NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: A880A + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A879A + INFO

VÆRET
Weather Maspalomas

Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 2
Antall bad: 1
Toalett: 0
M2 Tomt: 76
M2 konstruert: 61
Eiendommens stand: God stand
Garasje / Parkering: Ja
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Svømmebasseng: Felles
Heis: Ja
Aircondition: Ja
Første linje: Nei
Havsutsikt: Ja
Under 20 min
gange til strand:
Ja
Fellesutgifter: 250 €
Eiendomsskatt: 420 €
Byggeår: 2013

EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Type eiendom: Leilighet
Område: Arguineguín
Referanse: A878S
Pris: 299.000 €

VAKKER TOPPLEILIGHET I MONTE CARRERA MED UTSIKT TIL BASSENGET OG DELVIS HAVUSTIKT

Bilder
360
Video
Kart
Les mer om Arguineguín
Arguineguín er en idyllisk fiskerlandsby på syd(vest)kysten av paradisøyen Gran Canaria.

Her bor spanjoler og ikke-residente side om side og mangfoldet av eiendomstyper er stort; rekkehus, eneboliger, leiligheter etc. Bebyggelsen strekker seg helt fra strandsonen til noe opp i fjellene hvor det finnes perfekt turterreng for den glade fjellvandrer. Her er man langt i fra charteturismen.

Spasér langs bystranden mens du puster inn den herlige sjøbrisen. Nyt et bedre måltid ved en av de mange fortausrestaurantene som byr på utsøkte fristelser. Føl den magiske atmosfæren i smågatene som slynger seg rundt koselige små kvartal i sentrum. Arguineguín er stedet hvor begrepet livskvalitet burde ha fått sin opprinnelse...

Tettstedet yrer av solglade nordmenn og andre nordeuropeere i vinterhalvåret. I gaten nærmest sjøen finner man den populære MarkedsplassenŸ hvor handelsstanden hver tirsdag setter opp sine boder. Landsbyen transformeres da til en liten handelsby hvor man kan gjøre gode røverkjøp på alt fra kanariske spesialiteter til særegne antikviteter.

Her finnes alt man behøver av fasiliteter: Butikker, kaféer, restauranter, legesenter, apotek, sjømannskirke (den norske), etc.

Patalavaca er et lite tettsted med egen strand mellom Arguineguín og Anfi del Mar, sørvest på Gran Canaria.

I strandlinjen finner man høyere hoteller mens man lenger oppe i dalen kan se at bebyggelsen preges av lavere "småhus", leilighetsanlegg og rekkehus. Mange av eiendommene i området har fantastisk havsutsikt.

Det er kort vei til restauranter, matbutikker og fiskerlandsbyen Arguineguín´s sentrum.

Fra Patalavaca er det gangavstand til den norske skolen og det norske helsesenteret Valle Marina som eies og drives av Norges Astma- og Allergiforbund. Anfi del Mar-stranden, med importert sand i fra Karibien, er også innen gangavstand.
Type eiendom: Leilighet
Område: Arguineguín
Referanse: A878S
Pris: 299.000 €

VAKKER TOPPLEILIGHET I MONTE CARRERA MED UTSIKT TIL BASSENGET OG DELVIS HAVUSTIKT

Beskrivelse
Beliggenhet:

Hjørneleiligheten ligger i toppetasjen av bygning 6 i Monte Carrera. Trappefri adkomst fra hovedinngangen og heis fra garasjeanlegget. Trappeadkomst fra gaten rett ved blokken. Boligen ligger sørøstvendt og har fantastisk utsikt til bassengområdet og noe havutsikt. Meget gode solforhold.

Ca 5-10 minutters gange ned til fiskerlandsbyen Arguineguín hvor man finner alt det man måtte behøve under oppholdet på Gran Canaria; - dagligvarekjeder, alle typer butikker, restauranter, caféer, legesenter, apotek, skole, kommunehus mv. Flere vakre strender i kort gangavstand; herunder den nyopprustede stranden ved markedsplassen, bystranden, stranden foran la Lajilla-bygget som ble renovert for noen år tilbake, Patalavaca og Anfi del Mar med sin hvite, karibiskinspirerte skjellsand. Sistnevnte kan nås til fots innen en liten halvtime. For den som liker å gå turer i fjellet, finnes det en rekke fjelløyper i nærheten med enkel adkomst. Meget god beliggenhet i et stille og fredelig residensområde, uten gjennomfartstrafikk.


Registerinfo:

Eiendommen er per i dag innredet med 2 soverom (det ene er adskilt fra hverdagsrommet med gardinforheng.) Imidlertid er leiligheten registrert med 1 soverom i Eiendomsregisteret.


Bod og garasjeplass:

Bod og garasjeplass i kjelleren må kjøpes til mot et samlet pristillegg på 21.000 euro (registrert på egne gårds-og bruksnumre). Boden er rett ved inngangen til blokk 6. Garasjeplassen ligger også like ved.


Innhold:

Lys og delikat leilighet med eggeskallfargede vegger og lys beige marmorgulv i primærrom.

Solid sikkerhetsdør i heltre.

Skap med 3 dører i gangen hvor vaskemaskin og varmtvannstank er plassert. Sluk i gulvet. Her er det også plass til støvsuger, vaskeutstyr etc. Glasshylle.

Praktisk, sort skoskap.

Til venstre inn i gangen ligger først badet og deretter (hoved)soverommet.

Badet har beige gulv-og veggfliser. Brunt, blankt baderomsmøbel med lagringsplass under vasken og speil med lamper over. Dusjhjørne. Mekanisk vifte i taket (undertrykk).

Soverommet er lyst og romslig med særs god takhøyde. Vakre, spanskinspirerte takbjelker. Terrassedør med fransk balkong som gir ekstra lys og ventilasjon inn til rommet. Bassengutsikt. Master bedroom er møblert med en stor dobbeltseng, tilhørende nattbord, kommode og hvite, innebygde garderobeskap. Hengelås-system. Stol. Vegghengt flatskjerm. Air condition.

Åpen løsning mellom stue og kjøkken. Romslig, lysrikt hverdagsrom.

Kjøkkenet har over-og underskap i en lys trefarge. Hvite veggfliser. Benkeplaten er av solid kompositt i lys beige. Hoveddelen er L-formet. Frokostbenk med benkeplate i samme materiale og stil. Tilhørende stoler med høy rygg. Det stålfargede kjøleskapet, som også har en frysedel nederst, er praktisk integrert mellom to søyler. Ellers er følgende hvitevarer med på kjøpet: Integrert oppvaskmaskin, stålfarget stekeovn og avtrekksvifte, vitrokjeramisk topp med 4 plater og sort mikrobølgeovn.

Det andre rommet (som ikke er registrert som soverom i skjøtet) ligger i tilknytning til kjøkken og stue og er adskilt med en gardin. Rommet kan lett avdeles med en liten lettvegg og en dør om ønskelig. Møblement: Dobbeltseng, høy, sort kommode samt en puff. Diverse treningsutstyr. 2 vakre, buede vinduer mot bassenget og egen dør ut mot den østvendte delen av terrassen.

Oppholdsrommet er innredet med 2 beige sofaer, sofabord, hylle og TV-møbel. Flatskjerm. Air condition. Terrassedører med vedlikeholdsfri aluminiumsmarkør og solfilter for å hindre innsyn og overoppheting av boligen. Stor flate med dører og faste vinduer gjør at mye dagslys kommer inn i boligen. Når dørene åpnes helt opp, får man en følelse av at terrassen blir en del av stuen og vice-versa.

Den L-formede terrassen tilbyr meget gode solforhold; Sol fra morgen til sen ettermiddag/kveld (beroende på årstiden). Billedskjønn utsikt over bassengområdet og delvis havutsikt. God avstand til neste blokk samt at fellesgangen gjør at uteområdet føles åpent og luftig. Pergola i taket. Markise kan installeres om ønskelig. Terrassen er møblert med en 2 seters- rottingsofa, 2 rottingstoler samt bord, solstol som kan tiltes bakover som en seng og et rundt avlastningsbord. Ytterdelen av AC kan heves opp på veggen om ønskelig. Sluk. Elektrisk uttak. Hageslange. Utelys.


Eiendommen selges møblert, foruten personlige gjenstander og noen dekorgjenstander som tilhører megler.

Selgeren er også interessert i å selge sin Fiat 500, 1.2. Fra 2015. Lite brukt. Hvit. 2 dører + bagasjerom. Pris: 4000 euro.Plandokumentet og dets mål kan være unøyaktig. Kun illustrativt.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.

Eiendommen selges som den er (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).

Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 2
Antall bad: 1
Toalett: 0
M2 Tomt: 76
M2 konstruert: 61
Eiendommens stand: God stand
Garasje / Parkering: Ja
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Svømmebasseng: Felles
Heis: Ja
Aircondition: Ja
Første linje: Nei
Havsutsikt: Ja
Under 20 min
gange til strand:
Ja
Fellesutgifter: 250 €
Eiendomsskatt: 420 €
Byggeår: 2013Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design