplekset Rocamar. Meget gode buss og taxi-forbindelser.

Leiligheten ligger i 4. etasje av komplekset Montesol og har heisadkomst. (Dog trappeadkomst fra gaten til fellesområdet.) Østvendt balkong med sol fra morgenen av. Flott utsikt over havet, bassengområdet og deler av Puerto Rico.


Innhold:

Når man entrer eiendommen, kommer man inn i gangen. Soverommet ligger til venstre, badet ligger i nærheten av inngangen og kjøkken/stue/balkong ligger til høyre. Leiligheten gir et lyst og delikat inntrykk med hvite vegger i primærrom og laminatgulv i fargen lys beige.

Lyst og romslig soverom med stor, hvit dobbeltseng, 2 hvite kommoder samt 2 nattbord og garderobeskap i samme farge. Speil på skapdør og vegg. Grå persienne og pene dekorgardiner. Veggene på soverommet er malt i hvitt og grått. Lysegrått laminatgulv som matcher perfekt.

Badet er renovert i en moderne stil og har mosaikkfliser i beige, grå og sort på veggene og sorte gulvfliser. Romslig dusj med glassdør. Pent baderomsmøbel i høyglans (mørkegrått). Speilskap over. Hylle over toalettet og ekstra hyller/hengere for håndduker etc.

Praktisk kommode i gangen med mye oppbevaringsplass.

Kjøkkenet er renovert med skapdører/skuffer i hvit høyglans. Over-og underskap for ekstra lagringskapasitet. Mørk kontrastvegg øverst mot taket med stilig mønster i kromfarge. Matchende benkeplate med hvite veggfliser over. Følgende hvitevarer er med på kjøpet: Stekeovn, vitrokjeramisk koketopp med 4 plater, avtrekksvifte og kjøleskap med frysedel. Lekker taklampe.

Hvitt spisebord med glassplate og hvite stoler til.

Stuen er innredet med en beige 2-seters sovesofa, et hvitt stuebord og et hvitt TV-møbel. Vegghengt flatskjerm TV. Gardiner.

Direkte utgang fra stuen til den flotte balkongen gjennom store terrassedører med vedlikeholdsfri aluminiumsmarkør. Dørene gir mye dagslys inn i leiligheten. Fronten av balkongen har et glassgelender for å sørge for optimal utsikt. (Godt bevarte originalfliser på gulvet.) Utearealet er innredet med et rundt bord og 2 behagelige stoler med høy rygg (plastmateriale.) Herfra kan man nyte alle dagens måltider mens man beundrer den fantastiske utsikten over bassenget og havet. Sol på balkongen allerede ved frokosttid.

Boligen selges delvis møblert. Personlige gjenstander og diverse dekorasjon som tilhører megler er unntatt.

Eierne av leiligheten har inngått en turistutleiekontrakt med selskapet på stedet frem til begynnelsen av februar 2024. De kommer ikke til å inngå noen ny kontrakt med utleieselskapet.


Sameiet:

Internasjonalt sameie.
Velholdte fellesarealer.
Heis i anlegget.
Basseng for barn og voksne. Felles toalett.
Biljardbord.
Felles parkering i sameiet etter førstemann-til-mølla- prinsippet. (Kan ikke parkere på langtid).

Felleskostnadene inkluderer vann.

Turistutleieselskap i anlegget. Privat ferieboligutleie tillates ikke. Utleie må gjøres gjennom selskapet på stedet.

Eventuell oppussing må skje i mai måned når det er minst folk i anlegget for å sjenere minst mulig.Plandokumentet og dets mål kan være unøyaktig. Kun illustrativt.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.

Eiendommen selges som den er (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).

Eiendom bygd på turisttomt - må brukes til turistformål - i henhold til spesielle vilkår/ begrensninger.

Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 1
Antall bad: 1
Toalett: 0
M2 Tomt: 41
M2 konstruert: 34
Eiendommens stand: Innflytningsklar
Garasje / Parkering: Nei
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Svømmebasseng: Felles
Heis: Ja
Aircondition: Nei
Første linje: Nei
Havsutsikt: Ja
Under 20 min
gange til strand:
Ja
Fellesutgifter: 157 €
Eiendomsskatt: 224 €
Type eiendom: Eiendom bygd på turisttomt - må brukes til "turistformål" - i henhold til
spesielle vilkår/
begrensninger.
Byggeår: 1985Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design