NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: A851SI + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A849S + INFO

VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
360
Video
Kart
Puerto Rico er ett av Gran Canarias klassiske reisemål. Småbyen ligger vakkert til på sydvestkysten.

Bebyggelsen ligger på begge sider av dalføret som munner ut ved havet og den flotte sandstranden. Eiendomskonstruksjonen her består først og fremst av leilighetskomplekser og rekkehus. Det er en god del trapper i Puerto Rico ettersom en stor del av bebyggelsen som nevnt ligger oppe i fjellet. Mange eiendommer har god utsikt over Puerto Rico-stranden og havet.

Per i dag er det bygd tre store kjøpesenter i Puerto Rico sentrum med enkel adkomst. Her kan du velge og vrake blant et stort utvalg av restauranter, barer og shoppingmuligheter. Turistbyen er like livlig på dagtid som på nattes tid. Charterturismen holder liv i byen og det finnes fornøyelsestilbud helt ut i de sene nattetimer.

Agua de la Perra (nydalen) hører også til Puerto Rico, dog er stedet mye roligere og mer tilbaketrukket da det ligger gjemt på andre siden av Puerto Rico-dalen, i retning Patalavaca.

Området har utsikt over marinaen og havet. Bebyggelsen er preget av leilighetsanlegg hvor mange enheter har blitt solgt ut til ikke-residente.

Det finnes en grønn og naturskjønn park i området som gir stedet en helt spesiell stemning.

Fra nydalen har man gangavstand inn til Puerto Rico-stranden og sentrum.

Den gyldengule, langgrunne Puerto Rico-stranden er godt besøkt, men atmosfæren er likevel rolig og behagelig. Her tilbys vannaktiviteter som seiling, windsurfing, snorkling og fisking etc.

Ca 15 minutters gange vest for Puerto Rico ligger det lille naboreisemålet Amadores, kjent for sin "karibisk inspirerte", hvite sandstrand.
Type eiendom: Leilighet
Område: Puerto Rico
Referanse: A849S
Pris: 175.000 €
Vi tilbyr video av eiendommen. Trykk på video-ikonet over bildegalleriet.
Vi tilbyr 3-dimensjonal virtuell tour som igjen inneholder 360° bilder og ekstra fotogalleri for denne eiendommen. Trykk på 360°-ikonet over bildeserien for mer info.

RENOVERT TOPPLEILIGHET MED SÆRS ROMSLIG TERRASSE OG FANTASTISK HAVUTSIKT I MALIBU, PUERTO RICO

Beskrivelse
Beliggenhet:

Leiligheten ligger i det populære anlegget Malibu på toppen av East Hill, Puerto Rico, med utsikt over den vakre Nydalen, båthavnen og havet. Stille og fredelig område.

Direkte adkomst til godt besøkte turløyper i fjellet hvor man kan gå inn til Arguineguín. Trapper til Nydalen for å komme ned til parken, kjøpesenteret Las Olas og marinaen. Gangavstand til stranden i Puerto Rico og sentrum med alle dets fasiliteter; 3 kjøpesenter, alle slags butikker, apotek, legesenter, restauranter, barer etc.

Eiendommen ligger i den mest attraktive delen av komplekset og tilbyr således en utrolig flott havutsikt. Østvendt, åpen, solrik terrasse.

Kun 1 etasje ned i fra hovedinngangen. Heisadkomst. Det er ingen naboer over leiligheten. (Tak mot friluft).


Parkeringsplass og bod:

Parkeringsplass og bod må kjøpes til for et pristillegg på henholdvis 9.000 euro og 5.000 euro, tilsammen 14.000 euro. Det er kun 10 parkeringplasser på Malibu, noe som gjør det meget attraktivt å eie sin egen. Boden er særs romslig, på hele 9,95 m2 (konstruert overflate).


Innhold:

Leiligheten gir et lyst og pent inntrykk med hvite vegger (nymalt) og lyse, beigegrå gulvfliser.

Åpen kjøkken-og stueløsning sørger for mye dagslys inn i hele boenheten.

Ved inngangen er det et hvitt høyskap med overdel for ekstra lagringsplass. Stor safe. Air condition over døren sørger for nedkjøling av hele leiligheten.

Kjøkkenet er møblert med hvite over-og underskap i høyglans. Vindu i kjøkkenkroken for ekstra ventilasjon.

Benkeplate i solid granitt og backsplash med hvite, rektangulære fliser som er lett og holde rene.

Hvitevarer: Hvitt kjøleskap med frysedel og stekeovn, induksjonstopp med 4 plater og avtrekksvifte.

Hyggelig spisestuedel med klapp-bord som kan forstørres ved behov. Behagelige stoler i sort skinnimitasjon.

Flott dagligstue med grå sovesofa (ny), hvitt stuebord med glassplate (nytt), TV-benk, vitrineskap og hvite hyller over Tvn.

Direkte utgang fra stuen til den eksepsjonelt flotte og romslige terrassen. (Også soverommet har direkte tilgang.) Utearealet ligger østvendt og har sol i fra morgenen av, men også utover ettermiddagen ettersom det er helt åpent og ligger så høyt i terrenget.

Terrassen er belagt med gråe gulvfliser og er innredet med et spisebord i tre med tilhørende stoler samt en brun sofagruppe i rottingstil. Her er det rikelig med plass til solsenger. Oppbevaringsskap. Veggfeste til vaskeutstyr.

LED-lys langs begge verandaveggene gjør det ekstra koselig på kveldene.

Stor, elektrisk markise som dekker hele utearealet. Denne kan også trekkes ned og festes i front (transparent).

Nymalte, pent dekorerte blomsterkasser. (Kan ikke pyntes med blomster som må vannes.)

Soverommet, som også har direkte adkomst til den flotte terrassen, er romslig og luftig. Det er innredet med en stor dobbeltseng, 2 hvite nattbord, garderobeskap med skyvedører, hvite skoskap (plassbesparende) og en vegghengt hylle.

Badet, som er vegg i vegg med soverommet, har pene, rektangulære veggfliser i hvitt og det samme lyse gulvet som ellers inne i boligen. Pent, bredt baderomsmøbel i hvit høyglans med speil over. Lampe. Dushjørne med vinduer i frostet glass i den øvre delen mot taket. Høyt, smalt hylleskap. Vaskemaskin. Varmtvannstank.

Leiligheten selges møblert foruten personlige gjenstander. (Det vil bli stående igjen diverse inventar i boden også.)

Boligen har blitt så og si totalrenovert (ca 2015) og den ble akkurat nydekorert.


Komplekset:

Anlegget har et stort, felles basseng med langstrakte solterrasser, tennisbane samt lekeavdeling med bordtennisbord. Gym med diverse apparater.

Resepsjon for ekstra service.

Sameiet har selv etablert et utleieselskap, så dersom man skal leie ut, må utleien organiseres gjennom dette. Godt system, fordelaktig for eierne.

Heis.

Velfungerende, internasjonalt sameie.Plandokumentet og dets mål kan være unøyaktig. Kun illustrativt.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.

Eiendommen selges som den er (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).

Eiendom bygd på turisttomt - må brukes til turistformål - i henhold til spesielle vilkår/ begrensninger.

Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 1
Antall bad: 1
Toalett: 0
M2 Tomt: 51
M2 konstruert: 35
Eiendommens stand: Renovert
Garasje / Parkering: Ja
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Svømmebasseng: Felles
Heis: Ja
Aircondition: Ja
Første linje: Nei
Havsutsikt: Ja
Under 20 min
gange til strand:
Ja
Fellesutgifter: 157 €
Eiendomsskatt: 284 €
Type eiendom: Eiendom bygd på turisttomt - må brukes til "turistformål" - i henhold til
spesielle vilkår/
begrensninger.Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design