NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: C833S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: V777S + INFO

VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
360
Video
Kart
Arguineguín er en idyllisk fiskerlandsby på syd(vest)kysten av paradisøyen Gran Canaria.

Her bor spanjoler og ikke-residente side om side og mangfoldet av eiendomstyper er stort; rekkehus, eneboliger, leiligheter etc. Bebyggelsen strekker seg helt fra strandsonen til noe opp i fjellene hvor det finnes perfekt turterreng for den glade fjellvandrer. Her er man langt i fra charteturismen.

Spasér langs bystranden mens du puster inn den herlige sjøbrisen. Nyt et bedre måltid ved en av de mange fortausrestaurantene som byr på utsøkte fristelser. Føl den magiske atmosfæren i smågatene som slynger seg rundt koselige små kvartal i sentrum. Arguineguín er stedet hvor begrepet livskvalitet burde ha fått sin opprinnelse...

Tettstedet yrer av solglade nordmenn og andre nordeuropeere i vinterhalvåret. I gaten nærmest sjøen finner man den populære MarkedsplassenŸ hvor handelsstanden hver tirsdag setter opp sine boder. Landsbyen transformeres da til en liten handelsby hvor man kan gjøre gode røverkjøp på alt fra kanariske spesialiteter til særegne antikviteter.

Her finnes alt man behøver av fasiliteter: Butikker, kaféer, restauranter, legesenter, apotek, sjømannskirke (den norske), etc.

Patalavaca er et lite tettsted med egen strand mellom Arguineguín og Anfi del Mar, sørvest på Gran Canaria.

I strandlinjen finner man høyere hoteller mens man lenger oppe i dalen kan se at bebyggelsen preges av lavere "småhus", leilighetsanlegg og rekkehus. Mange av eiendommene i området har fantastisk havsutsikt.

Det er kort vei til restauranter, matbutikker og fiskerlandsbyen Arguineguín´s sentrum.

Fra Patalavaca er det gangavstand til den norske skolen og det norske helsesenteret Valle Marina som eies og drives av Norges Astma- og Allergiforbund. Anfi del Mar-stranden, med importert sand i fra Karibien, er også innen gangavstand.
Type eiendom: Leilighet
Område: Arguineguín
Referanse: A828S
Pris: 359.000 €
Vi tilbyr video av eiendommen. Trykk på video-ikonet over bildegalleriet.
Vi tilbyr 3-dimensjonal virtuell tour som igjen inneholder 360° bilder og ekstra fotogalleri for denne eiendommen. Trykk på 360°-ikonet over bildeserien for mer info.

FLOTT LEILIGHET MED 2 SOVEROM OG ROMSLIGE TERRASER I ARGUINEGUÍN. HAVUTSIKT. SEPARAT STUDIO.

Beskrivelse
Beliggenhet:

Leiligheten ligger på vestsiden av Arguineguín, i den rolige og fredelige blindveien Calle Teguisa. Gangavstand til sentrum og alle fasiliteter; det være seg butikker, supermarkeder, kafeer, restauranter, apotek, medisinsk senter etc. Du kan også nå en rekke strender til fots, inkludert bystranden, stranden foran La Lajilla, Patalavaca og Anfi del Mar med sin hvite, karibisk-inspirerte sandstrand. For turgåeren er det en rekke fjellstier med lett tilgang i nærheten. Eiendommen ligger i mellometasjen i det lille og koselige komplekset Vista Sol. Gode ??solforhold og vakker utsikt. Adkomst fra gateplan ved heis eller trapp.

Arealinfo:

Leiligheten er registrert i Eiendomsregisteret med et konstruert areal på ca 72 m2 og en terrasse på ca 12 m2. Nyregistrert studioleilighet på ca 27 m2 (nå registrert på eget gårds-og bruksnummer).
Eiendommene selges imidlertid samlet da begge har tilgang til en stor fellesterrasse som eier har eksklusiv bruksrett på, selv om den juridisk sett tilhører sameiet.

NB - Det konstruerte området som vises i annonsen er summen av leiligheten pluss studioet og således også totalen av antall rom og bad.


Innhold:

Romslig stue med svart skinnsofa og tilhørende stoler. Stuebord og TV -møbel i lyst tre.

Spisestue med glassbord og stoler i svart skinnimitasjon.

Direkte tilgang fra stuen til den romslige, østvendte terrassen med utsikt over bassengområdet, Arguineguín og sjøen. Det langstrakte uteområdet har plass nok til å lage flere sittegrupper. Per i dag er det innredet med et firkantet bord og stoler. Markise. Terrassen har direkte adkomst til ett av soverommene.

2 romslige soverom i enden av gangen, hvorav det ene har direkte tilgang til den østvendte terrassen. Begge rommene er innredet med dobbeltseng, nattbord og skyvedørsgarderober. Takvifte med lampe. Vindu.

Badet er lett tilgjengelig i gangen. Dette er flislagt i beige toner og tilbyr en spesielt romslig dusj, vaskemaskin, tørketrommel og skap. Stort vindu for ekstra ventilasjon.


Kjøkkenet ligger tilbaketrukket i et eget hjørne av stuen (åpen løsning) og har over- og underskap i en gulaktig trefarge. Massiv benkeplate i svart og hvit granitt. Følgende hvitevarer er med på kjøpet: Ovn, vitro-keramisk topp, avtrekksvifte, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel.

Fra kjøkkenområdet er det utgang til en meget romslig terrasse som strekker seg i flere retninger, noe som betyr veldig gode solforhold. Denne uteplassen eies av sameiet, men leilighetseieren har enerett til å bruke den ettersom han betaler en månedlig husleie gjennom felleskostnadene til eierforeningen. Terrassen er innredet med bord og stoler. En praktisk bod i hvit aluminium er satt opp på en del av terrassen (med samtykke fra sameiet).

Dette terrasseområdet er også én av inngangene til den de facto separate studioleiligheten. Den andre inngangen er fra fellesgangen rett utenfor heisen.

Studioenheten består av en kombinert stue/sove-avdeling, skap, en åpen kjøkkenløsning med hvitt minikjøkken og et bad med en romslig dusj og høyt skap for håndklær og oppbevaring. Perfekt for gjester som har behov for litt ekstra privatliv.


Generell informasjon:


Alle vinduer og terrassedører er av hvit, vedlikeholdsfri aluminium.

Beige gulvfliser i hele leiligheten.

Hvitmalte vegger.

Heis i komplekset.

Felles svømmebasseng.

Rent og godt vedlikeholdt anlegg.

Fullført i 2004/2005.


Leiligheten selges møblert, bortsett fra personlige gjenstander.

Privat parkering ved inngangen er inkludert i prisen.

Leiligheten er veldig populær blant leietakere og folk har en tendens til å komme tilbake år etter år.


Det gjøres oppmerksom på at det en en lelilighet til for salg i etasjen under. Kontakt oss for mer info.Plandokumentet og dets mål kan være unøyaktig. Kun illustrativt.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.

Eiendommen selges som den er (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).

Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 3
Antall bad: 2
Toalett: 0
M2 konstruert: 99
Eiendommens stand: God stand
Garasje / Parkering: Ja
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Svømmebasseng: Felles
Heis: Ja
Aircondition: Nei
Første linje: Nei
Havsutsikt: Ja
Under 20 min
gange til strand:
Ja
Fellesutgifter: 264 €Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design