NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: A880A + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A879A + INFO

VÆRET
Weather Maspalomas

Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 1
Antall bad: 1
Toalett: 0
M2 Tomt: 111
M2 konstruert: 66
Eiendommens stand: God stand
Garasje / Parkering: Nei
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Svømmebasseng: Felles
Heis: Ja
Aircondition: Nei
Første linje: Nei
Havsutsikt: Ja
Under 20 min
gange til strand:
Ja
Fellesutgifter: 131 €
Eiendomsskatt: 493 €
Byggeår: 2005

EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Type eiendom: Leilighet
Område: Arguineguín
Referanse: A856S
Pris: 339.000 €

VAKKER LEILIGHET I LOMA VERDE MED DEN STØRSTE TERRASSETYPEN. PANORAMISK HAVUTSIKT. OPPVARMET BASSENG

Bilder
360
Video
Kart
Les mer om Arguineguín
Arguineguín er en idyllisk fiskerlandsby på syd(vest)kysten av paradisøyen Gran Canaria.

Her bor spanjoler og ikke-residente side om side og mangfoldet av eiendomstyper er stort; rekkehus, eneboliger, leiligheter etc. Bebyggelsen strekker seg helt fra strandsonen til noe opp i fjellene hvor det finnes perfekt turterreng for den glade fjellvandrer. Her er man langt i fra charteturismen.

Spasér langs bystranden mens du puster inn den herlige sjøbrisen. Nyt et bedre måltid ved en av de mange fortausrestaurantene som byr på utsøkte fristelser. Føl den magiske atmosfæren i smågatene som slynger seg rundt koselige små kvartal i sentrum. Arguineguín er stedet hvor begrepet livskvalitet burde ha fått sin opprinnelse...

Tettstedet yrer av solglade nordmenn og andre nordeuropeere i vinterhalvåret. I gaten nærmest sjøen finner man den populære MarkedsplassenŸ hvor handelsstanden hver tirsdag setter opp sine boder. Landsbyen transformeres da til en liten handelsby hvor man kan gjøre gode røverkjøp på alt fra kanariske spesialiteter til særegne antikviteter.

Her finnes alt man behøver av fasiliteter: Butikker, kaféer, restauranter, legesenter, apotek, sjømannskirke (den norske), etc.

Patalavaca er et lite tettsted med egen strand mellom Arguineguín og Anfi del Mar, sørvest på Gran Canaria.

I strandlinjen finner man høyere hoteller mens man lenger oppe i dalen kan se at bebyggelsen preges av lavere "småhus", leilighetsanlegg og rekkehus. Mange av eiendommene i området har fantastisk havsutsikt.

Det er kort vei til restauranter, matbutikker og fiskerlandsbyen Arguineguín´s sentrum.

Fra Patalavaca er det gangavstand til den norske skolen og det norske helsesenteret Valle Marina som eies og drives av Norges Astma- og Allergiforbund. Anfi del Mar-stranden, med importert sand i fra Karibien, er også innen gangavstand.
Type eiendom: Leilighet
Område: Arguineguín
Referanse: A856S
Pris: 339.000 €

VAKKER LEILIGHET I LOMA VERDE MED DEN STØRSTE TERRASSETYPEN. PANORAMISK HAVUTSIKT. OPPVARMET BASSENG

Beskrivelse
Beliggenhet:

Leiligheten ligger i det eksklusive anlegget Loma Verde i øvre del av Loma Dos (residensielt område). Rullestoltilpasset adkomst, kun 1 etasje opp fra gateplan. Heis. Solrik, vestvendt terrasse.

Populære fjellstier over til Puerto Rico like ved komplekset. Gangavstand til sentrum og alle fasiliteter; det være seg butikker, supermarkeder, caféer, restauranter, apotek, legesenter etc. Man kan dessuten nå en rekke strender til fots, herunder bystranden, stranden foran La Lajilla, Patalavaca og Anfi del Mar med sin hvite, karibiskinspirerte sandstrand.


Innhold:

Pent, steinbelagt inngangsområde med vakre planter. Dette er regulert som fellesareale, men man kan sette opp bord/stoler foran sin eiendom så lenge man ikke obstruerer adkomsten til andre og setter det inn når man skal være borte i lengre perioder.

Sikkerhetsdør i hvit aluminium.

Praktisk gang med lysrik stue i front og badet til venstre. Leiligheten er malt i en pen eggeskallfarge.

Badet er flislagt i beige toner med terrakottafargede innslag. Langstrakt benkeplate i rød marmor. God plass for oppbevaring under vasken. 1 flyttbar hylle. Stort, rektangulært speil som dekker hele veggen. Badekar. Håndklehenger. Vindu med frostet glass og myggnetting. Downlights. Baderommet er avdelt i to med en skyvedør. Den innerste delen er utstyrt med et toalett og en vaskemaskin. Dobbetvindu for ekstra ventilasjon med frostet glass og myggnetting.

Meget romslig soverom med fantastisk havutsikt! Dette er møblert med en dobbeltseng (2 sengebunner), brune nattbord med smijernsramme, matchende kommode og stor, dobbel skyvedørsgarderobe opp til taket med speil. Speilene reflekterer havutsikten på en utrolig vakker måte. Buet, hvit verandadør med vedlikeholdsfri aluminiumsmarkør (i samme materiale som stuen). Direkte utgang til drømmeterrassen.

Åpen stue og kjøkkenløsning. Kjøkkenet har naturhvite skapdører og skuffer (både over-og underskap). Noen glass-skap i øvre del. God oppbevaringsplass og store områder for matlaging. Sort benkeplate i pen kontrast med dene ellers lyse kjøkkeninnredningen. Lys beige veggfliser som er enkle å holde rene. Følgende hvitevarer er med på kjøpet: Kromfarget kjøleskap med frysedel, oppvaskmaskin, stekeovn og avtrekksvifte. Vitrokjeramisk koketopp. Downlights. Stort, buet vindu i kjøkkenavdelingen for ekstra lys og ventilasjon.

Stuen er innredet med en stor, beige L-sofa, et trebord og en matchende TV-benk. Store terrassedører langs hele stuefronten slipper masse dagslys inn i leiligheten. Havutsikt fra alle rom, foruten badet.

Terrassen er flott og gedigen og utsikten minner om et vakkert maleri. Panoramisk havutsikt. Man ser til og med deler av Anfi del Mar-bygget herfra. Terrassen ligger vestvendt og man kan derfor nyte solnedgangen som går ned i havet på vinteren. Ettersom terrassen strekker seg så langt ut i fra selve leilighetskontruksjonen, har den meget gode solforhold. Uteområdet er innredet med et spisebord og 4 tilhørende stoler i beige rottingstil og 3 solsenger. Utedusj. Markiser. Fester i gulvet.

Leiligheten selges møblert. (Personlige gjenstander og noen dekorgjenstander som tilhører megler, er unntatt.)


Sameiet:

Internasjonalt, velfungerende sameie

Meget rene og godt vedlikeholdte fellesområder

Pene og eksotiske hagearealer

Oppvarmet basseng med havutsikt. Heisadkomst også til dette.

Byggeår i følge katastermyndigheten: 2005

Lett å parkere i området (kostnadsfri gateparkering.)


Plandokumentet og dets mål kan være unøyaktig. Kun illustrativt.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.

Eiendommen selges som den er (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).

Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 1
Antall bad: 1
Toalett: 0
M2 Tomt: 111
M2 konstruert: 66
Eiendommens stand: God stand
Garasje / Parkering: Nei
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Svømmebasseng: Felles
Heis: Ja
Aircondition: Nei
Første linje: Nei
Havsutsikt: Ja
Under 20 min
gange til strand:
Ja
Fellesutgifter: 131 €
Eiendomsskatt: 493 €
Byggeår: 2005Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design