NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: A880A + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A879A + INFO

VÆRET
Weather Maspalomas

Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 3
Antall bad: 2
Toalett: 1
M2 Tomt: 250
M2 konstruert: 167
Eiendommens stand: Innflytningsklar
Garasje / Parkering: Ja
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Svømmebasseng: Felles
Heis: Ja
Aircondition: Ja
Første linje: Nei
Havsutsikt: Ja
Under 20 min
gange til strand:
Ja
Fellesutgifter: 250 €
Eiendomsskatt: 1.056 €
Byggeår: 2013

EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Type eiendom: Leilighet
Område: Arguineguín
Referanse: A840S
Pris: 750.000 €

LUKSURIØS PENTHOUSE PÅ TILSAMMEN 250 M2 MED 3 SOVEROM OG HAVUTSIKT I MONTE CARRERA, NEDRE LOMA DOS

Bilder
860.000 €
750.000 €
360
Video
Kart
Les mer om Arguineguín
Arguineguín er en idyllisk fiskerlandsby på syd(vest)kysten av paradisøyen Gran Canaria.

Her bor spanjoler og ikke-residente side om side og mangfoldet av eiendomstyper er stort; rekkehus, eneboliger, leiligheter etc. Bebyggelsen strekker seg helt fra strandsonen til noe opp i fjellene hvor det finnes perfekt turterreng for den glade fjellvandrer. Her er man langt i fra charteturismen.

Spasér langs bystranden mens du puster inn den herlige sjøbrisen. Nyt et bedre måltid ved en av de mange fortausrestaurantene som byr på utsøkte fristelser. Føl den magiske atmosfæren i smågatene som slynger seg rundt koselige små kvartal i sentrum. Arguineguín er stedet hvor begrepet livskvalitet burde ha fått sin opprinnelse...

Tettstedet yrer av solglade nordmenn og andre nordeuropeere i vinterhalvåret. I gaten nærmest sjøen finner man den populære MarkedsplassenŸ hvor handelsstanden hver tirsdag setter opp sine boder. Landsbyen transformeres da til en liten handelsby hvor man kan gjøre gode røverkjøp på alt fra kanariske spesialiteter til særegne antikviteter.

Her finnes alt man behøver av fasiliteter: Butikker, kaféer, restauranter, legesenter, apotek, sjømannskirke (den norske), etc.

Patalavaca er et lite tettsted med egen strand mellom Arguineguín og Anfi del Mar, sørvest på Gran Canaria.

I strandlinjen finner man høyere hoteller mens man lenger oppe i dalen kan se at bebyggelsen preges av lavere "småhus", leilighetsanlegg og rekkehus. Mange av eiendommene i området har fantastisk havsutsikt.

Det er kort vei til restauranter, matbutikker og fiskerlandsbyen Arguineguín´s sentrum.

Fra Patalavaca er det gangavstand til den norske skolen og det norske helsesenteret Valle Marina som eies og drives av Norges Astma- og Allergiforbund. Anfi del Mar-stranden, med importert sand i fra Karibien, er også innen gangavstand.
Type eiendom: Leilighet
Område: Arguineguín
Referanse: A840S
Pris: 750.000 €

LUKSURIØS PENTHOUSE PÅ TILSAMMEN 250 M2 MED 3 SOVEROM OG HAVUTSIKT I MONTE CARRERA, NEDRE LOMA DOS

Beskrivelse
Meget attraktiv pris for den største penthousetypen i populære Monte Carrera!


Bod og parkeringsplass:

Parkeringsplass og bod i garasjekjelleren må kjøpes til for et pristillegg på 17.500 euro. Registrert på egne gårds-og bruksnummer.


Beliggenhet:

Leiligheten ligger i en av de mest populære blokkene i Monte Carrera, nærmere bestemt i blokk 1. Denne delen av komplekset har kortest vei ned til sjøen og sentrum (ca 5-10 minutters gange). Havutsikt fra terrassen, stuen og takterrassen.

I fiskerlandsbyen Arguineguín finner man alt det man møtte behøve under oppholdet på Gran Canaria; - dagligvarekjeder, alle typer butikker, restauranter, caféer, legesenter, apotek, skole, kommunehus mv. Flere vakre strender i kort gangavstand; herunder den nyopprustede stranden ved markedsplassen, bystranden, stranden foran la Lajilla-bygget som ble renovert for noen år tilbake, Patalavaca og Anfi del Mar med sin hvite, karibiskinspirerte skjellsand. Sistnevnte kan nås til fots innen en liten halvtime. For den som liker å gå turer i fjellet, finnes det en rekke fjelløyper i nærheten med enkel adkomst. Meget god beliggenhet i et stille og fredelig område uten gjennomfartstrafikk.Arealbeskrivelse

Leiligheten er ca 167 m2 konstruert. Med terrasse og takterrasse er den tilsammen ca 250 m2.


Innhold:

Leiligheten ligger i toppetasjen av blokk 1 med heisadkomst fra garasjekjelleren.

Den har to innganger; - den ene går inn til stuen og den andre går inn til en forgang (hvor vaskemaskinen er plassert i et innebygd skap). Denne leder så direkte inn til kjøkkenavdelingen.

Kjøkkenet er gigantisk med en praktisk innredning. Det er fullt utstyrt med alt av hvitevarer; herunder oppvaskmaskin, kjøleskap med frysedel, vitrokeramisk topp med 4 kokeplater, kjøkkenvifte etc. Kjøkkenet har over-og underskap med en enorm lagringskapasitet og store arealer for matlaging.

1 gjestetoalett i tilknytning til stue-og kjøkkenområdet.

Leiligheten tilbyr dessuten anleggets største stue med lekre, brune spanskinspirerte takbjelker. Det er høyt under taket og de lyse veggene, marmorgulvet og det spesielle listverket skaper en tidløs eleganse. Her er det plass til flere sittegrupperinger. Stuen er relativt kvadratisk og således meget lett å møblere.

I fra de vakre, buede vinduene i oppholdsrommet har man utsikt både over fiskerlandsbyen, fjellene og havet.

Meget romslig, østvendt terrasse med sol fra tidlig morgen. Her kan du la deg fascinere av Gran Canarias vakreste soloppganger og nyte solen til utover ettermiddagen. En stor fordel med denne terrassen er dessuten at den ofte ligger i le for eventuell vind. Til sist må det nevnes at kveldsutsikten herfra er fremragende når alle lys i byen blir tent. Terrassen er så stor at det er plass til flere møbelkombinasjoner og solsenger.

Det er dessuten enda mer terrasseplass på taket. Tilgang til den private takterrassen fra leiligheten gjennom en innvendig trapp. Her har man solen enda lengre utover og veggene skjermer ekstra godt for eventuell vind. Meget usjenert.

Boligen tilbyr videre 3 romslige soverom med innebygde garderobeskap. 1 av rommene har direkte utgang til terrassen. 2 har fransk balkong for ekstra lys og lufting. Alle 3 soverommene har direkte tilgang til bad (2 av soverommene deler bad.) Master bedroom har eget bad med badekar og bidet. Det delte badet har både badekar og dusj.

Leiligheten selges møblert. Diverse planter/blomster hører til megler. Nytt AC-anlegg til ca 7.000 euro, kjøleskap og varmtvannstank.Tilleggsinfo om leiligheten:

Marmorgulv i hele leiligheten, minus på badene.

Badene har gulvvarme.

Det er air condition med varme-og kjølefunksjon i alle rom (tilsammen 5).

Mange ventiler som gjør at luften sirkulerer i leiligheten selv om alle vinduer og dører er lukket.

Lekkert listverk i taket som setter prikken over i`en.

Dører og vinduer med solfilter som hindrer at leiligheten blir overopphetet samt at speilrefleksfunksjonen gjør at man ikke ser inn.

Antiskli-fliser på terrassene.

Utleie:

Leiligheten kan leies ut både på korttid og på langtid. Nåværende eier har inngått diverse korttidsleiekontrakter med meget gunstige leieinntekter. Kontraktene kan enten taes over eller så kan kjøper betale inn et reservasjonsbeløp nå og restbeløpet så fort den siste leiekontrakten er avholdt. Dersom noen kunne tenke seg å ta over leiekontraktene, men ikke ønsker administrasjonen med leieforholdene, kan selger være behjelpelig. Ved genuin interesse for kjøp, vennligst kontakt oss for en oversikt over leieperiodene slik at vi kan be eier om en oppdatert liste.


Monte Carreras fellesanlegg:

Byggeår: 2013

Heis fra garasjeanlegget opp til leiligheten

Oppvarmet svømmebasseng for barn og voksne

Kamera på alle innfartsårer til anlegget

24 timers vakttjeneste

Flerspråklig servicearbeider i sameiet som tar i mot henvendelser.

Muligeter for vasking, vedlikehold og en eventuell tilpasning av leiligheten til den nye eiers behov etc

Felleskostnadene inkluderer WIFI og noen norske TV-kanaler.


Plandokumentet og dets mål kan være unøyaktig. Kun illustrativt.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.

Eiendommen selges som den er (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).

Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 3
Antall bad: 2
Toalett: 1
M2 Tomt: 250
M2 konstruert: 167
Eiendommens stand: Innflytningsklar
Garasje / Parkering: Ja
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Svømmebasseng: Felles
Heis: Ja
Aircondition: Ja
Første linje: Nei
Havsutsikt: Ja
Under 20 min
gange til strand:
Ja
Fellesutgifter: 250 €
Eiendomsskatt: 1.056 €
Byggeår: 2013Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design