NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: C811S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: V798A + INFO

VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
360
Video
Kart
Type eiendom: Leilighet
Område: Patalavaca
Referanse: A814S
Pris: 169.000 €
Vi tilbyr video av eiendommen. Trykk på video-ikonet over bildegalleriet.
Vi tilbyr 3-dimensjonal virtuell tour som igjen inneholder 360° bilder og ekstra fotogalleri for denne eiendommen. Trykk på 360°-ikonet over bildeserien for mer info.

VAKKER TOPPLEILIGHET MED UTROLIG FLOTT HAVUTSIKT OG OPPVARMET BASSENG I PATALAVACA. SAMEIEPARKERING.

Beskrivelse
Felles, gigantisk takterrasse med 180 graders havutsikt fra Arguineguíns kystlinje i øst til Anfi del Mar i vest.


Beliggenhet:

Leiligheten ligger i andre og øverste etasje av komplekset Solemio i calle Doramas/Avenida Los Guaires (Patalavaca). Ettersom anlegget ligger på en høyde, kan du nyte havutsikten, både mot øst og vest. Lite, hyggelig anlegg med pene hager.

Under 15 minutters gange ned til sentrum av fiskerlandsbyen Arguineguín som tilbyr alle typer fasiliteter; det være seg alle slags butikker, caféer, restauranter, apotek, legesenter etc. Praktisk dagligvarehandel og treningsstudio like i nærheten.

Boligen har en ideell beliggenhet for de som liker å gå i fjellet. Flere turstier rett i nærheten.

For de som foretrekker strandliv, finnes det en rekke flotte strender innen gangavstand; den nyopprustede stranden ved markedsplassen, bystranden, stranden foran la Lajilla-bygget som ble fornyet for noen år tilbake, Patalavaca og Anfi del Mar med sin karibiskinsipirerte hvite skjellsand. Alle ligger innen gangavstand.


Registerinfo:

Leiligheten er registrert i Eiendomsregisteret med en konstruert overflate på 36,51 m2 og en terrasse på 8,50 m2. Forrige eier la tak over terrassen fordi han ønsket større inneareale ettersom man uansett kan sitte ute ved inngangspartiet av leiligheten. Selv om dette juridisk sett er et fellesområde, har eierne lov til å sette ut bord og stoler så lenge man ikke sperrer passasjen for andre. En fremtidig kjøper kan selvfølgelig ta bort taket over den private terrassen om ønskelig. (Dette må bekostes av kjøper i så tilfelle.)


Innhold:

Trappeadkomst, kun 1 etasje opp.

Hyggelig uteplass ved boligens inngangsparti som eierne har møblert med et bord og solstoler. Diverse dekorasjon. Markise. Her kan man nyte ettermiddags-og kveldssolen til det fulle og betrakte unike solnedganger i alle slags fargespill. Flott utsikt over Atlanterhavet. Pene omgivelser med fargerike blomster og eksotiske palmer.

Sikkerhetsdør i aluminium.

Praktisk, lys gang med takhylle for lagring, skoskap og kommode med speil over.

Badet ligger til venstre og er flislagt i hvitt. Svært romslig baderomsmøbel med mye skapplass. Speil over vasken med lamper. Stor dusj med moderne dusjarmatur. Hengende toalett som gjør renholdet lettere. Vindu for ekstra ventilasjon.

Soverommet ligger til høyre i gangen og er innredet med en dobbeltseng, to hvite nattbord, hyller, skyvedørsgarderobe med speil (ekstra lagring i øvre del), oppbevaringsskap og nok et garderobeskap. Takvifte med lamper. Stort vindu med lamellgardiner og stenger i jern på utsiden av dette som en ekstra sikkerhet. Det var vanlig på den tiden anlegget ble satt opp og det ble sett på som en utsmykning av fasaden. Kontrastvegg bak sengen i fargen kaffe latte.

Åpen stue-og kjøkkenløsning. Meget lys og luftig leilighet. Hvite vegger i stue-og kjøkkenavdelingen og lyse fliser i grå/beige-toner på gulvet.

Kjøkkeninnredningen er L-formet, hvit/naturhvit og har både over-og underskap for ekstra lagringsplass. Følgende hvitevarer er med på kjøpet: Kjøleskap med frysedel, vitrokjeramisk koketopp, avtrekksvifte, stekeovn, oppvaskmaskin og vaskemaskin. Varmtvannstank.

Hvitt spisebord med tilhørende stoler som naturlig separerer kjøkkenet fra stuen. Takvifte med lamper.

I stuen er det plass til en 3-seters sofa. Stuebord med glassplate. Vitrineskap med skuffer. TV-benk. Diverse hylle-og oppbevaringsløsninger.

2 mørkegrå godstoler, bord og puff er plassert ved vinduene til den takbelagte terrassen (originalt var denne som tidligere nevnt åpen og taket kan fjernes igjen om ønskelig). Skyvevindu langs leilighetsfronten og på siden med vedlikeholdsfri aluminiumsramme. Rullegardiner. Når man åpner vinduene, kan man fint sole seg fra godstolen. Meget praktisk og behagelig. På denne siden er det morgen-og formiddagssol. Eiendommen har altså meget gode solforhold. Fantastisk flott havutsikt!

Leiligheten selges delvis møblert.

Vannfilter.

Det er innlagt fiber. Kjøper må tegne eget abonnement.

Oppvarmet basseng (solcellepanel). Havutsikt.
Felleskostnadene inkluderer vann.

Felles parkeringsplass i sameiet etter førstemann-til-mølla-prinsippet.


Standard:

God kanarisk standard. Innflytningsklar.Plandokumentet og dets mål kan være unøyaktig. Kun illustrativt.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.

Eiendommen selges som den er (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).

Eiendom bygd på turisttomt - må brukes til turistformål - i henhold til spesielle vilkår/ begrensninger.

Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 1
Antall bad: 1
Toalett: 0
M2 Tomt: 45
M2 konstruert: 37
Eiendommens stand: God stand
Garasje / Parkering: Nei
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Svømmebasseng: Felles
Heis: Nei
Aircondition: Nei
Første linje: Nei
Havsutsikt: Ja
Under 20 min
gange til strand:
Ja
Fellesutgifter: 99 €
Type eiendom: Eiendom bygd på turisttomt - må brukes til "turistformål" - i henhold til
spesielle vilkår/
begrensninger.Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design