NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: B754S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A753S + INFO

Monte Carrera VIDEOS

VIDEO
Her kommer et lite videoklipp fra da Sunniva Torset v/Real Invest Gran Canaria SL deltok i programmet "Solgt" på NRK:


VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Plandokument
Bilder
Bilder
Romslig, rektangulær terrasse. Markise.
Kunstgress på terrassen. Store terrassedører med speileffekt.
Stor stue med direkte utgang til terrassen.
2 terrassedører som slipper mye lys inn i leiligheten.
Åpen løsning: Stue, spisestue, kjøkken.
Pent innredet oppholdsrom.
Pen spisestue med egen utgang til terrassen.
Stort kjøkken med hvite skapdører.
Alt av hvitevarer.
Hovedsoverommet, innredet med dobbeltseng. Stilig tapet.
Innebygde garderobeskap. AC.
Rom nummer to (ikke registrert som soverom i skjøtet)
Dog innredet som kombi soverom og kontor. Skapseng som slåes ned.
Bad med dusj. Gulvvarme.
Felles, oppvarmet svømmebasseng.
Område
Video
Kart
Arguineguín er en idyllisk fiskerlandsby på syd(vest)kysten av paradisøyen Gran Canaria.

Her bor spanjoler og ikke-residente side om side og mangfoldet av eiendomstyper er stort; rekkehus, eneboliger, leiligheter etc. Bebyggelsen strekker seg helt fra strandsonen til noe opp i fjellene hvor det finnes perfekt turterreng for den glade fjellvandrer. Her er man langt i fra charteturismen.

Spasér langs bystranden mens du puster inn den herlige sjøbrisen. Nyt et bedre måltid ved en av de mange fortausrestaurantene som byr på utsøkte fristelser. Føl den magiske atmosfæren i smågatene som slynger seg rundt koselige små kvartal i sentrum. Arguineguín er stedet hvor begrepet livskvalitet burde ha fått sin opprinnelse...

Tettstedet yrer av solglade nordmenn og andre nordeuropeere i vinterhalvåret. I gaten nærmest sjøen finner man den populære MarkedsplassenŸ hvor handelsstanden hver tirsdag setter opp sine boder. Landsbyen transformeres da til en liten handelsby hvor man kan gjøre gode røverkjøp på alt fra kanariske spesialiteter til særegne antikviteter.

Her finnes alt man behøver av fasiliteter: Butikker, kaféer, restauranter, legesenter, apotek, sjømannskirke (den norske), etc.

Patalavaca er et lite tettsted med egen strand mellom Arguineguín og Anfi del Mar, sørvest på Gran Canaria.

I strandlinjen finner man høyere hoteller mens man lenger oppe i dalen kan se at bebyggelsen preges av lavere "småhus", leilighetsanlegg og rekkehus. Mange av eiendommene i området har fantastisk havsutsikt.

Det er kort vei til restauranter, matbutikker og fiskerlandsbyen Arguineguín´s sentrum.

Fra Patalavaca er det gangavstand til den norske skolen og det norske helsesenteret Valle Marina som eies og drives av Norges Astma- og Allergiforbund. Anfi del Mar-stranden, med importert sand i fra Karibien, er også innen gangavstand.
Type eiendom: Leilighet
Område: Arguineguín
Referanse: A735S
Pris: 339.000 €
Vi tilbyr video av eiendommen. Trykk på video-ikonet over bildegalleriet.
Last ned plandokument. Trykk på ikonet over bildegalleriet. Plandokumentet og dets mål kan være unøyaktig. Kun illustrativt.
Beskrivelse

EKSKLUSIV LEILIGHET MED STOR TERRASSE I MONTE CARRERA, LOMA DOS. OPPVARMET SVØMMEBASSENG I ANLEGGET.

 

Hele bildeserien kan ses her: http://www.realinvestgrancanaria.com/index.php?ver=todas_fotos&id_inmueble=6557

 

Beliggenhet

Leiligheten ligger i første etasje av blokk 10 i Monte Carrera. Blokken ligger i nærheten av hovedinngangen til komplekset med særs enkel, trappefri adkomst. Selv om eiendommen ligger i første etasje, føles dette som en andre etasje når man er på terrassen ettersom det er en eiendom under. Utsikt mot øvre del av Loma Dos.
 

Det tar ca 5-10 minutter å spasere ned til sentrum med alle typer fasiliteter. Her finnes restauranter, butikker, legesenter, apotek etc.  Gangavstand til 4 strender. La Lajilla-stranden er nylig opprustet med nye solterrasser og senger samt at selve stranden og promenaden er oppgradert. Sistnevnte er ferdselsvei til Anfi del Mar med karibiskinspirert sandstrand.

Flotte turløyper i området for den som er glad i å gå fjellturer.

Stille og rolig sone uten gjennomfartstrafikk.

 

Arealinfo

I følge det offisielle plandokumentet har leiligheten en konstruert oveflate på 61,19 m2 og terrassen på 29,17 m2. Eiendommen er registrert med 1 soverom og 1 kontor (rommet er for lite for å kunne kalles soverom etter spanske byggenormer).

 

Innhold

Solid sikkerhetsdør i mørk brun.

Åpen løsning for stue/spisestue og kjøkken.

Denne typen leilighet har det aller største oppholdsrommet sammenlignet med andre leiligheter i Monte Carrera av ca samme størrelse.

Stuen er innredet med en hvit sofa, type chaise longue. Hvitt stuebord. TV-benk i hvit høyglans med lys i de midtre skapene.

Eksotisk bildetapet med brygge, turkist hav, knallblå himmel og grønne palmer på veggen som TVn henger på. Dette gir deg virkelig feriefølelsen!

Diverse moderne lamper i stueområdet. Air condition. Marmorgulv i hele boligen, foruten på badet.

Dobbeltdører med aluminiumsramme ut til terrassen i fra stueområdet. Vedlikeholdsfri aluminiumsramme. Speileffekt i vinduene for å unngå overoppheting. 

Terrassedør også ut i fra spisestuedelen.

Dørene gir utrolig mye lys inn i leiligheten.

 

Den takbelagte terrassen er innredet med høykvalitetsmøbler i fargen hvit: Sofa, 2 stoler i samme materiale. Diverse bord og oppbevaringsløsninger. Spisebord med hvit bordplate og 4 tilhørende stoler. Stor blomsterpotte med høye, syntetiske planter. Kunstgress på terrassegulvet av høy kvalitet. Markiseløsninger med transparent midtparti slik at man kan se ut. Terrassen har nordvendt retning og man ser den vakre bebyggelsen i øvre Loma Dos herfra. For den som ønsker å sole seg dagen lang, kan man nyte fasilitetene på bassengområdet hvor det er sol hele dagen.

Spisestuedelen er møblert med et hvitt spisebord og 4 sorte stoler med lyse, behagelige puter.

Kjøkkenet har hvit innredning og er installert over hele 3 vegger. Mye skapplass. Hvitevarer som følger med: Oppvaskmaskin, stålfarget kjøleskap med frysedel, vitrokjeramisk topp, stekovn og spesialbestilt, sort avtrekksvifte.

Hovedsoverommet er romslig og er innredet med en hvit dobbeltseng og innebygde garderobeskap. Air condition. Fargerik tapet bak sengegavlen i fra Thailands vakre landskap med hav, klipper og blå himmel. Også her kommer feriefølelsen for fullt!

Badet, som ligger mellom hovedsoverommet og rom nummer 2, er flislagt i beige farger. Gulvvarme. Ventilasjon. Baderommet er innredet med et baderomsmøbel i brun glans med speil over, dusj og vaskemaskin. Varmtvannstanken er plassert over vaskemaskinen bak døren.

Rom nummer 2 er registrert som kontor (estudio) i skjøtet. Imidlertid har selgerne innredet dette som et kombirom. Dette er innredet med 2 skapsenger som kan slås ned når de skal brukes, kontorpult med stol og et høyskap med hylleløsning. Meget smarte løsninger for plassutnyttelse. Air condition.

 

Møbler, hvitevarer og materialer av høy kvalitet. Boligen selges møblert.

Det er innlagt internett i boligen (fiber). Kjøper må tegne eget abonnement.

Google Home assistent for lys/lamper. LED-lys med lavt forbruk i hele boligen.

75 tommers TV med 4K.

 

Eier av leiligheten har rett til å bruke den store takterrassen på toppen av blokken. Det er kun eierne av blokk 10 som kan benytte denne. Her er det satt opp gassgrill, stoler, bord, solsenger etc. Havutsikt. Sol hele dagen.

 

Sameiet

Sameiet har et norsk styre som fungerer meget godt.

Flerspråklig personale i administrasjonsselskapet (også norsk) som kan kontaktes dersom man trenger hjelp med noe. 

Sikkert anlegg med sikkerhetskamera på alle innfartsårer.

Vakt 24 timer i døgnet.

Oppvarmet basseng (mellom 25 og 27 grader). Det finnes også et lite barnebasseng.

Meget godt vedlikeholdt anlegg.

Heis.

Felleskostnadene inkluderer WIFI, noen utenlandske TV-kanaler og diverse drift og vedlikehold av fellesanlegget.

 

Standard

Meget høy standard.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 2
Antall bad: 1
Toalett: 0
M2 Tomt: 90
M2 konstruert: 61
Møblert: Ja
Oppussingsobjekt: Nei
Garasje / Parkering: Nei
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Moderne: Ja
Svømmebasseng: Ja
Første linje: Nei
Renovert: Ja
Havsutsikt: Nei
Mindre enn 20 min
gange til stranden:
Ja
Fellesutgifter: 202 €
Type eiendom: Residensiell eiendomLogo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design