NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: A779S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: V777S + INFO

VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
360

Område
Video
Kart
Arguineguín er en idyllisk fiskerlandsby på syd(vest)kysten av paradisøyen Gran Canaria.

Her bor spanjoler og ikke-residente side om side og mangfoldet av eiendomstyper er stort; rekkehus, eneboliger, leiligheter etc. Bebyggelsen strekker seg helt fra strandsonen til noe opp i fjellene hvor det finnes perfekt turterreng for den glade fjellvandrer. Her er man langt i fra charteturismen.

Spasér langs bystranden mens du puster inn den herlige sjøbrisen. Nyt et bedre måltid ved en av de mange fortausrestaurantene som byr på utsøkte fristelser. Føl den magiske atmosfæren i smågatene som slynger seg rundt koselige små kvartal i sentrum. Arguineguín er stedet hvor begrepet livskvalitet burde ha fått sin opprinnelse...

Tettstedet yrer av solglade nordmenn og andre nordeuropeere i vinterhalvåret. I gaten nærmest sjøen finner man den populære MarkedsplassenŸ hvor handelsstanden hver tirsdag setter opp sine boder. Landsbyen transformeres da til en liten handelsby hvor man kan gjøre gode røverkjøp på alt fra kanariske spesialiteter til særegne antikviteter.

Her finnes alt man behøver av fasiliteter: Butikker, kaféer, restauranter, legesenter, apotek, sjømannskirke (den norske), etc.

Patalavaca er et lite tettsted med egen strand mellom Arguineguín og Anfi del Mar, sørvest på Gran Canaria.

I strandlinjen finner man høyere hoteller mens man lenger oppe i dalen kan se at bebyggelsen preges av lavere "småhus", leilighetsanlegg og rekkehus. Mange av eiendommene i området har fantastisk havsutsikt.

Det er kort vei til restauranter, matbutikker og fiskerlandsbyen Arguineguín´s sentrum.

Fra Patalavaca er det gangavstand til den norske skolen og det norske helsesenteret Valle Marina som eies og drives av Norges Astma- og Allergiforbund. Anfi del Mar-stranden, med importert sand i fra Karibien, er også innen gangavstand.
Type eiendom: Leilighet
Område: Arguineguín
Referanse: A762S
Pris: 315.000 €
Vi tilbyr video av eiendommen. Trykk på video-ikonet over bildegalleriet.
Vi tilbyr 3-dimensjonal virtuell tour som igjen inneholder 360° bilder og ekstra fotogalleri for denne eiendommen. Trykk på 360°-ikonet over bildeserien for mer info.

LEKKER PENTHOUSELEILIGHET MED 2 SOVEROM, ROMSLIG UTEAREALE OG HAVUTSIKT I ARGUINEGUÍN

Beskrivelse
Beliggenhet:

Leiligheten ligger på vestsiden av Arguineguín, i den stille og fredelige blindgaten Calle Teguisa. Gangavstand til sentrum og alle fasiliteter; det være seg butikker, supermarkeder, caféer, restauranter, apotek, legesenter etc. Man kan dessuten nå en rekke strender til fots, herunder bystranden, stranden foran La Lajilla, Patalavaca og Anfi del Mar med sin hvite, karibiskinspirerte sandstrand. For den turglade finnes det en rekke fjellstier med enkel adkomst.

Boligen ligger i øverste etasje av det lille og koselige anlegget Vista Sol. Den deler ikke vegg med noen annen bolig og det er ei heller ingen over. Gode solforhold og vakker utsikt. Meget lett adkomst rett i fra gatenivå.


Innhold:

Romslig oppholdsrom møblert med sort skinnsofa og tilhørende stoler. Stuebord og TV-møbel i lyst tre.

Spisestuedel med glassbord og stoler i sort skinnimitasjon.

Direkte utgang fra stuen til den romslige, østvendte terrassen med utsikt over bassengområdet, Arguineguín og havet. Det langstrakte utearealet rommer flere sittegupperinger. Per i dag er det møblert med et kvadratisk bord og stoler. Markise. Terrassen har direkte adkomst til ett av soverommene.

Kjøkkenet ligger tilbaketrukket i en egen krok i oppholdsrommet (åpen løsning) og har over-og underskap i en gulaktig trefarge. Solid benkeplate i sort og hvit granitt. Følgende hvitevarer er med på kjøpet: Stekovn, vitrokjeramisk topp, avtrekksvifte, oppvaskmaskin og kjøleskap med frysedel.

I fra kjøkkenområdet er det utgang til en romslig terrasse som vender mot sørvest. Denne er eid av sameiet, men leiligheten har eksklusiv bruksrett til den ved at eier betaler et vederlag for leie gjennom felleskostnadene til eierforeningen. Terrassen er møblert med solsenger, bord og stoler.

Badet ligger lett tilgjengelig i gangen. Dette er flislagt i beigetoner og tilbyr en særs romslig dusj, vaskemaskin, tørketrommel og skap. Stort vindu for ekstra ventilasjon.

2 romslige soverom på enden av gangen, hvorav det ene har direkte utgang til den østvendte terrassen. Begge rommene er møblert med dobbeltseng, nattbord og skyvedørsgarderobe. Takvifte med lampe. Vindu.


Alle vinduer og terrassedører er av hvit, vedlikeholdsfri aluminium.

Beige gulvfliser i hele leiligheten.

Hvitmalte vegger.

Heis i anlegget.

Felles svømmebasseng.

Rent og godt vedlikeholdt anlegg.

Ferdigstilt i 2004/2005.


Leiligheten selges møblert, foruten personlige gjenstander.


Privat parkeringsplass ved inngangen inkludert i prisen.


Leiligheten har vært meget populær blant utleiegjester og mange kommer tilbake år etter år.


Det gjøres oppmerksom på at det er flere enheter for salg i anlegget. Komplekset består av 2 blokker og det er mulig å kjøpe deler av eller hele blokken. (Det er 1 eiendom på bakkenivå, 1 i mellometasjen og denne i toppetasjen. Perfekt for storfamilie, gode venner som ønsker å feriere sammen eller investorer. Ta kontakt for et godt tilbud!).
Plandokumentet og dets mål kan være unøyaktig. Kun illustrativt.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.

Eiendommen selges som den er (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).

Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 2
Antall bad: 1
Toalett: 0
M2 konstruert: 72
Eiendommens stand: God stand
Garasje / Parkering: Ja
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Svømmebasseng: Felles
Heis: Ja
Aircondition: Nei
Første linje: Nei
Havsutsikt: Ja
Under 20 min
gange til strand:
Ja
Fellesutgifter: 164 €
Eiendomsskatt: 293 €Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design