NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: B754S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A753S + INFO

VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
215.000 €
210.000 €
Område
Video
Kart
Puerto Rico er ett av Gran Canarias klassiske reisemål. Småbyen ligger vakkert til på sydvestkysten.

Bebyggelsen ligger på begge sider av dalføret som munner ut ved havet og den flotte sandstranden. Eiendomskonstruksjonen her består først og fremst av leilighetskomplekser og rekkehus. Det er en god del trapper i Puerto Rico ettersom en stor del av bebyggelsen som nevnt ligger oppe i fjellet. Mange eiendommer har god utsikt over Puerto Rico-stranden og havet.

Per i dag er det bygd tre store kjøpesenter i Puerto Rico sentrum med enkel adkomst. Her kan du velge og vrake blant et stort utvalg av restauranter, barer og shoppingmuligheter. Turistbyen er like livlig på dagtid som på nattes tid. Charterturismen holder liv i byen og det finnes fornøyelsestilbud helt ut i de sene nattetimer.

Agua de la Perra (nydalen) hører også til Puerto Rico, dog er stedet mye roligere og mer tilbaketrukket da det ligger gjemt på andre siden av Puerto Rico-dalen, i retning Patalavaca.

Området har utsikt over marinaen og havet. Bebyggelsen er preget av leilighetsanlegg hvor mange enheter har blitt solgt ut til ikke-residente.

Det finnes en grønn og naturskjønn park i området som gir stedet en helt spesiell stemning.

Fra nydalen har man gangavstand inn til Puerto Rico-stranden og sentrum.

Den gyldengule, langgrunne Puerto Rico-stranden er godt besøkt, men atmosfæren er likevel rolig og behagelig. Her tilbys vannaktiviteter som seiling, windsurfing, snorkling og fisking etc.

Ca 15 minutters gange vest for Puerto Rico ligger det lille naboreisemålet Amadores, kjent for sin "karibisk inspirerte", hvite sandstrand.
Type eiendom: Leilighet
Område: Puerto Rico
Referanse: A702S
Pris: 210.000 €
Vi tilbyr video av eiendommen. Trykk på video-ikonet over bildegalleriet.
Vi tilbyr 3-dimensjonal virtuell tour som igjen inneholder 360° bilder og ekstra fotogalleri for denne eiendommen. Trykk på 360°-ikonet over bildeserien for mer info.
Last ned plandokument. Trykk på ikonet over bildegalleriet. Plandokumentet og dets mål kan være unøyaktig. Kun illustrativt.
Beskrivelse

NYRENOVERT LEILIGHET MED TO SOVEROM, BALKONG OG HAVUTSIKT I DET POPULÆRE HAITI-KOMPLEKSET I PUERTO RICO

 

Hele bildeserien kan ses her: http://www.realinvestgrancanaria.com/index.php?ver=todas_fotos&id_inmueble=6342

 

Beliggenhet

Leiligheten ligger i det populære komplekset "Haiti" i den sydvestlige delen av Puerto Rico, kun et par minutters gange fra stranden.

Fra komplekset går det en bro over veien til den lokale stranden og til strandpromenaden som leder til Amadores. 

Eiendommen ligger i andre etasje av anlegget og har en fin utsikt over havet. Vestvendt.

Heisadkomst.

Gangavstand til kjøpesentrene i Puerto Rico.

Dagligvarebutikker like i nærheten; et minimarked på hotellet ved siden av og et større supermarked i gaten som anlegget ligger i. Meget praktisk.

 

Adkomst

Ca 40 minutters kjøring fra flyplassen Gando i Las Palmas.

 

Innhold

Leiligheten har akkurat blitt pusset opp og er klar for salg. Den består av 2 store soverom med innebygde garderobeskap, bad, romslig stue og kjøkken (åpen løsning) og en flott balkong med havutsikt.


Følgende har blitt gjort:

Balkongen har fått moderne glassgelender og har blitt noe utvidet. Det er lagt fliser på oppå muren for å forenkle renholdet og for at vann ikke skal kunne filtreres nedover i muren og skape fuktskader.  Nye gulvfliser. Verandadøren har blitt skiftet. Aluminumsramme med treimitasjon.

Vegger er reparert og malt i en hvit farge. (Det var en rørskade som ble reparert i samråd med sameiets vedlikeholdspersonal.)

Nytt laminatgulv i hele leiligheten. Nye gulvfliser på bad og balkong i samme stil som laminatgulvet.

Badet har blitt totalrenovert med delikate, hvite veggfliser. Pen struktur. Moderne baderomsmøbel i beige med tremønster. Hvit vask med speil over. Tøft LED-lys integrert i speilet. Badekaret har blitt erstattet med dusj. Ny dusjplate. Dusjdør/forheng må kjøper ordne med etter eget ønske og kostnad. Installasjon for vaskemaskin ved siden av dusjen.

Nye sengegavler på soverommene. Garderobeskapene og sengene er beholdt ettersom de ble skiftet ut under forrige oppussingsrunde.

Nye møbler på stuen og nytt, moderne spisebord ved kjøkkenet.

Leiligheten ble renovert for noen år tilbake, så det allerede skiftede kjøkkenet i lys trefarge er beholdt. Benkeplate i solid granitt. Stekovn, koketopp og kjøkkenvifte er inkludert i kjøkkeninnredningen. Det er en åpen modul under benkeplaten hvor feks et kjøleskap kan settes inn (lav modell). Om man ønsker et høyere kjøleskap, kan dette settes enten i spisestue- eller stueavdelingen og den åpne modulen erstattes med noe annet etter kjøpers behov og for dennes kostnad.

Alle vinduene ble også skiftet ut den gangen og det ble satt inn vinduer med brun aluminiumsramme. Disse er beholdt.

Store downlights i leiligheten.


Leiligheten selges møblert som vist på bildene.

Internasjonalt sameie.

Felles svømmebasseng med direkte utgang til broen som leder ned til stranden.

Lekeplass.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
UNDER UTFORMING
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 2
Antall bad: 1
Toalett: 0
M2 Tomt:
M2 konstruert: 65
Møblert: Ja
Oppussingsobjekt: Nei
Garasje / Parkering: Nei
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Moderne: Ja
Svømmebasseng: Ja
Første linje: Nei
Renovert: Ja
Havsutsikt: Ja
Mindre enn 20 min
gange til stranden:
Ja
Fellesutgifter: 180 €
Type eiendom: Eiendom bygd på turisttomt - må brukes til "turistformål" - i henhold til spesielle vilkår/ begrensninger.Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design