NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: C833S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: V777S + INFO

VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
360
Video
Kart
Arguineguín er en idyllisk fiskerlandsby på syd(vest)kysten av paradisøyen Gran Canaria.

Her bor spanjoler og ikke-residente side om side og mangfoldet av eiendomstyper er stort; rekkehus, eneboliger, leiligheter etc. Bebyggelsen strekker seg helt fra strandsonen til noe opp i fjellene hvor det finnes perfekt turterreng for den glade fjellvandrer. Her er man langt i fra charteturismen.

Spasér langs bystranden mens du puster inn den herlige sjøbrisen. Nyt et bedre måltid ved en av de mange fortausrestaurantene som byr på utsøkte fristelser. Føl den magiske atmosfæren i smågatene som slynger seg rundt koselige små kvartal i sentrum. Arguineguín er stedet hvor begrepet livskvalitet burde ha fått sin opprinnelse...

Tettstedet yrer av solglade nordmenn og andre nordeuropeere i vinterhalvåret. I gaten nærmest sjøen finner man den populære MarkedsplassenŸ hvor handelsstanden hver tirsdag setter opp sine boder. Landsbyen transformeres da til en liten handelsby hvor man kan gjøre gode røverkjøp på alt fra kanariske spesialiteter til særegne antikviteter.

Her finnes alt man behøver av fasiliteter: Butikker, kaféer, restauranter, legesenter, apotek, sjømannskirke (den norske), etc.

Patalavaca er et lite tettsted med egen strand mellom Arguineguín og Anfi del Mar, sørvest på Gran Canaria.

I strandlinjen finner man høyere hoteller mens man lenger oppe i dalen kan se at bebyggelsen preges av lavere "småhus", leilighetsanlegg og rekkehus. Mange av eiendommene i området har fantastisk havsutsikt.

Det er kort vei til restauranter, matbutikker og fiskerlandsbyen Arguineguín´s sentrum.

Fra Patalavaca er det gangavstand til den norske skolen og det norske helsesenteret Valle Marina som eies og drives av Norges Astma- og Allergiforbund. Anfi del Mar-stranden, med importert sand i fra Karibien, er også innen gangavstand.
Type eiendom: Leilighet
Område: Arguineguín
Referanse: A818S
Pris: 399.000 €
Vi tilbyr video av eiendommen. Trykk på video-ikonet over bildegalleriet.
Vi tilbyr 3-dimensjonal virtuell tour som igjen inneholder 360° bilder og ekstra fotogalleri for denne eiendommen. Trykk på 360°-ikonet over bildeserien for mer info.

PEN LEILIGHET MED 3 SOVEROM OG 2 BAD PÅ HELE 98 M2 PLUSS TERRASSER I MONTE CARRERA. OPPVARMET POOL.

Beskrivelse

Stor parkeringsplass (16,75 m2) og bod i garasjekjelleren (6,57 m2) må kjøpes til for et pristillegg på henholdsvis 16.000 og 4.000 euro. (Registrert på egne gårds-og bruksnummer). Samlet pris for begge enhetene er altså 20.000 euro.


Beliggenhet:

Boligen ligger i det populære, residensielle komplekset Monte Carrera i nedre Loma Dos.

Leiligheten ligger nærmere bestemt i blokk 9 ved hovedinngangen av anlegget og har således meget enkel, rullestolvennlig adkomst. Leiligheten er så stor at den strekker seg over hele blokkens front, fra øst til vest, i sin etasje. Dette betyr at mesteparten av leiligheten ikke har tilstøtende naboer. (Kun 1 leilighet deler vegg på en mindre flate). Leiligheten har pen utsikt over vakre Loma Dos og fjellene.

Heis til/fra garasjekjelleren.

Det er kort gangavstand ned til Arguineguín sentrum. Her finner man alt det man møtte behøve under oppholdet på Gran Canaria; - dagligvarekjeder, alle typer butikker, restauranter, caféer, legesenter, apotek, skole, kommunehus mv. Flere vakre strender i kort gangavstand; herunder den nyopprustede stranden ved markedsplassen, bystranden, stranden foran la Lajilla-bygget som ble renovert for noen år tilbake, Patalavaca og Anfi del Mar med sin hvite, karibiskinspirerte skjellsand. Sistnevnte kan nås til fots innen en liten halvtime. For den som liker å gå turer i fjellet, finnes det en rekke fjelløyper i nærheten med enkel adkomst. Meget god beliggenhet i et stille og fredelig område uten gjennomfartstrafikk.


Innhold:

Gang med hvitt høyskap og praktiske hyller hvor varmtvannstanken er plassert. Meget god oppbevaringsplass. Sort kommode med hylle over.

Bad 1 ligger til venstre når man entrer boligen. Det er meget romslig og har et stort baderomsmøbel i brun glans med to nedfelte vasker og speil over med lamper. Hjørnedusj. Vaskemaskin. Tørketrommel. Hengende toalett for enkel rengjøring. Naturlig ventilasjon på badet. Gulvvarme.

Åpen løsning for stue og kjøkken som er av meget god størrelse.

Kjøkkenet er hvitt og har over-og underskap. Følgende hvitevarer er med på kjøpet: Kromfarget kjøleskap med frysedel, oppvaskmaskin, stekeovn og avtrekksvifte. Vitrokjeramisk topp med 4 kokeplater. Solid benkeplate i kompositt. Vindu i kjøkkenavdelingen for ekstra ventilasjon. Hvit seksjon med lys i vitrinedelen.

Pen spisestue med sort bordplate av glass og 6 matchende stoler. Vakker lysekrone. Den franske balkongen skaper en koselig atmosfære og gir gode luftemuligheter.

Sort oppbevaringsmøbel langs store deler av veggen med benkeplate i tre. Vinskap. Hylle.

Stuen er innredet med en sort skinnsofa, sort massasjestol, moderne stuebord med glassplate og vegghengt flatskjerm. Air condition.

Opprinnelig gikk stuen i en L-form, men eierne har fått satt opp en lettvegg med dør for å få et ekstra soverom (altså ikke registrert i skjøtet som soverom). Rommet er innredet med en hvit dobbeltseng og innebygde garderobeskap. Air condition. Vegghengt flatskjerm TV. Vinduer ut mot hovedterrassen med tilpassede rullegardiner. Kontrastvegg i fargen kaffe latte.

Direkte utgang til terrassen fra oppholdsrommet. Utearealet er konstruert i en L-form og på hoveddelen har eierne installert et utekjøkken med underskap, matlagingsbenk, vask, stor utegrill og kjøleskap med frysedel. Vannfilter.

Terrassen er ellers møblert med en sofa, bord og to puffer i lys grå rottingstil, 2 stoler i tre og et hvitt avlastningsbord. Størsteparten av terrassen er takbelagt. Varmelampe i taket. Eierne har fått installert beige markiser med transparent midtfelt langs hele terrassen slik at utearealet blir meget privat og godt beskyttet fra eventuell vind og sol. Feltet som ikke er takbelagt, over utekjøkkenet, har en takmarkise som kan reguleres etter behov. Hageslange. Vann-og strømuttak. Hoveddelen av terrassen ligger vestvendt og den andre delen er nordvendt. Sol på ettermiddag/kveld.

Til høyre fra hovedinngangen ligger ytterligere 2 soverom, 1 bad og en romslig terrasse.

Soverommet inn til høyre er innredet med 1 dobbeltseng, 1 enkeltseng med skuffer under, hylle og innebygd garderobeskap. Air condition. Vegghengt TV.

Soverommet på enden av gangen er møblert med en hvit dobbeltseng, 2 hvite nattbord, hylle og innebygd garderobeskap. Vegghengt TV. Air condition. Myggnetting utenfor vinduet. Kontrastvegg i turkis. Rommet har eget bad ensuite og egen terrasse.

Badet er innredet med et baderomsmøbel i brun glans med speil og lamper over, dusj og hengende toalett. Vindu. Naturlig ventilasjon i taket. Gulvvarme.

Stor terrasse innredet med et rottingbord og to stoler i tre. Vanningsanlegg til potteplantene. Hageslange. Vannuttak. Terrassen vender mot fjellene og har noe morgensol (beroende på årstiden). Ingen tilgrensende naboer. Nærmeste terrasse ligger i neste blokk.


Generell info:

- Hovedsaklig lyse, beige farger på vegger og gulv.

- Marmorgulv i stue/kjøkken og på soverom.

- Air condition i alle rom. Innedelene og kompressoren har blitt skiftet for kort tid siden.

- Downlights i taket.

- Ventiler i yttervegg.

- Vinduer og terrassedører i hvit, vedlikeholdsfri aluminium.

- Alle vinduer og terrassedører har solfilter som hindrer innsyn og overoppheting av boligen.

- Alle gelender er nymalte.


Leiligheten selges fullt møblert, foruten personlige gjenstander.

Det er noen korttidsleiekontrakter på eiendommen. Disse kan enten tas over av ny eier eventuelt at kjøper kan reservere eiendommen og signere skjøtet(ta over eiendommen) når kontraktene er gjennomført.

Eierne har en kundeportefølje for utleie dersom noen er interessert i å ta over denne. Meget attraktive leieinntekter.


Sameiet:

Hovedsaklig nordmenn i sameiestyret.

Flerspråklig personale i administrasjonsselskapet som kan kontaktes dersom man trenger hjelp med noe.

Sikkert anlegg med sikkerhetskamera på alle innfartsårer.

Vakt 24 timer i døgnet.

Oppvarmet basseng (mellom 25 og 27 grader). Det finnes også et lite barnebasseng.

Meget godt vedlikeholdt anlegg.

Heis.

Felleskostnadene inkluderer WIFI og noen norske TV-kanaler.


Standard:

Meget god standard. Byggeår 2013.

Ta kontakt for visning!Plandokumentet og dets mål kan være unøyaktig. Kun illustrativt.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.

Eiendommen selges som den er (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).

Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 3
Antall bad: 2
Toalett: 0
M2 Tomt: 128
M2 konstruert: 95
Eiendommens stand: Innflytningsklar
Garasje / Parkering: Ja
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Svømmebasseng: Felles
Heis: Ja
Aircondition: Ja
Første linje: Nei
Havsutsikt: Nei
Under 20 min
gange til strand:
Ja
Fellesutgifter: 250 €
Eiendomsskatt: 674 €Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design