NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: C833S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: V777S + INFO

VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
360
Video
Kart
Puerto Rico er ett av Gran Canarias klassiske reisemål. Småbyen ligger vakkert til på sydvestkysten.

Bebyggelsen ligger på begge sider av dalføret som munner ut ved havet og den flotte sandstranden. Eiendomskonstruksjonen her består først og fremst av leilighetskomplekser og rekkehus. Det er en god del trapper i Puerto Rico ettersom en stor del av bebyggelsen som nevnt ligger oppe i fjellet. Mange eiendommer har god utsikt over Puerto Rico-stranden og havet.

Per i dag er det bygd tre store kjøpesenter i Puerto Rico sentrum med enkel adkomst. Her kan du velge og vrake blant et stort utvalg av restauranter, barer og shoppingmuligheter. Turistbyen er like livlig på dagtid som på nattes tid. Charterturismen holder liv i byen og det finnes fornøyelsestilbud helt ut i de sene nattetimer.

Agua de la Perra (nydalen) hører også til Puerto Rico, dog er stedet mye roligere og mer tilbaketrukket da det ligger gjemt på andre siden av Puerto Rico-dalen, i retning Patalavaca.

Området har utsikt over marinaen og havet. Bebyggelsen er preget av leilighetsanlegg hvor mange enheter har blitt solgt ut til ikke-residente.

Det finnes en grønn og naturskjønn park i området som gir stedet en helt spesiell stemning.

Fra nydalen har man gangavstand inn til Puerto Rico-stranden og sentrum.

Den gyldengule, langgrunne Puerto Rico-stranden er godt besøkt, men atmosfæren er likevel rolig og behagelig. Her tilbys vannaktiviteter som seiling, windsurfing, snorkling og fisking etc.

Ca 15 minutters gange vest for Puerto Rico ligger det lille naboreisemålet Amadores, kjent for sin "karibisk inspirerte", hvite sandstrand.
Type eiendom: Leilighet
Område: Puerto Rico
Referanse: A830M
Pris: 178.000 €
Vi tilbyr video av eiendommen. Trykk på video-ikonet over bildegalleriet.
Vi tilbyr 3-dimensjonal virtuell tour som igjen inneholder 360° bilder og ekstra fotogalleri for denne eiendommen. Trykk på 360°-ikonet over bildeserien for mer info.

PEN, SENTRAL LEILIGHET MED HAVUTSIKT OG PRIVAT PARKERINGSPLASS I PUERTO RICO. OPPVARMET BASSENG.

Beskrivelse
Beliggenhet:

Leilighet for salg i tredje etasje av Puerto Feliz-komplekset i hjertet av populære Puerto Rico. Boligen er lett tilgjengelig med heisadkomst. Hele 3 kjøpesentre i gangavstand med diverse restauranter og butikker. Stranden ligger kun ca 800 meter unna. Herfra er det også gangavstand til den vakre Amadores-stranden med hvit, karibiskinspirert skjellsand.


Innhold:

Leiligheten har et renovert bad, ett soverom og en romslig stue med åpen kjøkkenløsning. Boligen er malt i eggeskallhvit og har lyse granittfliser på gulvet. L-formet balkong med utsikt til sjøen og Puerto Rico sentrum.

Eiendommen er sjarmerende, lys og luftig og er meget hjemmekoselig.

Baderommet ble totalrenovert i 2016 med ny dusj og nye fliser. Rommet føles varmt og rent i lyse farger. Badet er utstyrt med dusjhjørne, servant, baderomsskap, oppbevaringsskap og vaskemaskin.

Soverommet er meget romslig og har særs godt med skapplass. Innebygde garderobeskap ved døren, kommode med speil over, samt vegghengt skap over den store dobbeltsengen.

Åpen, amerikansk kjøkkenløsning. Benkeplate i granitt og hvite skapdører (over-og underskap). Frokostbar, også i granitt, med tilhørende hvite stoler. Denne fungerer både som ekstra matlagingsplass og spisebord. Hvitevarer: Keramisk komfyrtopp som ble satt inn i 2019, liten stekeovn, mikrobølgeovn og kjøleskap med frysedel. Hvite, blanke fliser i kjøkkenavdelingen.

Stuen er innredet med en rødlig sovesofa samt et stuebord og TV-benk i tre. Flatskjerm. Aircondition. God utsikt over Puerto Rico også herfra. Direkte utgang herfra til balkongen.

Denne er romslig (ca 11 m2, inkludert i den konstruerte overflaten) og delvis takbelagt med plass til spisebord og stoler samt eventuelt en solseng. Markise. Uteområdet ligger vestvendt og har ettermiddags-og kveldssol. Pen, lateral utsikt mot havet samt over Puerto Rico med sin sjarmerende bebyggelse. Her kan du nyte deilige middager eller sole deg mens du skuer over Atlanterhavet.

Leiligheten selges møblert foruten personlige ting og noen dekorasjonsgjenstander som tilhører megler.


Standard:

God kanarisk standard. Delvis renovert.


Puerto Feliz-anlegget har oppvarmet basseng og store solterrasser med fantastisk flott utsikt til havet. Heis.

Privat parkeringsplass på gatenivå følger også med i prisen. Det er satt opp en liten bom man kan låse for å unngå at andre parkerer der.

Fellesutgiftene inkluderer vann og strøm for opptil 25 euro i måneden.Plandokumentet og dets mål kan være unøyaktig. Kun illustrativt.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.

Eiendommen selges som den er (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).

Eiendom bygd på turisttomt - må brukes til turistformål - i henhold til spesielle vilkår/ begrensninger.

Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
UNDER UTFORMING
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 1
Antall bad: 1
Toalett: 0
M2 Tomt: 49
M2 konstruert: 49
Eiendommens stand: Delvis reformert
Garasje / Parkering: Ja
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Svømmebasseng: Felles
Heis: Ja
Aircondition: Ja
Første linje: Nei
Havsutsikt: Ja
Under 20 min
gange til strand:
Ja
Fellesutgifter: 130 €
Eiendomsskatt: 305 €
Type eiendom: Eiendom bygd på turisttomt - må brukes til "turistformål" - i henhold til
spesielle vilkår/
begrensninger.Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design