NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: A715S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A714S + INFO

Monte Carrera VIDEOS

VIDEO
Her kommer et lite videoklipp fra da Sunniva Torset v/Real Invest Gran Canaria SL deltok i programmet "Solgt" på NRK:


VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
Langstrakt balkong på hele 9,20 m2.
Vakker utsikt over Atlanterhavet og marinaen.
Plass for flere sittegrupperinger. Aluminiumsskap.
Hyggelig frokostbalkong. Sol fra morgenen av.
Åpen stue.og kjøkkenløsning.
Halvvegg for naturlig adskillelse.
Kjøkkenavdeling med spisebord (kan slåes ut).
Nymalt kjøkkeninnredning. God oppbevaringsplass.
Lyst oppholdsrom.
Direkte utgang til terrassen i fra stuedelen.
Leiligheten selges så og si fullt møblert.
Soverom med dobbeltseng.
Innebygde garderobeskap. Oppbevaringsløsninger. Takvifte med lampe.
Bad med badekar.
Mørke baderomsmøbler av nyere dato.
Felles svømmebasseng. Lave felleskostnader.
Område
Kart
Arguineguín er en idyllisk fiskerlandsby på syd(vest)kysten av paradisøyen Gran Canaria.

Her bor spanjoler og ikke-residente side om side og mangfoldet av eiendomstyper er stort; rekkehus, eneboliger, leiligheter etc. Bebyggelsen strekker seg helt fra strandsonen til noe opp i fjellene hvor det finnes perfekt turterreng for den glade fjellvandrer. Her er man langt i fra charteturismen.

Spasér langs bystranden mens du puster inn den herlige sjøbrisen. Nyt et bedre måltid ved en av de mange fortausrestaurantene som byr på utsøkte fristelser. Føl den magiske atmosfæren i smågatene som slynger seg rundt koselige små kvartal i sentrum. Arguineguín er stedet hvor begrepet livskvalitet burde ha fått sin opprinnelse...

Tettstedet yrer av solglade nordmenn og andre nordeuropeere i vinterhalvåret. I gaten nærmest sjøen finner man den populære MarkedsplassenŸ hvor handelsstanden hver tirsdag setter opp sine boder. Landsbyen transformeres da til en liten handelsby hvor man kan gjøre gode røverkjøp på alt fra kanariske spesialiteter til særegne antikviteter.

Her finnes alt man behøver av fasiliteter: Butikker, kaféer, restauranter, legesenter, apotek, sjømannskirke (den norske), etc.

Patalavaca er et lite tettsted med egen strand mellom Arguineguín og Anfi del Mar, sørvest på Gran Canaria.

I strandlinjen finner man høyere hoteller mens man lenger oppe i dalen kan se at bebyggelsen preges av lavere "småhus", leilighetsanlegg og rekkehus. Mange av eiendommene i området har fantastisk havsutsikt.

Det er kort vei til restauranter, matbutikker og fiskerlandsbyen Arguineguín´s sentrum.

Fra Patalavaca er det gangavstand til den norske skolen og det norske helsesenteret Valle Marina som eies og drives av Norges Astma- og Allergiforbund. Anfi del Mar-stranden, med importert sand i fra Karibien, er også innen gangavstand.
Type eiendom: Leilighet
Område: Arguineguín
Referanse: A699S
Pris: 139.000 €
Beskrivelse

SJARMERENDE LEILIGHET MED ROMSLIG BALKONG, HAVUTSIKT OG BASSENGTILGANG PÅ ARGUINEGUÍNS VESTSIDE - ATTRAKTIV PRISKLASSE

 

Hele bildeserien kan ses her: http://www.realinvestgrancanaria.com/index.php?ver=todas_fotos&id_inmueble=5969

 

Beliggenhet

Dette er den ideelle leiligheten for de som ønsker et sentralt krypinn i solen til en rimelig investeringssum, langt under gjennomsnittlig markedspris i Arguineguínområdet.

Leiligheten ligger i det koselige komplekset Mirapuerto som ligger på grensen mellom Arguineguín og Patalavaca. Inngang fra den stille og fredelige blindgaten calle Maninidra. Meget lett adkomst til leiligheten (kun 4 trinn).

Det er gangavstand ned til sentrum av fiskerlandsbyen med alle dets fasiliteter, det være seg butikker av alle slag, restauranter, caféer, apotek, legesenter etc. I bysonen finner man også flere strender som definitivt er verdt et besøk. La Lajilla-stranden har nylig blitt opprustet med platting, solsenger, trapper ned i sjøen og en fantastisk nylagt promenade. Gangavstand også til den populære Anfi del mar-stranden med sin hvite, karibiskinspirerte skjellsand.

Supermarked med diverse utvalg av norske matvarer i Patalavaca like i nærheten samt flere velrenommerte restauranter.

Nå som det nye, flotte hotellanlegget i dalen under har blitt ferdigstilt, har dette helt klart medført et estetisk løft for området og alle som ønsker kan benytte seg av caféen og det praktiske minimarkedet m.v.

For den som er glad i å gå i fjellet, finnes det flere turstier like i nærheten. Det er også flere organiserte turer for den som ønsker selskap.

 

Adkomst

Ca 30-35 minutters kjøring fra flyplassen Gando i Las Palmas.

 

Innhold

Enkel adkomst til leiligheten gjennom  felles gang.

Leiligheten har åpen stue-og kjøkkenløsning med halvvegg for naturlig adskillelse.

Til høyre kommer man inn i kjøkkendelen som tilbyr en nymalt, naturhvit innredning med over-og underskap. Ekstra, nyinnsatt skuffeseksjon. God lagringskapasitet. Benkeplate i solid granitt. 2 kokeplater, hybelkomfyr og kjøleskap med frysedel. Forlengbart klappbord med stol(er). Vindu. Stilig kommode med speil over som gir en forstørrelseseffekt i leiligheten (dog ikke med på kjøpet). Lyse vegger. Beige flisgulv.

Til venstre ligger badet. Dette er innredet med mørkt og moderne baderomsinventar av nyere dato i kontrast med hvitt porselen. Tilpasset vask med skap for håndduker under og møbel med speil, hyller og lampe over. Ekstra skap over toalettet. Badekar. Vindu. Hvitgråe fliser på veggene.

Soverommet ligger vegg i vegg med badet og stuen og er møblert med en dobbeltseng, nattbord, kommode, speil og innebygd garderobeskap i grått (nymalt). Ellers finnes det flere kommode-og hylleløsninger i hvitt. Nymontert takvifte med lampe. Vindu ut mot terrassen. Markiseløsning.

Oppholdsrommet er møblert med en grå sofa og et hvitt, rektangulært stuebord. Flere hvite avlastningsbord. TV-benk med hyller i samme farge samt et høyt vitrineskap. Direkte utgang til balkongen. Store terrassedører sørger for mye lys inn i leiligheten.

Balkongen på hele 9,20 m2 er langstrakt og tilbyr utsikt over Atlanterhavet, havnen, fjellene, bassenget, Loma Dos og annen pen bebyggelse. Sol fra morgenen av. Det har blitt bygd to aluminiumsskap på balkongens kortside for oppbevaring av vaskeutstyr og lignende; ett opp til midjehøyde (hvor vaskemaskinen er plassert) og ett langskap. Uteområdet er møblert med diverse sittegrupper. Det finnes flere verandamøbler (stoler og bord) enn det som vises på bildene. Pen dekorasjon. Praktisk vifte festet på gelenderet for ekstra varme dager.

Leiligheten selges med det aller meste av møblement. Personlige gjenstander og noe av dekorasjonen er ikke inkludert.

Alle dørene i leiligheten har blitt malt.

Lave felleskostnader.

Rent og pent bassengområde med havutsikt. Mange solsenger, stor solterrasse. Trappetilgang.

Gratis gateparkering utenfor anlegget.

 

Standard

God kanarisk standard.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
UNDER UTFORMING
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 1
Antall bad: 1
Toalett: 0
M2 Tomt: 43
M2 konstruert: 34
Møblert: Ja
Oppussingsobjekt: Nei
Garasje / Parkering: Nei
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Moderne: Nei
Svømmebasseng: Ja
Første linje: Nei
Renovert: Nei
Havsutsikt: Ja
Mindre enn 20 min
gange til stranden:
Ja
Fellesutgifter: 60 €
Type eiendom: Eiendom bygd på turisttomt - må brukes til "turistformål" - i henhold til spesielle vilkår/ begrensninger.Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design