NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: A880A + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A879A + INFO

VÆRET
Weather Maspalomas

Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 2
Antall bad: 2
Toalett: 0
M2 Tomt: 151
M2 konstruert: 84
Eiendommens stand: Innflytningsklar
Garasje / Parkering: Nei
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Svømmebasseng: Felles
Heis: Ja
Aircondition: Ja
Første linje: Nei
Havsutsikt: Ja
Under 20 min
gange til strand:
Ja
Fellesutgifter: 230 €
Byggeår: 2013

EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Type eiendom: Leilighet
Område: Arguineguín
Referanse: A860S
Pris: 499.000 €

LUKSURIØS LEILIGHET MED 2 SOVEROM, 2 BAD OG SYDVENDT TERRASSE PÅ 67 M2 I MONTE CARRERA

Bilder
520.000 €
499.000 €
360
Video
Kart
Les mer om Arguineguín
Arguineguín er en idyllisk fiskerlandsby på syd(vest)kysten av paradisøyen Gran Canaria.

Her bor spanjoler og ikke-residente side om side og mangfoldet av eiendomstyper er stort; rekkehus, eneboliger, leiligheter etc. Bebyggelsen strekker seg helt fra strandsonen til noe opp i fjellene hvor det finnes perfekt turterreng for den glade fjellvandrer. Her er man langt i fra charteturismen.

Spasér langs bystranden mens du puster inn den herlige sjøbrisen. Nyt et bedre måltid ved en av de mange fortausrestaurantene som byr på utsøkte fristelser. Føl den magiske atmosfæren i smågatene som slynger seg rundt koselige små kvartal i sentrum. Arguineguín er stedet hvor begrepet livskvalitet burde ha fått sin opprinnelse...

Tettstedet yrer av solglade nordmenn og andre nordeuropeere i vinterhalvåret. I gaten nærmest sjøen finner man den populære MarkedsplassenŸ hvor handelsstanden hver tirsdag setter opp sine boder. Landsbyen transformeres da til en liten handelsby hvor man kan gjøre gode røverkjøp på alt fra kanariske spesialiteter til særegne antikviteter.

Her finnes alt man behøver av fasiliteter: Butikker, kaféer, restauranter, legesenter, apotek, sjømannskirke (den norske), etc.

Patalavaca er et lite tettsted med egen strand mellom Arguineguín og Anfi del Mar, sørvest på Gran Canaria.

I strandlinjen finner man høyere hoteller mens man lenger oppe i dalen kan se at bebyggelsen preges av lavere "småhus", leilighetsanlegg og rekkehus. Mange av eiendommene i området har fantastisk havsutsikt.

Det er kort vei til restauranter, matbutikker og fiskerlandsbyen Arguineguín´s sentrum.

Fra Patalavaca er det gangavstand til den norske skolen og det norske helsesenteret Valle Marina som eies og drives av Norges Astma- og Allergiforbund. Anfi del Mar-stranden, med importert sand i fra Karibien, er også innen gangavstand.
Type eiendom: Leilighet
Område: Arguineguín
Referanse: A860S
Pris: 499.000 €

LUKSURIØS LEILIGHET MED 2 SOVEROM, 2 BAD OG SYDVENDT TERRASSE PÅ 67 M2 I MONTE CARRERA

Beskrivelse

Beliggenhet

Eiendommen ligger i det vakre og populære komplekset Monte Carrera i hjertet av Loma Dos, kun 5-10 minutters gange ned til Arguineguín sentrum og nærmeste strand. Adkomst til eiendommen gjennom bassengområdet eller ved heis/trapp fra garasjen. Trapp også fra anleggets sydligste del. Leiligheten ligger i første etasje av blokk 16 som er bygd på en høyde i fellesanlegget. Ettersom den ligger så høyt, ligger den ca på nivå med/over omliggende toppetasjeleiligheter. Naboblokken i øst ligger dog på samme nivå, men er skjermet gjennom markiseløsninger og bekledning av gjerde. Boligen ligger i nærheten av bassenget som befinner seg på motsatt side av blokken. Dette er perfekt ettersom poolen kun er noen steg unna og man unngår støy fra bassengområdet i perioder hvor det er ekstra aktivitet

I fiskerlandsbyen Arguineguín finner man alt det man møtte behøve under oppholdet på Gran Canaria; - dagligvarekjeder, alle typer butikker, restauranter, caféer, legesenter, apotek, skole, kommunehus mv. Flere vakre strender i kort gangavstand; herunder den nyopprustede stranden ved markedsplassen, bystranden, stranden foran la Lajilla-bygget som ble renovert for noen år tilbake, Patalavaca og Anfi del Mar med sin hvite, karibiskinspirerte skjellsand. Sistnevnte kan nås til fots innen en liten halvtime. For den som liker å gå turer i fjellet, finnes det en rekke fjelløyper i nærheten med enkel adkomst. Meget god beliggenhet i et stille og fredelig område uten gjennomfartstrafikk.


Innhold

Adkomst gjennom sikkerhetsdør i solid heltre. Yttergang med innebygde skap hvor den store varmtvannsberederen er plassert. Oppbevaringsplass for vaskeutstyr og lignende. Praktisk skoskap i hvitt med pent speil over.

Til høyre ligger badet. Dette var tidligere et gjestetoalett, men det ble utvidet for noen år tilbake sammen med renoveringen av kjøkkenet. Baderommet er belagt med beige fliser på gulv og vegger og er innredet med et baderomsmøbel i brun glans. Speil over med integrerte downlights. Romslig dusjhjørne. Hengende toalett for enkel rengjøring.

Fortsetter man rett fram i gangen, kommer man til stuen. Denne er meget lys, åpen og romslig. Oppholdsrommet er innredet med en stor, beige sofa med chaiselong, lenestol i samme fargenyanse, kvadratisk glassbord, TV-møbel i hvit høyglans, kommode i samme stil og speil. Air condition. Direkte utgang til den enorme terrassen som går langs hele fronten av leiligheten. Terrassedører med solfilter og aluminiumsmarkør. Dette gjelder også vinduene.

Terrassen, som måler 67 m2, strekker seg langs hele fronten av leiligheten i sydvendt retning. Det vil si at det er særs gode solforhold, fra morgen til kveld! Den er (i øst) møblert med to lenestoler med fotskammel og bord og har markiseløsninger etc for å skjerme mot naboblokken. Den midtre delen er møblert med spisestuebord og 6 stoler. Mot sydvest er den innredet med to solsenger og et lite bord. Og i vest er den møblert med en stor sofagruppe (under tak). Alle møblene er i matchende, brun rottingstil. Diverse markiseløsninger. Flere havgløtt fra deler av terrassen. (Utearealet har blitt flislagt av nåværende eier. Deler av dette er registrert i skjøtet som terrasse og deler er registrert som hage med privat bruksrett for kun denne leiligheten. Det er kun denne leiligheten som har adkomst til utearealet.)

Spisestue for 6 personer med glassbord og hvite stoler mellom stuen og kjøkkenet. Separat utgang til terrassen også her. 2 vinduer over spisestuebordet og 2 ekstra i kjøkkenavdelingen sørger for mye lys inn i boligen. Dette er en av fordelene med en hjørneenhet.

Åpen løsning mellom stue og kjøkken. Sistnevnte ble renovert for få år tilbake og har håndtaksfrie skuffer og skap i hvit høyglans. 1 vitrineskap i øvre del. Vakkert, stilrent og moderne! Lys beige benkeplate og backsplash i solid komposittmateriale. Lett å holde rent. LED-lys under underkapene. I hoveddelen langs veggen finner du følgende hvitevarer: Kromfarget kjøleskap med frysedel, oppvaskmaskin og mikrobølgeovn. På kjøkkenøyen er stekeovn, vitrokjeramisk topp med 4 plater og avtrekksvifte plassert. Skuffer for ekstra oppbevaring under arbeidsbenken. Mye ekstra plass for matlaging. Praktisk løsning

Soverommene ligger til venstre når man kommer inn hovedinngangen. Hovedsoverommet ligger lengst mot terrassen og har egen utgang til denne samt privat bad en suite. Eier har fått satt inn en skyvedør for å bevare mest mulig gulvplass. Badet er innredet med et brunt, glansfullt baderomsmøbel med speil - i samme stil som badet ved inngangen ? samt en hjørnedusj. Vindu ut mot terrassen. Gulvvarme.

Master bedroom er møblert med en dobbeltseng med stilig beige sengegavl, 2 nattbord i hvit høyglans og innebygde garderobeskap. Air condition.

Soverom nummer to ligger vegg i vegg og er møblert med en dobbeltseng (2 sengebunner satt sammen), nattbord og kommode i hvit høyglan. Speil. Innebygd garderobeskap bak døren. Vinduer med solbeskyttelse. Air condition.

Downlights i taket i alle rom.Eiendommen selges møblert, foruten noen dekorasjonsgjenstander og private ting.

Boden i kjelleren måler 3,75 m2 og har god takhøyde. Selger har innredet boden med et hyllesystem som øker lagringsplassen betraktelig.

Dersom noen skulle være interessert i å kjøpe til garasjeplass, vennligst gi beskjed slik at vi kan konsultere om andre eiere har for salg.Monte Carreras fellesanlegg:

Byggeår: 2013

Heis fra garasjeanlegget opp til leiligheten

Oppvarmet svømmebasseng for barn og voksne

Kamera på alle innfartsårer til anlegget

24 timers vakttjeneste

Flerspråklig servicearbeider i sameiet som tar i mot henvendelser.

Muligheter for vasking, vedlikehold og en eventuell tilpasning av leiligheten til den nye eiers behov etc

Felleskostnadene inkluderer WIFI og noen norske TV-kanaler.Standard

Meget god standard.Plandokumentet og dets mål kan være unøyaktig. Kun illustrativt.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.

Eiendommen selges som den er (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).

Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 2
Antall bad: 2
Toalett: 0
M2 Tomt: 151
M2 konstruert: 84
Eiendommens stand: Innflytningsklar
Garasje / Parkering: Nei
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Svømmebasseng: Felles
Heis: Ja
Aircondition: Ja
Første linje: Nei
Havsutsikt: Ja
Under 20 min
gange til strand:
Ja
Fellesutgifter: 230 €
Byggeår: 2013Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design