NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: B754S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A753S + INFO

Monte Carrera VIDEOS

VIDEO
Her kommer et lite videoklipp fra da Sunniva Torset v/Real Invest Gran Canaria SL deltok i programmet "Solgt" på NRK:


VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
Meget romslig terrasse - østvendt.
Nye solsenger. Utedusj.
Stue og spisestue
Marmorgulv.
Delikat innredet spisestue.
Ny sofa og dekorasjon.
Terrassen i front som fungerer som inngangsparti.
Flott utsikt over fjellene.
Hovedsoveromme med dobbeltseng.
Innebygde garderobeskap. AC.
Nytt baderomsmøbel med speil over. Massasjedusj (ikke ny).
Soverom nummer 2.
Innebygd garderobeskap.
Direkte utgang til hovedterrassen i fra kjøkkenet.
Vinrødt kjøkken med diverse hvitevarer.
Felles svømmebasseng, både for barn og voksne.
Område
Video
Kart
Puerto Rico er ett av Gran Canarias klassiske reisemål. Småbyen ligger vakkert til på sydvestkysten.

Bebyggelsen ligger på begge sider av dalføret som munner ut ved havet og den flotte sandstranden. Eiendomskonstruksjonen her består først og fremst av leilighetskomplekser og rekkehus. Det er en god del trapper i Puerto Rico ettersom en stor del av bebyggelsen som nevnt ligger oppe i fjellet. Mange eiendommer har god utsikt over Puerto Rico-stranden og havet.

Per i dag er det bygd tre store kjøpesenter i Puerto Rico sentrum med enkel adkomst. Her kan du velge og vrake blant et stort utvalg av restauranter, barer og shoppingmuligheter. Turistbyen er like livlig på dagtid som på nattes tid. Charterturismen holder liv i byen og det finnes fornøyelsestilbud helt ut i de sene nattetimer.

Agua de la Perra (nydalen) hører også til Puerto Rico, dog er stedet mye roligere og mer tilbaketrukket da det ligger gjemt på andre siden av Puerto Rico-dalen, i retning Patalavaca.

Området har utsikt over marinaen og havet. Bebyggelsen er preget av leilighetsanlegg hvor mange enheter har blitt solgt ut til ikke-residente.

Det finnes en grønn og naturskjønn park i området som gir stedet en helt spesiell stemning.

Fra nydalen har man gangavstand inn til Puerto Rico-stranden og sentrum.

Den gyldengule, langgrunne Puerto Rico-stranden er godt besøkt, men atmosfæren er likevel rolig og behagelig. Her tilbys vannaktiviteter som seiling, windsurfing, snorkling og fisking etc.

Ca 15 minutters gange vest for Puerto Rico ligger det lille naboreisemålet Amadores, kjent for sin "karibisk inspirerte", hvite sandstrand.
Type eiendom: Leilighet
Område: Puerto Rico
Referanse: A732S
Pris: 175.000 €
Vi tilbyr video av eiendommen. Trykk på video-ikonet over bildegalleriet.
Vi tilbyr 3-dimensjonal virtuell tour som igjen inneholder 360° bilder og ekstra fotogalleri for denne eiendommen. Trykk på 360°-ikonet over bildeserien for mer info.
Last ned plandokument. Trykk på ikonet over bildegalleriet. Plandokumentet og dets mål kan være unøyaktig. Kun illustrativt.
Beskrivelse

NYDEKORERT, MODERNE LEILIGHET MED 2 SOVEROM, 2 TERRASSER OG FELLES BASSENG I PUERTO RICO

 

Link til hele bildeserien: http://www.realinvestgrancanaria.com/index.php?ver=todas_fotos&id_inmueble=6553

 

Beliggenhet

Leiligheten ligger fint til i en nyere konstruksjon fra ca 2006 i Motor Grande - Puerto Rico, rett på andre siden av veien for den rimelige og populære dagligvarebutikken Mercadona. I kort gangavstand finnes det dessuten jernvarehandel, butikker med alt man behøver til hjemmet, treningssenter etc. Ca 10-15 minutters gange til de 3 kjøpesentrene i Puerto Rico sentrum som tilbyr alle typer butikker og en rekke velrenommerte restauranter/caféer. Bystranden er ca en halv time una til fots, kun noen minutter med bil. Leiligheten ligger i toppetasjen i komplekset Mirador del Valle og har terrasser både mot øst og mot vest. Heisadkomst. Meget stille og fredelig område, men samtidig kort vei til aktiviteter og fasiliteter.

 

Arealinfo

Boligen er registrert i skjøtet med en konstruert overflate på 56,65 m2, en hage på 15,95 m2 som nå de facto er flisbelagt og en frontterrasse/inngangsparti på 6,25 m2.

 

Innhold

Heisene i anlegget tar deg til nest øverste etasje, så det er kun noen trappetrinn opp til leiligheten som ligger i toppetasjen.

Inngangspartiet er en frontterrasse som vender mot vest. Nytt bord og 2 tilhørende stoler i tremateriale. Herfra kan man nyte utsikten over fjellene og observere de flotte fargenyansene når sola går ned.

Vinduer og dører har vedlikeholdsfri aluminiumsramme i hvit og sikkerhetsskodder foran.

Man entrer stuen direkte, som er nydekorert med flunkende ny sofa, moderne rundbord, TV-benk og hvit spisestue med tilhørende stoler. Kommode med speil. Kraftig air condition av god kvalitet. Marmorgulv.

Hovedsoverommet i front er innredet med en hvit dobbeltseng, matchende nattbord og innebygde garderobeskap. Stilig tapet med mønster bak sengen som skaper en pen kontrast til de ellers lyse veggene. Nye gardiner. Samme type AC som i stuen.

Badet ligger mellom de to soverommene og er flislagt i beige. Nytt baderomsmøbel i hvit høyglans med speil over. Ellers har rommet bidet, vegghengt skap og en stor massasjedusj med diverse funksjoner (brukt). 

Soverom nummer 2 er innredet med en enkeltseng, hvitt nattbord, skrivepult med speil over og innebygd garderobeskap. Persienne for vinduet samt skodder.

Kjøkkenet er separat og består av vinrød innredning med diverse kromfargede hvitevarer; herunder vitrokjeramisk koketopp, avtrekksvifte, mikrobølgeovn, vaskemaskin/tørketrommel og kjøleskap med frysedel. 

Varmtvannstank ved siden av kjøleskapet. Det er også plass til oppvaskmaskin dersom kjøper ønsker å sette inn dette. Oppvaskmaskinen kan da settes hvor vaskemaskinen står i dag og sistnevnte installeres under varmtvannstanken.

Vegghengt, hvitt klappbord og 2 hvite stoler i kjøkkenavdelingen.

Direkte utgang fra kjøkkenet til den store, bakre terrassen som vender mot øst. Denne er svært romslig og her er det plass til flere sittegrupper. Per i dag er den møblert med 2 nye solsenger og ett avlastningsbord. Utedusj. Koselige utelys som skaper en hyggelig atmosfære når solen har gått ned. Terrassen er flislagt i terrakottafarge.

Leiligheten selges møblert som på bildene.

Det er selvfølgelig mulig å tegne abonnement på internett og utenlandske TV-kanaler om ønskelig.

 

Bod og parkering

Bod og parkeringsplass i garasjekjelleren kjøpes til mot et tillegg i prisen på 15.000 euro ettersom disse står registrert på eget gårds-og bruksnummer. Leilighet, bod og parkering selges samtidig.

 

Sameiet

Rene og godt vedlikeholdte fellesområder.

Heiser i anlegget.

Felles basseng for barn og voksne.

Lave felleskostnader.

Sikkert anlegg.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 2
Antall bad: 1
Toalett: 0
M2 Tomt: 79
M2 konstruert: 57
Møblert: Ja
Oppussingsobjekt: Nei
Garasje / Parkering: Ja
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Moderne: Ja
Svømmebasseng: Ja
Første linje: Nei
Renovert: Ja
Havsutsikt: Nei
Mindre enn 20 min
gange til stranden:
Nei
Fellesutgifter: 72 €
Type eiendom: Residensiell eiendomLogo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design