NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: A851SI + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A849S + INFO

VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
239.000 €
220.000 €
360
Video
Kart
Arguineguín er en idyllisk fiskerlandsby på syd(vest)kysten av paradisøyen Gran Canaria.

Her bor spanjoler og ikke-residente side om side og mangfoldet av eiendomstyper er stort; rekkehus, eneboliger, leiligheter etc. Bebyggelsen strekker seg helt fra strandsonen til noe opp i fjellene hvor det finnes perfekt turterreng for den glade fjellvandrer. Her er man langt i fra charteturismen.

Spasér langs bystranden mens du puster inn den herlige sjøbrisen. Nyt et bedre måltid ved en av de mange fortausrestaurantene som byr på utsøkte fristelser. Føl den magiske atmosfæren i smågatene som slynger seg rundt koselige små kvartal i sentrum. Arguineguín er stedet hvor begrepet livskvalitet burde ha fått sin opprinnelse...

Tettstedet yrer av solglade nordmenn og andre nordeuropeere i vinterhalvåret. I gaten nærmest sjøen finner man den populære MarkedsplassenŸ hvor handelsstanden hver tirsdag setter opp sine boder. Landsbyen transformeres da til en liten handelsby hvor man kan gjøre gode røverkjøp på alt fra kanariske spesialiteter til særegne antikviteter.

Her finnes alt man behøver av fasiliteter: Butikker, kaféer, restauranter, legesenter, apotek, sjømannskirke (den norske), etc.

Patalavaca er et lite tettsted med egen strand mellom Arguineguín og Anfi del Mar, sørvest på Gran Canaria.

I strandlinjen finner man høyere hoteller mens man lenger oppe i dalen kan se at bebyggelsen preges av lavere "småhus", leilighetsanlegg og rekkehus. Mange av eiendommene i området har fantastisk havsutsikt.

Det er kort vei til restauranter, matbutikker og fiskerlandsbyen Arguineguín´s sentrum.

Fra Patalavaca er det gangavstand til den norske skolen og det norske helsesenteret Valle Marina som eies og drives av Norges Astma- og Allergiforbund. Anfi del Mar-stranden, med importert sand i fra Karibien, er også innen gangavstand.
Type eiendom: Leilighet
Område: Arguineguín
Referanse: A829S
Pris: 220.000 €
Vi tilbyr video av eiendommen. Trykk på video-ikonet over bildegalleriet.
Vi tilbyr 3-dimensjonal virtuell tour som igjen inneholder 360° bilder og ekstra fotogalleri for denne eiendommen. Trykk på 360°-ikonet over bildeserien for mer info.

PEN EIENDOM I ARGUINEGUÍN MED GOD PLANLØSNING. 2 ROM. DIREKTE UTGANG TIL BASSENGET. HEISADKOMST.

Beskrivelse
Antatt overtakelse: Høst/vinter 2023 grunnet installasjon av egen strømmåler.

Beliggenhet:

Eiendommen ligger på vestsiden av Arguineguín, i den stille og fredelige blindgaten Calle Teguisa. Gangavstand til sentrum og alle fasiliteter; det være seg butikker, supermarkeder, caféer, restauranter, apotek, legesenter etc. Man kan dessuten nå en rekke strender til fots, herunder bystranden, stranden foran La Lajilla, Patalavaca og Anfi del Mar med sin hvite, karibiskinspirerte sandstrand. For den turglade finnes det en rekke fjellstier med enkel adkomst. Eiendommen ligger i nederste etasje av det lille og koselige anlegget Vista Sol på bassengnivå og deler ikke vegg med noen boenheter. Heisadkomst.


Registerinfo:

Selger har nylig gjennomført en bruksendring fra kjeller til leilighet i Eiendomsregisteret. Den er registrert med en total, konstruert overflate på ca 75 m2.


Innhold:

Det ytre inngangspartiet til eiendommen er fellesareale, men sameiet har akseptert at eier kan ha stående utemøbler her (som på bildene). Lettere adkomst til bassenget får man ikke! Perfekt for en morgendukkert.. Rene og pene fellesområder gjør det innbydende å sole seg rundt bassenget og bade dagen lang.

Eiendommen består av et meget romslig oppholdsrom med åpen kjøkkenløsning. God plassering av kjøkkenet noe separert i fra sofaavdelingen. Kjøkkenet er hvitt og har sort benkeplate. Hvitevarer som følger med: Stekovn, vitrokjeramisk koketopp, avtrekksvifte, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel.

Stort spisebord med 6 stoler (dog plass til flere).

Sort skinnsofa med tilhørende stoler. 3 moderne stuebord med sort glassplate i ulik størrelse som kan kombineres etter ønske. TV-seksjon med hyller og skuffer.

2 rom innredet med dobbeltseng, nattbord, kommode og garderobeskap. Vindu.

Bad flislagt i beigetoner med romslig dusj, høyskap og et møbel med speil, hyller og skapdør i hvitt over vasken. Vaskemaskin og tørketrommel. Avtrekk.

God planløsning; -En favoritt blant mange av gjestene.


Alle vinduer og inngangsdøren er av hvit, vedlikeholdsfri aluminium.

Beige gulvfliser i hele eiendommen.

Hvitmalte vegger.

Heis i anlegget.

Felles svømmebasseng.

Rent og godt vedlikeholdt anlegg.

Ferdigstilt i 2004/2005.


Eiendommen selges møblert, foruten personlige gjenstander.

Privat bod ved siden av innngangspartiet.


Det gjøres oppmerksom på at leiligheten i etasjen over også er for salg. Kontakt oss for mer info.Plandokumentet og dets mål kan være unøyaktig. Kun illustrativt.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.

Eiendommen selges som den er (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).

Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
UNDER UTFORMING
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 2
Antall bad: 1
Toalett: 0
M2 konstruert: 75
Eiendommens stand: God stand
Garasje / Parkering: Nei
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Nei
Svømmebasseng: Felles
Heis: Ja
Aircondition: Nei
Første linje: Nei
Havsutsikt: Nei
Under 20 min
gange til strand:
Ja
Fellesutgifter: 168 €Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design