NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: C811S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: V798A + INFO

VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
360
Video
Kart
Type eiendom: Leilighet
Område: Patalavaca
Referanse: A816S
Pris: 149.000 €
Vi tilbyr video av eiendommen. Trykk på video-ikonet over bildegalleriet.
Vi tilbyr 3-dimensjonal virtuell tour som igjen inneholder 360° bilder og ekstra fotogalleri for denne eiendommen. Trykk på 360°-ikonet over bildeserien for mer info.

LYS OG LEKKER LEILIGHET I MIRAPUERTO MED ROMSLIG BALKONG OG VAKKER HAVUTSIKT. FELLES BASSENG.

Beskrivelse
Beliggenhet:

Dette er den ideelle leiligheten for de som ønsker et rimelig, sentralt krypinn i solen med lave månedlige kostnader.

Leiligheten befinner seg i det koselige komplekset Mirapuerto som ligger på grensen mellom Arguineguín og Patalavaca. Inngang fra den stille og fredelige blindgaten calle Maninidra. Meget lett adkomst til leiligheten (kun 4 trinn).

Det er gangavstand ned til sentrum av fiskerlandsbyen med alle dets fasiliteter, det være seg butikker av alle slag, restauranter, caféer, apotek, legesenter etc. I bysonen finner man også flere strender som definitivt er verdt et besøk. La Lajilla-stranden ble opprustet for noen år tilbake med platting, solsenger, trapper ned i sjøen og en fantastisk nylagt promenade. Gangavstand også til den populære Anfi del mar-stranden med sin hvite, karibiskinspirerte skjellsand. Stranden ved markedsplassen i sentrum er for øvrig helt nyrestaurert og er virkelig å anbefale.

Supermarked med diverse utvalg av norske matvarer i Patalavaca like i nærheten samt flere velrenommerte restauranter.

Café og praktisk minimarked som er åpen for alle i hotellanlegget Arguineguín park nede i dalen.

For den som er glad i å gå i fjellet, finnes det flere turstier like i nærheten. Det er også flere organiserte turer for den som ønsker selskap.


Innhold:

Hyggelig inngangsparti hvor det er tillatt å sette utemøbler inntil egen vegg så lenge disse ikke blokkerer adkomsten i fellesgangen.

Når man entrer leiligheten kommer man rett inn i kjøkkenavdelingen med stuen i front. Åpen løsning. Leiligheten er lys og lekker, med lysegrå vegger og beige gulvfliser.

Kjøkkenet ble renovert i 2020 og er rålekkert med moderne, håndtaksfri innredning i hvit høyglans. Over-og underskap. LED-lys. Spotlights i taket. Praktisk hjørneskap for ekstra lagringsplass. Lekker, hvit benkeplate i kompositt med innslag av sølv. Følgende hvitevarer er med på kjøpet: Vaskemaskin, hybelovn, kjøleskap med frysedel og vitrokjeramisk koketopp. Vindu med aluminiumsramme over koketoppen for ekstra ventilasjon. Dette gir god gjennomtrekk i boligen når terrassedøren står åpen. Fargerik film på glasset som hindrer innsyn. Vinduet har myggnetting og jernstenger utvendig for ekstra sikkerhet. Dette var en del av utsmykningen av anlegget da det ble bygd. Sikkert anlegg.

Hvitt foldebord i kjøkkenavdelingen. Porttelefon.

Oppholdsrommet er innredet med en beige sofa, mørk beige godstol med striper i samme stil, hvitt stuebord, TV-møbel i samme farge og diverse avlastningsbord. Spotlights i taket. Direkte utgang til balkongen gjennom store terrassedører med vedlikeholdsfri aluminiumsramme som slipper mye dagslys inn i leiligheten.

Balkongen er langstrakt og strekker seg over hele leilighetsfronten, både foran stuen og foran soverommet. Den har en vakker havutsikt mot havnen. Uteområdet ligger østvendt og har sol fra morgenen av og litt utover ettermiddagen ettersom leiligheten ligger så høyt (nest øverste etasje). Balkongen er innredet med 2 behagelige kurvstoler og et rundt bord på den ene delen og med 2 hvite smijernsstoler og 1 rundbord foran soverommet. Lun balkong da veggen som er bygd ut i retning sjøen tar av for eventuell vind. Elektrisk markise som dekker hele balkongen. Utelys.

Soverommet er meget romslig og er møblert med en dobbeltseng med hvit sengegavl og integrerte nattbord. Skuffer under sengen for ekstra oppbevaringsplass. Innebygde skap langs hele veggen med helspeil. Hyller. Spotlights i taket.

Badet er flislagt med lyse veggfliser i nyansene hvit og beige. Stilig tak med herskapelig preg med downlights. Rommet er møblert med et moderne baderomsmøbel i hvit høyglans med speil og LED-lys over og dusjkabinett. Stort vindu i samme stil som på kjøkkenet med fargerik film som hindrer innsyn, myggnetting og jernstenger utenfor.

Boligen er delvis renovert og er i meget god stand. Den er godt vedlikeholdt og ivaretatt.

Den selges med alt av inventar, foruten personlige gjenstander og veggpynten over foldebordet.

Fiber er innlagt. Kjøper må tegne eget abonnement.

Felles basseng i anlegget med store solterrasser.

Gratis gateparkering rett utenfor anlegget.

Lave felleskostnader.


Plandokumentet og dets mål kan være unøyaktig. Kun illustrativt.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.

Eiendommen selges som den er (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).

Eiendom bygd på turisttomt - må brukes til turistformål - i henhold til spesielle vilkår/ begrensninger.

Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 1
Antall bad: 1
Toalett: 0
M2 Tomt: 43
M2 konstruert: 34
Eiendommens stand: Delvis reformert
Garasje / Parkering: Nei
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Svømmebasseng: Felles
Heis: Nei
Aircondition: Nei
Første linje: Nei
Havsutsikt: Ja
Under 20 min
gange til strand:
Ja
Fellesutgifter: 60 €
Type eiendom: Eiendom bygd på turisttomt - må brukes til "turistformål" - i henhold til
spesielle vilkår/
begrensninger.Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design