NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: A779S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: V777S + INFO

VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
360

Område
Video
Kart
Arguineguín er en idyllisk fiskerlandsby på syd(vest)kysten av paradisøyen Gran Canaria.

Her bor spanjoler og ikke-residente side om side og mangfoldet av eiendomstyper er stort; rekkehus, eneboliger, leiligheter etc. Bebyggelsen strekker seg helt fra strandsonen til noe opp i fjellene hvor det finnes perfekt turterreng for den glade fjellvandrer. Her er man langt i fra charteturismen.

Spasér langs bystranden mens du puster inn den herlige sjøbrisen. Nyt et bedre måltid ved en av de mange fortausrestaurantene som byr på utsøkte fristelser. Føl den magiske atmosfæren i smågatene som slynger seg rundt koselige små kvartal i sentrum. Arguineguín er stedet hvor begrepet livskvalitet burde ha fått sin opprinnelse...

Tettstedet yrer av solglade nordmenn og andre nordeuropeere i vinterhalvåret. I gaten nærmest sjøen finner man den populære MarkedsplassenŸ hvor handelsstanden hver tirsdag setter opp sine boder. Landsbyen transformeres da til en liten handelsby hvor man kan gjøre gode røverkjøp på alt fra kanariske spesialiteter til særegne antikviteter.

Her finnes alt man behøver av fasiliteter: Butikker, kaféer, restauranter, legesenter, apotek, sjømannskirke (den norske), etc.

Patalavaca er et lite tettsted med egen strand mellom Arguineguín og Anfi del Mar, sørvest på Gran Canaria.

I strandlinjen finner man høyere hoteller mens man lenger oppe i dalen kan se at bebyggelsen preges av lavere "småhus", leilighetsanlegg og rekkehus. Mange av eiendommene i området har fantastisk havsutsikt.

Det er kort vei til restauranter, matbutikker og fiskerlandsbyen Arguineguín´s sentrum.

Fra Patalavaca er det gangavstand til den norske skolen og det norske helsesenteret Valle Marina som eies og drives av Norges Astma- og Allergiforbund. Anfi del Mar-stranden, med importert sand i fra Karibien, er også innen gangavstand.
Type eiendom: Leilighet
Område: Arguineguín
Referanse: A721S
Pris: 230.000 €
Vi tilbyr video av eiendommen. Trykk på video-ikonet over bildegalleriet.
Vi tilbyr 3-dimensjonal virtuell tour som igjen inneholder 360° bilder og ekstra fotogalleri for denne eiendommen. Trykk på 360°-ikonet over bildeserien for mer info.

LEKKER LEILIGHET MED 2 SOVEROM OG BALKONG NÆRT STRANDEN I ARGUINEGUÍN SENTRUM

Beskrivelse
LEKKER LEILIGHET MED 2 SOVEROM OG BALKONG NÆRT STRANDEN I ARGUINEGUÍN SENTRUM


Beliggenhet

Pura Vida Beach Suites ligger på den solfylte sørsiden av Gran Canaria, bare ca 50 meter fra Arguineguín-stranden.

De ligger i hjertet av fiskerlandsbyen, med alle fasiliteter i nærheten; Det være seg restauranter, caféer, butikker, supermarkeder, jernvarehandler, apotek, medisinske sentre etc.

Det er flere strender i området og bygningen har en felles takterrasse med boblebad, solarium og avslappingsområde med vakker utsikt over havet.


Leiligheten ligger i andre etasje av blokken, kun 1 trappenivå opp. Det finnes heis i anlegget, men den er ikke satt i gang. Når alle enhetene er solgt ut, kan eierne eventuelt enes om å sette den i drift om ønskelig.

Ettersom anlegget ble ferdigstilt i 2017, gir det et meget flott førsteinntrykk når man entrer bygningen. Lys, moderne entré og trappeoppgang.Innhold

Leiligheten består av:

Romslig og lyst inngangsparti med god plass til å henge av seg yttertøy og plassere sko.

Til venstre ligger badet. Dette er flott og moderne innredet med en oval vask, et gedigent speil, hyller i glansfullt tre og en romslig dusj med mosaikkfliser i lillagrå tone. Store downlights i taket og en lyssjakt.

Deretter kommer soverommene på rekke og rad. Det ene er innredet med en dobbeltseng med mørkebrun sengegavl og matchende nattbord og garderobeskap. Det andre er møblert med 2 enkeltsenger, nattbord og kommode. Hovedsoverommet har egen utgang til patioen. Det andre soverommet har vindu mot denne.

Stuen og kjøkkenet er delvis separert og har en egen barløsning som spisestue med 4 hvite stoler.

Hverdagsrommet er møblert med en sofa, diverse bord, TV-benk og vegghengt flatskjerm. Internett er installert, men man må tegne eget abonnement for dette samt utenlandske TV-kanaler om ønskelig.

Stuen har egen utgang til balkongen gjennom vedlikeholdsfrie terrassedører i aluminium. Balkongen er langstrakt og går langs hele fronten av leiligheten. Morgensol. Utsikt over en hyggelig gate med lokale butikker.

Kjøkkenet er lyst og delikat og er innredet med hvite skap i høyglans. Følgende hvitevarer er med på kjøpet: Vitrokjeramisk topp, avtrekksvifte, integrert oppvaskmaskin, stekovn, mikrobølgeovn og stålfarget kjøleskap med frysedel.

Innenfor kjøkkendelen er det et praktisk vaskerom hvor vaskemaskinen og den store varmtvannstanken er plassert. På den andre siden av kjøkkenet er det en utgang til balkongen.

Felles takterrasse med vakker havutsikt. Det gjøres oppmerksom på at utbygger har rett til å konstruere 1 etasje til på deler av takterrassen, noe som er veldig vanlig i sentrum av Arguineguín (derecho vuelo.)

Leiligheten selges møblert.

Preinstallasjon for air condition.


Plandokumentet og dets mål kan være unøyaktig. Kun illustrativt.


Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.

Eiendommen selges som den er (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).

Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
UNDER UTFORMING
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 2
Antall bad: 1
Toalett: 0
M2 konstruert: 75
Eiendommens stand: Renovert
Garasje / Parkering: Nei
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Svømmebasseng: Nei
Heis: Ja
Aircondition: Nei
Første linje: Nei
Havsutsikt: Ja
Under 20 min
gange til strand:
Ja
Fellesutgifter: 78 €Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design