NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: C833S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: V777S + INFO

VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
360
Video
Kart
Puerto Rico er ett av Gran Canarias klassiske reisemål. Småbyen ligger vakkert til på sydvestkysten.

Bebyggelsen ligger på begge sider av dalføret som munner ut ved havet og den flotte sandstranden. Eiendomskonstruksjonen her består først og fremst av leilighetskomplekser og rekkehus. Det er en god del trapper i Puerto Rico ettersom en stor del av bebyggelsen som nevnt ligger oppe i fjellet. Mange eiendommer har god utsikt over Puerto Rico-stranden og havet.

Per i dag er det bygd tre store kjøpesenter i Puerto Rico sentrum med enkel adkomst. Her kan du velge og vrake blant et stort utvalg av restauranter, barer og shoppingmuligheter. Turistbyen er like livlig på dagtid som på nattes tid. Charterturismen holder liv i byen og det finnes fornøyelsestilbud helt ut i de sene nattetimer.

Agua de la Perra (nydalen) hører også til Puerto Rico, dog er stedet mye roligere og mer tilbaketrukket da det ligger gjemt på andre siden av Puerto Rico-dalen, i retning Patalavaca.

Området har utsikt over marinaen og havet. Bebyggelsen er preget av leilighetsanlegg hvor mange enheter har blitt solgt ut til ikke-residente.

Det finnes en grønn og naturskjønn park i området som gir stedet en helt spesiell stemning.

Fra nydalen har man gangavstand inn til Puerto Rico-stranden og sentrum.

Den gyldengule, langgrunne Puerto Rico-stranden er godt besøkt, men atmosfæren er likevel rolig og behagelig. Her tilbys vannaktiviteter som seiling, windsurfing, snorkling og fisking etc.

Ca 15 minutters gange vest for Puerto Rico ligger det lille naboreisemålet Amadores, kjent for sin "karibisk inspirerte", hvite sandstrand.
Type eiendom: Leilighet
Område: Puerto Rico
Referanse: A831S
Pris: 229.000 €
Vi tilbyr video av eiendommen. Trykk på video-ikonet over bildegalleriet.
Vi tilbyr 3-dimensjonal virtuell tour som igjen inneholder 360° bilder og ekstra fotogalleri for denne eiendommen. Trykk på 360°-ikonet over bildeserien for mer info.

VAKKER LEILIGHET MED 2 SOVEROM & BALKONG. KUN 250 METER FRA PUERTO RICO-STRANDEN. NOE HAVUTSIKT. BOD

Beskrivelse

Beliggenhet:

Leiligheten ligger optimalt til nært enden av blindgaten Avenida de Mogán, nærmere bestemt i anlegget Cayey. Her er det stille og fredelig uten gjennomfartstrafikk. Trafikken fra kystveien høres ikke opp hit da bygninger i front blokkerer for sjenerende lyd. Heller ikke eventuell musikkstøy fra det gamle Puerto Rico-senteret.

Gangbro ned til stranden, restauranter, caféer og butikker. Det tar altså mindre enn 5 minutter å gå ned hit. Gangavstand også til den populære Amadores-stranden med sin hvite, karibiskinspirerte skjellsand. Praktisk supermarked med godt utvalg i samme gate som komplekset. 3 kjøpesenter i hjertet av Puerto Rico kan dessuten nås til fots. Her har man altså alt man måtte behøve innen en liten radius.


Innhold:

Enkel adkomst til komplekset gjennom en slak trapp med kun 13 halve trappetrinn. (Det blir muligens lagd en koffertrampe her i fremtiden.) Kode for å komme seg inn i anlegget.

Flott bassengområde med oppvarmet voksen-og barnebasseng. (Ferdigoppusset i 2022.) Stor, felles solterrasse.

Leiligheten ligger i første etasje, kun ca 5 meter fra basssenget. Den har altså sin adkomst på baksiden av anlegget hvor man også kan sette ut stoler og bord. Her har man sol til sen ettermiddag/kveld, beroende på årstiden. Lun og stille plass.

Leiligheten har en åpen stue-og kjøkkenløsning med lekkert, blankt porselensgulv. Kjøkkenet er moderne og har over-og underskap i hvit høyglans. Pene fliser med struktur i eggeskallfarge langs veggen. Beige benkeplate i kompositt. Vinduer med ekstra sikkerhet i aluminium ut mot bassengområdet. Downlights i taket. Stort vitrineskap med frostede glass i kjøkkendelen. Følgende hvitevarer er med i prisen: Integrert kjøleskap med frysedel, integrert oppvaskmaskin, stekeovn, vitrokjeramisk topp og avtrekksvifte.

Oppholdsrommet har en kontrastvegg i fargen café au lait og er innredet med en komfortabel sofa med høy rygg i skinnimitasjon. Hendel for fotskammel. Spisebord med glassplate som kan forstørres etter behov med tilhørende stoler. Ellers er stuen møblert med diverse praktiske avlastningsbord og to røde, behagelige kurvstoler. Vegghengt flatskjerm med hvit ramme. Hylle. Air condition. Praktisk takvifte med lampe. 3-delt terrassedør i vedlikeholdsfri aluminium som går langs hele fronten av hverdagsrommet.

Romslig, takbelagt balkong som er innredet med et bord og 2 solstoler som kan vippes bakpver. Ytterdelen av AC er praktisk plassert under en granittplate som brukes som bord. Markise av nyere dato. Moderne glassveranda. Utearealet ligger østvendt (sol fra morgenen av). Herfra ser man havet i horisonten. Flere havgløtt av varierende størrelse. Det er god avstand til komplekset Haiti slik at det føles herlig og luftig på balkongen.

Badet ligger mellom soverommene og er av meget god størrelse. Baderommet er flislagt med hvite, blanke fliser i mursteinsmønster på veggene og beige fliser på gulvet. Her finner man diverse oppbevaringsskap for håndduker (med frostet glass), innhuk med lagringsplass og vaskemaskin fra 2023, stor dusj med raindance-hode og glassdør(er), hengende toalett for enkel rengjøring og hvitt baderomsmøbel med speil over. Varmtvannstanken er fra i år. Downlights i taket. Gulvvarme med termostat. Elektrisk avtrekksvifte i taket.

Hovedsoverommet er meget romslig og er innredet med en dobbeltseng, to hvite nattbord, innebygde garderobeskap med skyvedører, to kommoder, vegghengt TV med hvit ramme også her samt en hylle over. Moderne takvifte med flere funksjoner og fjernkontroll. Fin havutsikt. 3 vinduer slipper godt med lys inn i rommet. Ventil for bedre luftsirkulasjon i leiligheten når alt er lukket.

Det andre soverommet er også møblert med dobbeltseng og har innebygd skyvedørsgarderobe i samme stil. Små nattbordshyller. Takvifte med lamper. Vinduer ut mot fellesområdet med ekstra sikkerhet på utsiden. Lufteventil også her.

Eiendommen ble totalrenovert i 2016. Vinduer og terrassedør ble også skiftet.

Leiligheten selges fullt møblert foruten personlige gjenstander.

Nåværende eier har fiber gjennom Computerservice. Kjøper kan ta over abonnementet om ønskelig.

Hver av leilighetene disponerer egen, avlåst bod på gatenivå. Den som hører til leiligheten er av meget god størrelse. Det er ikke eget skjøte på denne. Det er dog en avtale i sameiet om at hver eier kan bruke den som er tildelt han/henne.

Det er 14 parkeringsplasser i anlegget og kun totalt 18 leiligheter. Det parkeres etter førstemann-til-mølla-prinsippet. Det er lett å få parkering.


Standard:

Renovert. Innflytningsklar.Plandokumentet og dets mål kan være unøyaktig. Kun illustrativt.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.

Eiendommen selges som den er (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).

Eiendom bygd på turisttomt - må brukes til turistformål - i henhold til spesielle vilkår/ begrensninger.

Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.

ENERGISERTIFIKAT:
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 2
Antall bad: 1
Toalett: 0
M2 Tomt: 59
M2 konstruert: 59
Eiendommens stand: Renovert
Garasje / Parkering: Nei
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Svømmebasseng: Felles
Heis: Nei
Aircondition: Ja
Første linje: Nei
Havsutsikt: Ja
Under 20 min
gange til strand:
Ja
Fellesutgifter: 120 €
Eiendomsskatt: 320 €
Type eiendom: Eiendom bygd på turisttomt - må brukes til "turistformål" - i henhold til
spesielle vilkår/
begrensninger.Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design