NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: C833S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: V777S + INFO

VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
360
Video
Kart
Los Caideros ligger i nærheten av det flotte, norskeetablerte feriesenteret Anfi del Mar.

Komplekset er kjent for sin spanske byggestil og for sin panoramautsikt over havet. All bebyggelse er residensiell og boligene er bygd i en eller 2 etasjer.

Området ligger kun noen minutters gange fra den offentlige stranden ved Anfi. Her samles feriegjester fra fjern og nær for å nyte stranden og de flotte omgivelsene. Ta turen innom luksusbaren/restauranten på hjerteøya, eller en av de mange flotte restaurantene på anlegget. Her har du også en Spar matbutikk og et kjøpesenter med alt man måtte behøve under Gran Canaria-oppholdet.

Det er kort vei til stien opp i fjellet for den som liker å være litt aktiv. Fra Los Caideros er det gangavstand til den norske skolen og det norske helsesenteret Valle Marina som eies og drives av Norges Astma- og Allergiforbund. 3 km lenger vest ligger feriebyen Puerto Rico som yrer av turister året rundt.
Type eiendom: Leilighet
Område: Los Caideros
Referanse: A832S
Pris: 249.000 €
Vi tilbyr video av eiendommen. Trykk på video-ikonet over bildegalleriet.
Vi tilbyr 3-dimensjonal virtuell tour som igjen inneholder 360° bilder og ekstra fotogalleri for denne eiendommen. Trykk på 360°-ikonet over bildeserien for mer info.

PEN, RENOVERT LEILIGHET I LOS CAIDEROS MED 2 ROM OG HAVUTSIKT. SÆRS ROMSLIG OG SOLRIK TAKTERRASSE.

Beskrivelse
Beliggenhet:

Eiendommen ligger i Calle Goya, Los Caideros. Anlegget er lokalisert på baksiden av Anfi del Mar som tilbyr en hvit og vakker karibiskinspirert strand, butikker, restauranter og beachclub. Trappeadkomst ned til leiligheten, kun 1 etasje ned. Boligen ligger vestvendt, med ettermiddags-og kveldssol på balkongen nede, mens takterrassen har sol hele dagen. Fantastisk havutsikt og fargefulle solnedganger kan betraktes herfra mens man inntar et herlig grillmåltid. Komplekset ligger mellom Arguineguín og Puerto Rico:- kun få minutters kjøring til begge tettstedene. Gangavstand til den Norske skolen og behandlingsstedet Valle Marina. Dette området er kjent for å ha øyas beste vær.


Eiendomsregisterinfo:

Den er registrert på følgende måte i eiendomsregisteret i Mogán: Gang, stue-spisestue, kjøkken, bad og 1 soverom. Tomt med overflatemål: 90,34 m2 og bolig med konstruert overflate på 46,84 m2 og en bruksoverflate på 40,31 m2...

Imidlertid har en tidligere eier konstruert ekstra på tomten for mange år tilbake for å få mest mulig inneareale ettersom han anså den nåværende terrassen nede og takterrassen oppe for å vær mer enn tilstrekkelig som uteområde. Det vil si at det andre rommet, som også er innredet som soverom, ikke er registrert/godkjent som sådan. Kjøkkenet ble også påbygd. Taket ble samtidig tatt i bruk og flislagt som takterrasse. Ettersom dette ble utført for mange år tilbake, er dette å anse foreldet fra myndighetenes side og de kan ikke ilegge bøter eller kreve rivning så lenge konstruksjonen blir værende som den er.


Innhold:

Trappeadkomst enten gjennom takterrassen med privat trapp ned eller gjennom sameiets trappegang. Kun 1 etasje ned.

Terrassen på toppen utgjør taket av hele boligen og er derfor gedigen. Utrolig flott havutsikt! Herfra kan man se solen gå ned i havet på vinteren og således nyte vakre solnedganger i flotte fargespill mens man soler seg eller inntar et bedre måltid. Nye gulvfliser i et lekkert steinmønster fra 2023. Ny plate for lyssjakt. Takterrassen er innredet på følgende måte: Sofagruppe med sort bord i rottingstil. Rundt spisebord med tilhørende, mørke plaststoler i rottingmønster. 2 store putekasser. Hageslange. Grill. Reservefliser. 2 beige rottingsolsenger. Hvitt avlastningsbord. Parasoller og to stoler i smijern. Sol fra morgen til kveld.

Koselig terrasse på leilighetsnivået belagt med kunstgress (beige fliser under) og pyntet med vakre, fargerike planter. Spindeltrapp i hjørnet opp til takterrassen. Vaskebenk med rund vask og fleksibel krane som kan benyttes i flere vinkler. Vaskemaskin og lagringsplass under. Delvis havutsikt også fra dette nivået. Ettermiddags-og kveldssol her. Dette utearealet er møblert med bord og stoler. Hjemmekoselig og privat. Praktisk markise av nyere dato som kan åpnes helt ut til gjerdet.

Adkomst til boligen, som er nymalt både utvenidig og innvendig, gjennom en terrassedør med hvit, vedlikeholdsfri aluminiumsmarkør. Stuen er lys og innbydende og pent møblert: L-sofa i eggeskallfarge, rundbord i glass, spisebordsdel med eget rundbord og tilhørende stoler med beige trekk, hvitt TV-møbel med matchende hylle over, vitrineskap i samme stil og elektrisk peis. Stor flatskjerm TV på 65 tommer inkludert i prisen,

Kjøkkenet er adskilt i (uten dør) og er møblert med hvite over-og underskap og mørk benkeplate i heltre. Følgende hvitevarer er med på kjøpet: Stekeovn, vitrokjeramisk topp, avtrekksvifte, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og stilig, spesialbestilt kjøleskap i rosa (retrostil). Kjøkkenutstyr. Godt med lagrings-og skapplass. Lufteventiler. Ny varmtvannstank i 2022.

Gang inntil ytterligere rom separert med glassbyggerstein. Skoskap.

Hovedsoverommet er lyst, romslig og luftig og har fin havutsikt. Dette er innredet med en dobbeltseng, ny og unik sengegavl, brunsorte nattbord på hver side og garderobeskap i samme farge langs hele veggen. Matchende hylle. Sminkebord med speil og stol (høy rygg). Vegghengt flatskjerm TV av god størrelse. Eier har fått lagd en hylle over døren med et pent og praktisk forheng for ekstra lagringsplass. Takvifte.

Rom nummer to er møblert med en sofa, oppblåsbar gjesteseng, hvitt garderobeskap med semi-transparent front, rosa hylle og et sminkespeil. Lyssjakt i taket. Moderne, regulerbar takvifte med fjernkontroll. Meget effektiv. Luften kan blåses ut i ulike posisjoner etter behov.

Badet er flislagt i hvitt på veggene med kontrastfliser i brun/beige inne i dusjhjørnet. Beige gulvfliser. Baderommet er innredet med hvitt baderomsmøbel med speil over, dusjplate av god størrelse med forheng og pen hånddukshylle i smijern. Lufteventil i taket.

Boligen selges fullt møblert foruten personlige gjenstander og noen dekorgjenstander.

Eiendommen ble pusset opp på slutten av 2014/2015 og har vært kontinuerlig vedlikeholdt med diverse utskiftninger og forbedringer frem til i dag. Det siste som ble pusset opp, var takterrassen (ferdig i 2023).

Lave felleskostnader.

Flere felles svømmebassenger og tennisbane i komplekset.

Liten café ved det nærmeste bassenget i calle Greco hvor man kan få kjøpt forfriskninger og diverse mat. Det arrangeres dessuten spillkvelder blant de fastboende i vintersesongen.


Internasjonalt sameie.


Stand:

Renovert


Plandokumentet og dets mål kan være unøyaktig. Kun illustrativt.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.

Eiendommen selges som den er (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).

Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 2
Antall bad: 1
Toalett: 0
M2 Tomt: 90
M2 konstruert: 80
Eiendommens stand: Renovert
Garasje / Parkering: Nei
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Svømmebasseng: Felles
Heis: Nei
Aircondition: Nei
Første linje: Nei
Havsutsikt: Ja
Under 20 min
gange til strand:
Ja
Fellesutgifter: 51 €
Eiendomsskatt: 150 €Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design