NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: V798A + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: C626A + INFO

VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
360

Område
Video
Kart
Puerto Rico er ett av Gran Canarias klassiske reisemål. Småbyen ligger vakkert til på sydvestkysten.

Bebyggelsen ligger på begge sider av dalføret som munner ut ved havet og den flotte sandstranden. Eiendomskonstruksjonen her består først og fremst av leilighetskomplekser og rekkehus. Det er en god del trapper i Puerto Rico ettersom en stor del av bebyggelsen som nevnt ligger oppe i fjellet. Mange eiendommer har god utsikt over Puerto Rico-stranden og havet.

Per i dag er det bygd tre store kjøpesenter i Puerto Rico sentrum med enkel adkomst. Her kan du velge og vrake blant et stort utvalg av restauranter, barer og shoppingmuligheter. Turistbyen er like livlig på dagtid som på nattes tid. Charterturismen holder liv i byen og det finnes fornøyelsestilbud helt ut i de sene nattetimer.

Agua de la Perra (nydalen) hører også til Puerto Rico, dog er stedet mye roligere og mer tilbaketrukket da det ligger gjemt på andre siden av Puerto Rico-dalen, i retning Patalavaca.

Området har utsikt over marinaen og havet. Bebyggelsen er preget av leilighetsanlegg hvor mange enheter har blitt solgt ut til ikke-residente.

Det finnes en grønn og naturskjønn park i området som gir stedet en helt spesiell stemning.

Fra nydalen har man gangavstand inn til Puerto Rico-stranden og sentrum.

Den gyldengule, langgrunne Puerto Rico-stranden er godt besøkt, men atmosfæren er likevel rolig og behagelig. Her tilbys vannaktiviteter som seiling, windsurfing, snorkling og fisking etc.

Ca 15 minutters gange vest for Puerto Rico ligger det lille naboreisemålet Amadores, kjent for sin "karibisk inspirerte", hvite sandstrand.
Type eiendom: Leilighet
Område: Puerto Rico
Referanse: A790S
Pris: 169.000 €
Vi tilbyr video av eiendommen. Trykk på video-ikonet over bildegalleriet.
Vi tilbyr 3-dimensjonal virtuell tour som igjen inneholder 360° bilder og ekstra fotogalleri for denne eiendommen. Trykk på 360°-ikonet over bildeserien for mer info.

PEN, INNFLYTNINGSKLAR LEILIGHET MED BILLEDSKJØNN HAVUTSIKT I GUANABARA PARK. OPPVARMET BASSENG.

Beskrivelse

Beliggenhet:

Leiligheten ligger i ett av de klart mest etterspurte kompleksene i Puerto Rico, Guanabara park, nærmere bestemt i Nydalen. I denne delen av Puerto Rico er omgivelsene fredeligere, konstruksjonene er generelt sett nyere og det er en vakker, grønn park i dalen som kan nytes av alle og enhver på tur ned til båthavnen og stranden. Særs lett adkomst til de populære fjell-løypene i området for de som er glade i gå på tur. Det er et mindre kjøpesenter i selve Nydalen og gangavstand til alt man behøver av fasiliteter i Puerto Rico; det være seg alle typer butikker, restauranter, apotek, legesenter samt 3 store kjøpesenter med godt og varierende utvalg.

Boligen ligger sydvest-vendt i nest nederste etasje av komplekset nærmest havet, noe som gjør utsikten unik. Trappeadkomst til boligen fra den øvre delen av anlegget.


Innhold:

Leiligheten, som er delvis renovert, tilbyr en vakker havutsikt allerede fra man åpner inngangsdøren.

Åpen stue-og kjøkkenløsning med kjøkkenet til venstre når man entrer boligen. Kjøkkenet ble renovert i begynnelsen av 2014 og består av marineblåe over-og underskap, hvitbeige benkeplate i kompositt og hvite veggfliser. Hvitevarer: Kjøleskap med frysedel, oppvaskmaskin, stekovn, kokeplate og avtrekksvifte. Kaffetrakter. Diverse kjøkkentøy følger med på kjøpet.

Praktisk spisestuedel med bord og 4 stoler som naturlig skiller av mot stuen.

Oppholdsrom med grå sovesofa (chaiselongue), hvitt stuebord og TV-møbel i grå høyglans med skuffer og turkise oppbevaringsbokser. Flatskjerm. Vegghengte hyller. Diverse dekorasjon i kontrastfargene blå/turkis som skaper et maritimit preg i boligen. Designlamper.

Spesialbestilte terrassedører i aluminium av nyere dato med burgunderfarge utvendig og hvit innvendig. Dobbeltglass. Luftevindu i øvre del. Myggnetting. Nyinnkjøpt markise som dekker hele balkongen.

Balkongen som måler ca 9,30 m2, har en eksepsjonell flott utsikt over Nydalen, havet og marinaen. Den er innredet med en gråbrun sofagruppe med 2 tilhørende stoler og ovalt bord. Meget god kvalitet. Kvadratisk bord med blå plate og 4 hvite stoler. 2 behagelige solstoler som kan tiltes bakover. Hvitt skoskap. Praktiske hengere for vaskeutstyr, gjemt på veggen bak døren. Ytterdel til AC er plassert på balkongen, imidlertid er den kamuflert med en bordplate slik at den kan benyttes som ekstra bordplass eller for plassering av dekorgjenstander. Diverse lamper og dekorasjon.

Samtidig med at de nåværende eierne fikk renovert kjøkkenet, fikk de også renovert gangen og badet. Gangen fikk nye, marineblå skap i øvre del og en arbeidsbenk. Vaskemaskin og skittentøyskurv under benken.

Badet ble fortrinnsvis flislagt med hvite fliser på gulv og vegger, men med 3 flisrader i fargen mørk blå som skaper en stilig kontrast. Hvitt baderomsmøbel med mørkeblåe detaljer. Ovalt speil over. Romslig dusjkabinett med dusjgarnityr av nyere dato. Spesialbestilt vindu med blå aluminiumsramme innvendig og burgunder utvendig (etter sameiets krav). Downlights i taket. Varmtvannstanken er plassert utenfor badet i et eget skap, noe som er fordelaktig med tanke på eventuelle lekkasjer.

Soverommet er lyst og pent og er innredet med en dobbeltseng og hvite nattbord. Air condition. Takvifte. Diverse lamper. Det er satt opp ekstra stikkontakter over nattbordene for lading av mobil feks. Innebygd garderobeskap med speil og blå ramme. Oppbevaringshyller innvendig. Safe. Hylleløsninger på øvre del av veggen ved fotenden. Vindu med hvit aluminiumsramme innvendig. Gode luftingsmuligheter. Vakker havutsikt også i fra soverommet.

Leiligheten selges møblert foruten personlige gjenstander.


Diverse info:

Kjøkken, gang og bad ble ferdig oppusset i begynnelsen av 2014. Leiligheten ble også malt. Det elektriske anlegget ble oppgradert samtidig (uten at det finnes annen dokumentasjon enn tilbud fra håndverker.)

AC og takvifte kjøpt i 2016.

Terrassedører, vinduer, markise og oppvaskmaskin ble anskaffet i begynnelsen av 2020.

Ny varmtvannsbereder og nytt dusj garnityr fra sommeren 2021.

Diverse nye terrassemøbler fra desember 2021.


Noen av gulvflisene har sprekker, så kjøper vil kanskje ønske å legge nytt gulv. Det er viktig å ha i mente at det må legges membran på balkongen i følge krav i fra sameiet. Dette for kjøpers kostnad.


Sameiet/komplekset:

Internasjonalt sameie med mange nordmenn.

Felles basseng som er oppvarmet i vintermånedene.

Store solterrasser med havutsikt.


Felleskostnadene er på 160 euro frem til mars 2025 i forbindelse med diverse forbedringer avtalt i sameiet. (Før var felleskostnadene 105 euro i mnd og man regner med at de vil gå tilbake til denne summen etterpå, med mindre annet blir avtalt i sameiet.)Plandokumentet og dets mål kan være unøyaktig. Kun illustrativt.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.

Eiendommen selges som den er (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).

Eiendom bygd på turisttomt - må brukes til turistformål - i henhold til spesielle vilkår/ begrensninger.

Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
 

ENERGISERTIFIKAT:
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 1
Antall bad: 1
Toalett: 0
M2 Tomt: 46
M2 konstruert: 37
Eiendommens stand: Delvis reformert
Garasje / Parkering: Nei
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Svømmebasseng: Felles
Heis: Nei
Aircondition: Ja
Første linje: Nei
Havsutsikt: Ja
Under 20 min
gange til strand:
Ja
Fellesutgifter: 160 €
Eiendomsskatt: 150 €
Type eiendom: Eiendom bygd på turisttomt - må brukes til "turistformål" - i henhold til
spesielle vilkår/
begrensninger.Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design