NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: C833S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: V777S + INFO

VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
360
Video
Kart
Arguineguín er en idyllisk fiskerlandsby på syd(vest)kysten av paradisøyen Gran Canaria.

Her bor spanjoler og ikke-residente side om side og mangfoldet av eiendomstyper er stort; rekkehus, eneboliger, leiligheter etc. Bebyggelsen strekker seg helt fra strandsonen til noe opp i fjellene hvor det finnes perfekt turterreng for den glade fjellvandrer. Her er man langt i fra charteturismen.

Spasér langs bystranden mens du puster inn den herlige sjøbrisen. Nyt et bedre måltid ved en av de mange fortausrestaurantene som byr på utsøkte fristelser. Føl den magiske atmosfæren i smågatene som slynger seg rundt koselige små kvartal i sentrum. Arguineguín er stedet hvor begrepet livskvalitet burde ha fått sin opprinnelse...

Tettstedet yrer av solglade nordmenn og andre nordeuropeere i vinterhalvåret. I gaten nærmest sjøen finner man den populære MarkedsplassenŸ hvor handelsstanden hver tirsdag setter opp sine boder. Landsbyen transformeres da til en liten handelsby hvor man kan gjøre gode røverkjøp på alt fra kanariske spesialiteter til særegne antikviteter.

Her finnes alt man behøver av fasiliteter: Butikker, kaféer, restauranter, legesenter, apotek, sjømannskirke (den norske), etc.

Patalavaca er et lite tettsted med egen strand mellom Arguineguín og Anfi del Mar, sørvest på Gran Canaria.

I strandlinjen finner man høyere hoteller mens man lenger oppe i dalen kan se at bebyggelsen preges av lavere "småhus", leilighetsanlegg og rekkehus. Mange av eiendommene i området har fantastisk havsutsikt.

Det er kort vei til restauranter, matbutikker og fiskerlandsbyen Arguineguín´s sentrum.

Fra Patalavaca er det gangavstand til den norske skolen og det norske helsesenteret Valle Marina som eies og drives av Norges Astma- og Allergiforbund. Anfi del Mar-stranden, med importert sand i fra Karibien, er også innen gangavstand.
Type eiendom: Leilighet
Område: Arguineguín
Referanse: A795S
Pris: 299.000 €
Vi tilbyr video av eiendommen. Trykk på video-ikonet over bildegalleriet.
Vi tilbyr 3-dimensjonal virtuell tour som igjen inneholder 360° bilder og ekstra fotogalleri for denne eiendommen. Trykk på 360°-ikonet over bildeserien for mer info.

LEKKER LEILIGHET MED TO ROM, BALKONG OG HAVUTSIKT I POPULÆRE MONTE CARRERA

Beskrivelse
Det er flere år siden en tilsvarende leilighet med 2 rom i ytterkant av komplekset var for salg sist. Du har nå muligheten til å sikre deg denne fantastiske boligen.


Bod:

Romslig bod på 7,12 m2 (konstruert overflate) må kjøpes til for 4.000 euro ekstra. Den er registrert på eget gårds-og bruksnummer. Heis-og trappeadkomst til boden.


Beliggenhet:

Det tar ca 5-10 minutter å spasere ned til sentrum med alle typer fasiliteter. Her finnes restauranter, butikker, legesenter, apotek etc. Gangavstand til 4 strender. La Lajilla-stranden er opprustet med nye solterrasser og senger samt at selve stranden og promenaden er oppgradert. Sistnevnte er ferdselsvei til Anfi del Mar med karibiskinspirert sandstrand.

Flotte turløyper i området for den som er glad i å gå fjellturer.

Eiendommen ligger i blokk 12 i ytterkant av komplekset Monte Carrera. Balkongen har østvendt retning og havutsikt. Morgen-og formiddagssol. Enkel, rullestolvennlig adkomst i fra hovedinngangen av anlegget.


Arealinfo:

Det ene rommet er registrert som kontor i skjøtet, men det brukes som soverom. (Sovesofa).


Innhold:

Solid sikkerhetsdør i mørkebrunt heltre.

Praktiske, hvite høyskap til venstre for inngangen hvor vaskemaskinen er plassert. Sluk og ventilasjon. God plass for vaskeutstyr og lignende. Den store varmtvannstanken er også installert i skapet. Hvitt skoskap ved siden av.

Åpen stue-og kjøkkenløsning. Lys og romslig. Downlights i taket. Det hvite kjøkkenet ligger til høyre og er godt møblert med både over-og underskap. Beige benkeplate i kompositt som matcher marmorgulvet. Amerikansk frokostbarløsning med 2 tilhørende stoler som kan brukes både til spiseplass og som ekstra overflate for matlaging. Kjøkkenet inkluderer alt av hvitevarer; integrert oppvaskmaskin, kjøkkenvifte, stekovn og kjøleskap med frysedel i stålfarge samt vitrokjeramisk koketopp. God kvalitet.

Stueområdet er møblert med en behagelig, grå sofa og en lilla godstol. Hvitt stuebord og moderne TV-møbel med praktiske oppbevaringshyller. Air condition. Direkte utgang fra stuen til den romslige balkongen. Terrassedører i hvit aluminium og med solfilter. Dette gjelder også for vinduene ellers i leiligheten. Solfilteret har en speileffekt slik at man ikke kan se inn utenifra samt at det forhindrer boligen fra å bli overopphetet på varme dager. Ventil i yttervegg.

Den takbelagte balkongen måler ca 10,68 m2 og ligger relativt høyt i terrenget. Vakker utsikt mot fjellene og Atlanterhavet. Herfra kan man nyte en god frokost mens man bivåner soloppgangens flotte fargespill. Uteområdet er møblert med et grått spisebord med glassplate og tilhørende stoler. 2 liggestoler i brunt rottingmateriale med grå puter og fotskammel. Parasoll.

Det store soverommet er innredet med med en dobbeltseng, hvite nattbord, innebygde garderobeskap og en moderne hylle i fargene hvit, turkis og blå. Franske balkongdører som gir godt med lys inn i rommet. Air condition. Ventil i yttervegg.

Rom nummer to er møblert med en lilla sovesofa, bokhylle og innebygd garderobeskap. Air condition. 2 vinduer.

Badet ligger mellom de to rommene og er flislagt med beige gulv-og veggfliser. Baderomsmøbel i brun glans med speil og lamper over. Dusjhjørne. Hengende toalett for enkel rengjøring. Naturlig avtrekk i taket. Gulvvarme.

Leiligheten er meget lekkert dekorert med flotte kontrastfarger. Den selges møblert. Kjøkkentøy vil også være inkludert. Selger vil ta med seg noen pyntegjenstander og personlige ting. Innflytningsklar.


Sameiet:

Hovedsaklig nordmenn i sameiestyret.

Flerspråklig personale i administrasjonsselskapet som kan kontaktes dersom man trenger hjelp med noe.

Sikkert anlegg med sikkerhetskamera på alle innfartsårer.

Vakt 24 timer i døgnet.

Oppvarmet basseng (mellom 25 og 27 grader). Det finnes også et lite barnebasseng.

Meget godt vedlikeholdt anlegg.

Heis.

Felleskostnadene inkluderer WIFI og noen norske TV-kanaler.


Standard:

Meget god standard. Byggeår 2013.Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.

Eiendommen selges som den er (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).

Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 2
Antall bad: 1
Toalett: 0
M2 Tomt: 65
M2 konstruert: 54
Eiendommens stand: Innflytningsklar
Garasje / Parkering: Nei
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Svømmebasseng: Felles
Heis: Ja
Aircondition: Ja
Første linje: Nei
Havsutsikt: Ja
Under 20 min
gange til strand:
Ja
Fellesutgifter: 230 €
Eiendomsskatt: 354 €Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design