NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: A773S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A772O + INFO

VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder

Område
Kart
Puerto Rico er ett av Gran Canarias klassiske reisemål. Småbyen ligger vakkert til på sydvestkysten.

Bebyggelsen ligger på begge sider av dalføret som munner ut ved havet og den flotte sandstranden. Eiendomskonstruksjonen her består først og fremst av leilighetskomplekser og rekkehus. Det er en god del trapper i Puerto Rico ettersom en stor del av bebyggelsen som nevnt ligger oppe i fjellet. Mange eiendommer har god utsikt over Puerto Rico-stranden og havet.

Per i dag er det bygd tre store kjøpesenter i Puerto Rico sentrum med enkel adkomst. Her kan du velge og vrake blant et stort utvalg av restauranter, barer og shoppingmuligheter. Turistbyen er like livlig på dagtid som på nattes tid. Charterturismen holder liv i byen og det finnes fornøyelsestilbud helt ut i de sene nattetimer.

Agua de la Perra (nydalen) hører også til Puerto Rico, dog er stedet mye roligere og mer tilbaketrukket da det ligger gjemt på andre siden av Puerto Rico-dalen, i retning Patalavaca.

Området har utsikt over marinaen og havet. Bebyggelsen er preget av leilighetsanlegg hvor mange enheter har blitt solgt ut til ikke-residente.

Det finnes en grønn og naturskjønn park i området som gir stedet en helt spesiell stemning.

Fra nydalen har man gangavstand inn til Puerto Rico-stranden og sentrum.

Den gyldengule, langgrunne Puerto Rico-stranden er godt besøkt, men atmosfæren er likevel rolig og behagelig. Her tilbys vannaktiviteter som seiling, windsurfing, snorkling og fisking etc.

Ca 15 minutters gange vest for Puerto Rico ligger det lille naboreisemålet Amadores, kjent for sin "karibisk inspirerte", hvite sandstrand.
Type eiendom: Leilighet
Område: Puerto Rico
Referanse: A740S
Pris: 135.000 €
Beskrivelse

ROMSLIG, MODERNE LEILIGHET MED 2 ROM LIKE VED BASSENGET I SANTA CLAUDIA, PUERTO RICO

 

Eiendommen ligger på toppen av West Hill, mellom Puerto Rico og Amadores. Kjøpesenter med supermarked, restauranter etc innen kort gangavstand (CC Europa). Omtrent en halv times gangavstand til Amadores-stranden. Dersom man benytter seg av trappene, tar det ca en halvtime å komme seg ned til stranden i Puerto Rico også. Svært rimelige taxi-priser. Drosjeholdeplass i nærheten. Hvis du har bil, kan du parkere i gaten utenfor komplekset (gratissone).

 

Adkomst til leiligheten

Leiligheten ligger i Calle Timanfaya. Adkomst til leiligheten ved trapp eller rampe (bratt) ned én etasje og deretter heis eller trapper ned til bassengområdet hvor leiligheten ligger. 

 

Diverse info eiendomsregister

Eiendommen har alltid eksistert som en rettighet til underbebyggelse i favør av selskapet som bygde komplekset (derecho de subedificación). Rettigheten ble kjøpt opp av nåværende eier og eiendommen er nå registrert som "Leilighet" i Eiendomsregisteret i Mogán og eier av denne betaler felleskostnader til sameiet på lik linje med de andre eierne i anlegget. Leiligheten er registrert med 1 soverom i skjøtet, men den er i realiteten innredet med 2 rom.

 

Innhold

Inngang til leiligheten i fra fellesgang. Bassenget er like ved for den som ønsker å sitte ute og sole seg. Så lenge man ikke sperrer adkomsten til andre boligeiere i komplekset, kan man sette ut et lite bord og et par stoler utenfor leiligheten til tross for at dette er fellesområde. Men dette må taes inn etter hver bruk.

Åpen løsning med stue, spisestue og kjøkken. Nye møbler og dekorasjon som vist på bildene.

Kjøkkenet er innredet med dører og skuffer i hvitt. Diverse hvitevarer.

Soverommet som er registrert i skjøtet, har vinduer ut mot fellesområdet, og er innredet med 2 enkeltsenger, nattbord og kommode i hvit. Stilig mønstertapet som skaper en fin kontrast med de ellers hvite veggene.

Det er også laget et stort rom innenfor dette. Det er innredet som soverom, men det er ikke registrert som sådan i skjøtet. Rommet har ikke vindu, men det har 2 ulike innganger, 1 fra stuen og 1 fra gangen inn til badet. En skyvedør i frostet glass sørger for at det kommer lys/ventilasjon inn i rommet. Møblene som er inkludert her, er: Dobbeltseng, nattbord og kommode, samt innebygd skyvedørsgarderobe med speildører. Lekker mønstertapet også her.

Badet er romslig og er flislagt med lysegråe og blåe fliser. Hjørnedusj (brukt). Hvit porselensvask med speil over. LED-lys.

Eiendommen selges møblert som på bildene. Alt av løsøre er nytt. 

Den nåværende eieren har satt inn et vindu som vender mot bassenget med utsikt over havet. Sameiet har allerede godkjent muligheten for å sette inn et sidevindu.

 

Sameiet

Felles svømmebasseng.

Rent anlegg.

Hyggelige naboer.

Nytt styre i sameiet.

Flere oppgraderinger er gjort den siste tiden.

Det er ikke lenger noe turistutleieselskap (explotación) i anlegget.

2 heiser.

 

Parkering

Det kan være mulig å kjøpe til en parkeringsplass for 15.000 euro dersom det fremdeles er noen disponible når leiligheten selges.

ENERGISERTIFIKAT:
UNDER UTFORMING
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 2
Antall bad: 1
Toalett: 0
M2 Tomt: 65
M2 konstruert: 65
Garasje / Parkering: Nei
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Nei
Svømmebasseng: Felles
Heis: Nei
Aircondition: Ja
Første linje: Nei
Havsutsikt: Ja
Under 20 min
gange til strand:
Nei
Fellesutgifter: 180 €
Type eiendom: Eiendom bygd på turisttomt - må brukes til "turistformål" - i henhold til
spesielle vilkår/
begrensninger.Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design