NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: B754S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A753S + INFO

VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
299.000 €
289.000 €
Romslig terrasse og stor hage.
Overbygd terrasse (på deler av utearealet).
Hyggelig uteområde.
Solsenger og sittegrupper.
Praktisk gang med skap.
Bad og hovedsoverom.
Romslig bad med dusj. Gulvvarme.
Beige fliser på gulv og vegger.
Soverom med egen utgang til terrassen.
Innebygde garderobeskap.
Åpen løsning mellom kjøkken og stue.
Moderne møblement.
Hvitt kjøkken med alt av hvitevarer.
Stue-spisestue og rom nummer 2.
Det andre soverommet er ikke registrert i Eiendomsregisteret.
Oppvarmet basseng.
299.000 €
289.000 €
Område
Video
Kart
Arguineguín er en idyllisk fiskerlandsby på syd(vest)kysten av paradisøyen Gran Canaria.

Her bor spanjoler og ikke-residente side om side og mangfoldet av eiendomstyper er stort; rekkehus, eneboliger, leiligheter etc. Bebyggelsen strekker seg helt fra strandsonen til noe opp i fjellene hvor det finnes perfekt turterreng for den glade fjellvandrer. Her er man langt i fra charteturismen.

Spasér langs bystranden mens du puster inn den herlige sjøbrisen. Nyt et bedre måltid ved en av de mange fortausrestaurantene som byr på utsøkte fristelser. Føl den magiske atmosfæren i smågatene som slynger seg rundt koselige små kvartal i sentrum. Arguineguín er stedet hvor begrepet livskvalitet burde ha fått sin opprinnelse...

Tettstedet yrer av solglade nordmenn og andre nordeuropeere i vinterhalvåret. I gaten nærmest sjøen finner man den populære MarkedsplassenŸ hvor handelsstanden hver tirsdag setter opp sine boder. Landsbyen transformeres da til en liten handelsby hvor man kan gjøre gode røverkjøp på alt fra kanariske spesialiteter til særegne antikviteter.

Her finnes alt man behøver av fasiliteter: Butikker, kaféer, restauranter, legesenter, apotek, sjømannskirke (den norske), etc.

Patalavaca er et lite tettsted med egen strand mellom Arguineguín og Anfi del Mar, sørvest på Gran Canaria.

I strandlinjen finner man høyere hoteller mens man lenger oppe i dalen kan se at bebyggelsen preges av lavere "småhus", leilighetsanlegg og rekkehus. Mange av eiendommene i området har fantastisk havsutsikt.

Det er kort vei til restauranter, matbutikker og fiskerlandsbyen Arguineguín´s sentrum.

Fra Patalavaca er det gangavstand til den norske skolen og det norske helsesenteret Valle Marina som eies og drives av Norges Astma- og Allergiforbund. Anfi del Mar-stranden, med importert sand i fra Karibien, er også innen gangavstand.
Type eiendom: Leilighet
Område: Arguineguín
Referanse: A731S
Pris: 289.000 €
Vi tilbyr video av eiendommen. Trykk på video-ikonet over bildegalleriet.
Vi tilbyr 3-dimensjonal virtuell tour som igjen inneholder 360° bilder og ekstra fotogalleri for denne eiendommen. Trykk på 360°-ikonet over bildeserien for mer info.
Last ned plandokument. Trykk på ikonet over bildegalleriet. Plandokumentet og dets mål kan være unøyaktig. Kun illustrativt.
Beskrivelse

LUKSUSLEILIGHET MED 2 ROM, TERRASSE OG HAGE. OPPVARMET, FELLES SVØMMEBASSENG. MONTE CARRERA - ARGUINEGUÍN

 

Hele bildeserien kan ses her: http://www.realinvestgrancanaria.com/index.php?ver=todas_fotos&id_inmueble=6551

 

Beliggenhet

Leiligheten ligger i første etasje av blokk 7 i Monte Carrera. Heis-og trappeadkomst ned til garasjeanlegget. Blokken ligger like i nærheten av hovedinngangen til komplekset med særs enkel, trappefri adkomst. Nordvendt og østvendt utearale. Bassengområdet, med sol hele dagen, ligger kun noen få skritt fra leiligheten.
 

Det tar ca 5-10 minutter å spasere ned til sentrum med alle typer fasiliteter. Her finnes restauranter, butikker, legesenter, apotek etc.  Gangavstand til 4 strender. La Lajilla-stranden er nylig opprustet med nye solterrasser og senger samt at selve stranden og promenaden er oppgradert. Sistnevnte er ferdselsvei til Anfi del Mar med karibiskinspirert sandstrand.

Flotte turløyper i området for den som er glad i å gå fjellturer.

Stille og rolig sone uten gjennomfartstrafikk.

 

Arealbeskrivelse

 

I følge arkitektens offisielle plandokument har leiligheten en konstruert overflate på 64,61 m2 og en terrasse på 25,89 m2. I følge det offentlige skjøte har eiendommen et hageområde for privat bruk på 31,30 m2 (selv om det er registrert som fellesareale). Vi har tatt med hageområdet når vi har beregnet tomtens størrelse i annonsen vår. For tiden har leiligheten to soverom, men bare 1 i følge skjøtet. De har omgjort området bak kjøkkenet til et ekstra soverom.

 

Innhold

Leiligheten var ferdigstilt i 2013 og er derfor av de nyeste konstruksjonene i Loma Dos. Boligen gir et "nytt" inntrykk og materialvalget er av høy kvalitet.

Inngang:

Solid sikkerhetsdør i mørk brun.

Praktisk gang med hvite høyskap hvor det er plass til vaskemaskin og stor varmtvannstank pluss diverse vaskeutstyr etc. Sluk inne i skapet og ventilasjon i øvre del.

Skoskap. Speil. Diverse dekorasjon.

Badet ligger til høyre i gangen og er innredet med beige gulv-og veggfliser, baderomsmøbel i brun høyglans med stort speil og en romslig dusj. Gulvvarme. Avtrekk.

Innenfor dette ligger hovedsoverommet. Dette er meget romslig og er innredet med en en stor, hvit dobbeltseng samt tilhørende nattbord. Innebygde garderobeskap, også i fargen hvit. Air condition. Direkte utgang til den østlige delen av terrassen herfra.

Til venstre etter inngangsdøra ligger kjøkkenet og stuen. Åpen løsning.

Kjøkkenet er hvitt og lekkert og tilbyr alt av hvitevarer; herunder stekovn, avtrekksvifte, vitrokjeramisk koketopp, oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og kjøleskap med frysedel i kromfarge. Hvitevarer av kvalitetsmerket Bosch. Beige benkplate i komposittmateriale som matcher det lekre, lyse marmorgulvet.

Stuen er innredet med en stor, grå sofa med chaiselongue og en hvit TV-benk. Mye gulvplass og lett å møblere. 

Innenfor hverdagsrommet, er det satt opp en spisestue bestående av et rundbord i glass og tilhørende stoler. Over spisestuen, er det plassert nok en air condition som kjøler ned både stue-, spisestue- og kjøkkenområdet.

Forbi spisestuen kommer man til det andre soverommet som eierne nylig har fått avdelt (ikke registrert som sådan i skjøtet). Dette er innredet med en hvit køyeseng og matchende innebygde skap. 2 vindu for ekstra lys og ventilasjon. Egen AC også her.

Det er utgang til terrassen og hagen både i fra stue-og spisestuedelen. Terrassedørene gir mye lys inn i leiligheten. Alle vinduer og terrassedører har hvit, vedlikeholdsfri aluminiumsramme og speileffekt i vinduene som unngår innsyn og overoppheting av boligen. 

Deler av terrassen er overbygd og under tak er det plassert en liten sofa med bord og et spisebord med 4 stoler i fargen hvit. 

Utenfor terrassen er det en stor hage til privat kun for denne leiligheten. Kunstgress. Her er det plass for flere solsenger og ytterligere utemøbler etter behov.

Utearealet ligger mot nord og mot øst. En liten stripe av hagen strekker seg dessuten i vestlig retning.

Det er sol i hagen ca rundt 10.30 og noe utover (solforholdene varierer på sommer og vinter). For den som ønsker sol hele dagen, ligger bassengområdet kun noen skritt unna og der er det sol hele dagen.

Leiligheten gir et eksklusivt inntrykk og er innflyttingsklar.

Boligen selges møblert, foruten personlige gjenstander.

 

Boder og parkering

2 boder og parkeringsplass i garasjekjelleren må kjøpes til ved et tillegg i prisen ettersom de er registrerte på egne gårds-og bruksnummer.

De 2 bodene koster tilsammen 6.000 euro (3.000 euro hver).

Parkeringsplassen koster 14.500 euro. 

Bodene og parkeringsplassen må kjøpes samtidig med leiligheten.

 

Sameiet

Sameiet har et norsk styre som fungerer meget godt.

Flerspråklig personale i administrasjonsselskapet (også norsk) som kan kontaktes dersom man trenger hjelp med noe. 

Sikkert anlegg med sikkerhetskamera på alle innfartsårer.

Vakt 24 timer i døgnet.

Oppvarmet basseng (mellom 25 og 27 grader). Det finnes også et lite barnebasseng.

Meget godt vedlikeholdt anlegg.

Heis.

Felleskostnadene er 252 € for leiligheten, de to bodene og garasjeplassen tilsammen. Felles WIFI inkludert og diverse drift og vedlikehold av fellesanlegget.

 

Standard

Meget høy standard.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 2
Antall bad: 1
Toalett: 0
M2 Tomt: 122
M2 konstruert: 65
Møblert: Ja
Oppussingsobjekt: Nei
Garasje / Parkering: Ja
Alenestående: Nei
Hage: Ja
Terrasse / Balkong: Ja
Moderne: Ja
Svømmebasseng: Ja
Første linje: Nei
Renovert: Ja
Havsutsikt: Nei
Mindre enn 20 min
gange til stranden:
Ja
Fellesutgifter: 252 €
Type eiendom: Residensiell eiendomLogo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design