NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: C811S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: V798A + INFO

VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
360

Område
Video
Kart
Arguineguín er en idyllisk fiskerlandsby på syd(vest)kysten av paradisøyen Gran Canaria.

Her bor spanjoler og ikke-residente side om side og mangfoldet av eiendomstyper er stort; rekkehus, eneboliger, leiligheter etc. Bebyggelsen strekker seg helt fra strandsonen til noe opp i fjellene hvor det finnes perfekt turterreng for den glade fjellvandrer. Her er man langt i fra charteturismen.

Spasér langs bystranden mens du puster inn den herlige sjøbrisen. Nyt et bedre måltid ved en av de mange fortausrestaurantene som byr på utsøkte fristelser. Føl den magiske atmosfæren i smågatene som slynger seg rundt koselige små kvartal i sentrum. Arguineguín er stedet hvor begrepet livskvalitet burde ha fått sin opprinnelse...

Tettstedet yrer av solglade nordmenn og andre nordeuropeere i vinterhalvåret. I gaten nærmest sjøen finner man den populære MarkedsplassenŸ hvor handelsstanden hver tirsdag setter opp sine boder. Landsbyen transformeres da til en liten handelsby hvor man kan gjøre gode røverkjøp på alt fra kanariske spesialiteter til særegne antikviteter.

Her finnes alt man behøver av fasiliteter: Butikker, kaféer, restauranter, legesenter, apotek, sjømannskirke (den norske), etc.

Patalavaca er et lite tettsted med egen strand mellom Arguineguín og Anfi del Mar, sørvest på Gran Canaria.

I strandlinjen finner man høyere hoteller mens man lenger oppe i dalen kan se at bebyggelsen preges av lavere "småhus", leilighetsanlegg og rekkehus. Mange av eiendommene i området har fantastisk havsutsikt.

Det er kort vei til restauranter, matbutikker og fiskerlandsbyen Arguineguín´s sentrum.

Fra Patalavaca er det gangavstand til den norske skolen og det norske helsesenteret Valle Marina som eies og drives av Norges Astma- og Allergiforbund. Anfi del Mar-stranden, med importert sand i fra Karibien, er også innen gangavstand.
Type eiendom: Leilighet
Område: Arguineguín
Referanse: A810S
Pris: 175.000 €
Vi tilbyr video av eiendommen. Trykk på video-ikonet over bildegalleriet.
Vi tilbyr 3-dimensjonal virtuell tour som igjen inneholder 360° bilder og ekstra fotogalleri for denne eiendommen. Trykk på 360°-ikonet over bildeserien for mer info.

PEN, RENOVERT HJØRNELEILIGHET MED STOR BALKONG OG PANORAMISK HAVUTSIKT I LOMA DOS

Beskrivelse
Beliggenhet:

Leiligheten ligger i nest øverste etasje av det lille anlegget Balcón de Arguineguín i øvre del av Avenida Franscisco Navarro Navarro. Man har også adkomst til leiligheten fra calle Guacimara på øversiden. Gratis parkering i begge gatene. Heis og trappeadkomst.

Ca 10-15 minutters gange ned til sentrum av fiskerlandsbyen som tilbyr alle typer fasiliteter; det være seg alle slags butikker, caféer, restauranter, apotek, legesenter etc. Praktisk minimarked og supermarked kun få minutters gange unna.

Boligen har en ideell beliggenhet for de som liker å gå i fjellet; - nærhet til en rekke fjelløyper. For de som foretrekker strandliv, finnes det flere flotte strender innen gangavstand; den nyopprustede stranden ved markedsplassen, bystranden, stranden foran la Lajilla-bygget som ble fornyet for noen år tilbake, Patalavaca og Anfi del Mar med sin karibiskinsipirerte hvite skjellsand.


Arealmål:

Eiendommen er registert i eiendomsregisteret med en overflate på 36 m2 samt en terrasse som anneks til leiligheten på 60 m2.

De facto disponerer leiligheten imidlertid en balkong på ca 15 m2 på leilighetsnivået. Ingen andre har tilgang til den og alle tilsvarende leiligheter i komplekset har like stort uteareale da muren i front er kompleksets yttervegg. Terrassen på 60 m2 som er oppgitt som anneks i eiendomsregisteret, er per i dag et hageområde. Dette ligger 1 nivå ned fra leiligheten.


Innhold:

Solid inngangsdør i hvit aluminium.

Direkte adkomst til den romslige balkongen som har blitt pusset opp med pene fliser på gulv og vegger i beigetoner. Det er satt inn glassbyggerstein på siden samt et skyvevindu som kan åpnes etter behov. Hvitmalt tretak med integrerte downlights. Markise. Balkongen er innredet med en brun rottingsofa og tilhørende bord, 2 gråsorte rottingstoler som kan tippes bakover (med fotskammel), bord, ytterligere 2 gråsorte, behagelige rottingstoler, et rundbord, vegghengte skohyller og vegghengt tørkestativ.

3-blads terrassedør med hvit aluminiumsramme gir mye dagslys inn i leiligheten. Stuen er møblert med en grå sovesofa, et grønt trillebord, hvitt spisebord med tilhørende stoler og hvit TV-seksjon med vitrineskap. Air condition. Åpen løsning i stue og kjøkken. Hvitmalt tretak med downlights også her. Flisgulv i beigetoner.

Kjøkkenet ble satt inn på slutten av 2021 og har pen, grønn innredning med over-og underskap. Følgende hvitevarer er med på kjøpet: Vitrokjeramisk topp, avtrekksvifte, stekeovn, mikro samt kjøleskap med frysedel i kromfarge. Integrert vaskemaskin. Hvite, blanke veggfliser i fiskebensmønster.

Badet ligger innenfor kjøkkenet og er innredet med lys beige fliser på gulv og vegger. Baderomsmøbel i tre med speil og lamper. 2 skap i hvit høyglans (kjøpt på slutten av 2021). Romslig dusj med fast, frostet glass. Stort vindu for ekstra ventilasjon. Hvitmalt tretak.

Soverommet ligger innenfor badet og er innredet med en stor dobbeltseng med oppbevaringsplass under, bokhylle med liftforheng, innebygd skyvedørsgarderobe, krakk, hylle over døren for oppbevaring og to nattbord. Regulerbare nattbordslamper med touchsystem. Vindu med skodder og myggnetting. Lyst tretak. Safe.

Det tilhører altså eiendommen som anneks en hage (i skjøtet beskrevet som terrasse) på ca 60 m2 langs siden av eiendommen, 1 etasje ned. Per i dag er det ett palmetre der og diverse kaktusblomster som trenger lite vann. Ellers er hagen dekorert med vulkanstein.

Eiendommen selges fullt møblert foruten personlige gjenstander.

Hele taket ble renovert i slutten av 2021.

Lave felleskostnader.

Heis.


Standard:

Renovert


Plandokumentet og dets mål kan være unøyaktig. Kun illustrativt.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.

Eiendommen selges som den er (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).

Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 1
Antall bad: 1
Toalett: 0
M2 Tomt: 51
M2 konstruert: 36
Eiendommens stand: Renovert
Garasje / Parkering: Nei
Alenestående: Nei
Hage: Ja
Terrasse / Balkong: Ja
Svømmebasseng: Nei
Heis: Ja
Aircondition: Ja
Første linje: Nei
Havsutsikt: Ja
Under 20 min
gange til strand:
Ja
Fellesutgifter: 54 €
Eiendomsskatt: 172 €Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design