NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: B754S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A753S + INFO

VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
Romslig terrasse med nydelig havutsikt
Man kan se helt ned til havnen med Atlanterhavet i bakgrunnen
Utsikt fra terrassen
Åpen stue-og kjøkkenløsning
Direkte utgang til terrassen
Utsikt over havet også i fra oppholdsrommet
Stilig kjøkken og frokostbar i moderne stil - mørk grå høyglans
Utsnitt av stue og kjøkken
Godt med skapplass i kjøkkenavdelingen
Oppusset bad med romslig dusj. Lyse farger.
Gang med praktiske oppbevaringsskap. Vaskemaskin.
Soverom med dobbeltseng. Vindu ut mot terrassen.
Innebygd garderobeskap. Skoskap. Benk. Hylleløsning over døren.
Uteområde - Fasade
Moderne sofagruppe i grå rottingstil
Felles basseng, oppvarmet i vintermånedene. Havutsikt mot syd.
Område
Kart
Puerto Rico er ett av Gran Canarias klassiske reisemål. Småbyen ligger vakkert til på sydvestkysten.

Bebyggelsen ligger på begge sider av dalføret som munner ut ved havet og den flotte sandstranden. Eiendomskonstruksjonen her består først og fremst av leilighetskomplekser og rekkehus. Det er en god del trapper i Puerto Rico ettersom en stor del av bebyggelsen som nevnt ligger oppe i fjellet. Mange eiendommer har god utsikt over Puerto Rico-stranden og havet.

Per i dag er det bygd tre store kjøpesenter i Puerto Rico sentrum med enkel adkomst. Her kan du velge og vrake blant et stort utvalg av restauranter, barer og shoppingmuligheter. Turistbyen er like livlig på dagtid som på nattes tid. Charterturismen holder liv i byen og det finnes fornøyelsestilbud helt ut i de sene nattetimer.

Agua de la Perra (nydalen) hører også til Puerto Rico, dog er stedet mye roligere og mer tilbaketrukket da det ligger gjemt på andre siden av Puerto Rico-dalen, i retning Patalavaca.

Området har utsikt over marinaen og havet. Bebyggelsen er preget av leilighetsanlegg hvor mange enheter har blitt solgt ut til ikke-residente.

Det finnes en grønn og naturskjønn park i området som gir stedet en helt spesiell stemning.

Fra nydalen har man gangavstand inn til Puerto Rico-stranden og sentrum.

Den gyldengule, langgrunne Puerto Rico-stranden er godt besøkt, men atmosfæren er likevel rolig og behagelig. Her tilbys vannaktiviteter som seiling, windsurfing, snorkling og fisking etc.

Ca 15 minutters gange vest for Puerto Rico ligger det lille naboreisemålet Amadores, kjent for sin "karibisk inspirerte", hvite sandstrand.
Type eiendom: Leilighet
Område: Puerto Rico
Referanse: A681S
Pris: 159.000 €
Vi tilbyr 3-dimensjonal virtuell tour som igjen inneholder 360° bilder og ekstra fotogalleri for denne eiendommen. Trykk på 360°-ikonet over bildeserien for mer info.
Last ned plandokument. Trykk på ikonet over bildegalleriet. Plandokumentet og dets mål kan være unøyaktig. Kun illustrativt.
Beskrivelse

STOR PRISNEDGANG! FRA 175.000 EUR TIL 159.000 EUR! OPPUSSET LEILIGHET I MODERNE STIL MED ROMSLIG TERRASSE OG VAKKER HAVUTSIKT - NYDALEN, PUERTO RICO

 

Hele bildeserien kan ses her: http://www.realinvestgrancanaria.com/index.php?ver=todas_fotos&id_inmueble=5811  

 

Beliggenhet

Leiligheten ligger i første linje av det særs populære komplekset "Guanabara Park" i Nydalen av Puerto Rico. Trappeadkomst. Dette området er kjent for sine stille og fredelige omgivelser, men samtidig er det gangavstand til havnen, Puerto Rico-stranden og Puerto Rico sentrum med alle dets fasiliteter. Nydalen fremstår som grønn og idyllisk og alle som ønsker kan benytte seg av den flotte parken i midten av dalen og nyte vakre naturopplevelser. Det er et kjøpesenter i området som tilbyr dagligvarebutikk og flere velrenommerte restauranter. I tillegg har det åpnet to nye kjøpesenter i Puerto Rico sentrum med alskens butikker for enhver smak.

For den turglade ligger anlegget i umiddelbar nærhet til fjellet og den populære "Norskeplassen". Herfra kan man følge diverse løyper/stier og det er dessuten organiserte turer gjennom diverse norske klubber.

Ideell beliggenhet i et stille område, men samtidig nært alle typer aktiviteter.

Ca 35 minutters kjøring fra flyplassen Gando i Las Palmas.

 

Innhold

Inngang gjennom en meget romslig terrasse med billedskjønn havutsikt over havnen og Atlanterhavet. Denne er innredet med en komfortabel sofagruppe i grå rottingstil samt et spisebord med tilhørende stoler og nok en sofa. Perfekt kombiløsning om man vil innta et bedre måltid på terrassen og deretter slappe av i en behagelig sofa mens man beakter den fargerike solnedgangen. To justerbare solsenger som kan plasseres foran terrassen om ønskelig for å få utvidet solingstid. Det er enighet i sameiet om at hver eier kan benytte plassen foran sin eiendom så lenge han ikke sperrer adkomsten for andre. 

Terrassedørene har vedlikeholdsfri aluminiumsramme. Ventilasjon i den øvre del sørger for luftsirkulasjon selv når alt er lukket ned. Skyvedørene er lakkert hvite i innvendig for å skape et lysere preg.

Rektangulærformet stue med åpen kjøkkenløsning i bakkant. Oppholdsrommet er møblert med en romslig sofa i mørk grå, matchende TV-benk på hjul med tøffe hylleløsninger, vegghengt flatskjerm, hvitt stuebord og hvitt avlastningsbord. Flyttbar aircondition-enhet. 

Vakker havutsikt i fra oppholdsrommet;- til og med i fra kjøkkendelen.

Kjøkkenet er nytt fra noen år tilbake og er innredet med skap og skuffer i mørk grå høyglans. Moderne innredning. Noen av øverskapene har glassdører. Mørk, kostbar benkeplate i komposittmateriale.

Stilige mosaikkfliser i sort, grå og sølv. LED-lys. Vitrokjeramisk koketopp og kromfarget kjøleskap med frysedel er med på kjøpet. Dersom noen ønsker å sette inn en stekovn, lar dette seg enkelt gjøre ved å ta bort skuffene under kokeplatene. Det vil uansett være tilstrekkelig oppbevaringsplass ettersom det finnes ytterligere skuffer og skap i samme stil som kjøkkeninnredningen under frokostbaren.

Frokostbaren virker som en naturlig adskillelse mellom kjøkkenet og oppholdsrommet og er perfekt som spisebord. Samme benkeplate som i kjøkkeninnredningen. 3 barstoler med sort sete og sølvfot. Alt matcher perfekt!

I gangen mellom stuen og badet har eier fått satt opp diverse skap av ulik størrelse i naturhvit høyglans. Vaskemaskinen er plassert under skapene og varmtvannstanken i ett av disse. Praktisk oppbevaringsplass for vaskeutstyr og lignende.

Badet er renovert med lyse veggfliser og to vertikale flisborder i blått som matcher gulvflisene. Moderne baderomsmøbel i hvit høyglans. Speil med downlights. Romslig hjørnedusj. Avtrekksvifte. Downlights i taket.

Soverommet er innredet med en dobbeltseng og nattbord. Innebygd garderobeskap med skyvedører i speil og sort, sotet glass. Skoskap. Benk for å legge fra seg klær. Vegghengt hylle. Sirkulasjonsvifte. Vindu med aluminiumsramme som vender ut mot terrassen.


Eiendommen selges så og si fullt møblert. Personlige gjenstander er unntatt.


Sameiet

Internasjonalt sameie.

Hyggelige naboer som hjelper til.

Mange nordmenn er eiere.

Oppusset bassengområde med inngjerding i glass etter forskriftene (nylig oppført).

Oppvarmet basseng i vintermånedene.

Kontinuerlig vedlikehold i anlegget.

 

Standard

God standard. Kjøkken og bad oppusset. Veggene innvendig ble malt for kort tid tilbake.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
UNDER UTFORMING
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 1
Antall bad: 1
Toalett: 0
M2 Tomt: 53
M2 konstruert: 37
Møblert: Ja
Oppussingsobjekt: Nei
Garasje / Parkering: Nei
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Moderne: Ja
Svømmebasseng: Ja
Første linje: Nei
Renovert: Ja
Havsutsikt: Ja
Mindre enn 20 min
gange til stranden:
Ja
Fellesutgifter: 160 €
Type eiendom: Eiendom bygd på turisttomt - må brukes til "turistformål" - i henhold til spesielle vilkår/ begrensninger.Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design