NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: A712A + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: V711A + INFO

Monte Carrera VIDEOS

VIDEO
Her kommer et lite videoklipp fra da Sunniva Torset v/Real Invest Gran Canaria SL deltok i programmet "Solgt" på NRK:


VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
Meget romslig terrasse med havutsikt.
Solrikt uteområde.
Nyt Atlanterhavet mens du inntar en bedre frokost i morgensolen.
Plass for flere sittegrupperinger.
Kvalitetsmøbler i rottingstil. Komplett sofagruppe.
Åpent oppholdsrom med direkte utgang til terrassen.
Meget god gulvplass.
Komplett kjøkken med hvitevarer. Høy kvalitet.
Romslig og lysrik stue.
Spisestue som også som kan anvendes til soveplass når man har gjester på besøk.
Stilfull dekorasjon.
Utsikt fra spisestuen.
Leiligheten selges møblert, foruten personlige gjenstander.
Pent soverom med dobbeltseng. Innebygde skap. Nattbord/kommoder. AC.
Stort bad med dobbeltvask og dusj.
Felles, oppvarmet basseng.
Område
Kart
Arguineguín er en idyllisk fiskerlandsby på syd(vest)kysten av paradisøyen Gran Canaria.

Her bor spanjoler og ikke-residente side om side og mangfoldet av eiendomstyper er stort; rekkehus, eneboliger, leiligheter etc. Bebyggelsen strekker seg helt fra strandsonen til noe opp i fjellene hvor det finnes perfekt turterreng for den glade fjellvandrer. Her er man langt i fra charteturismen.

Spasér langs bystranden mens du puster inn den herlige sjøbrisen. Nyt et bedre måltid ved en av de mange fortausrestaurantene som byr på utsøkte fristelser. Føl den magiske atmosfæren i smågatene som slynger seg rundt koselige små kvartal i sentrum. Arguineguín er stedet hvor begrepet livskvalitet burde ha fått sin opprinnelse...

Tettstedet yrer av solglade nordmenn og andre nordeuropeere i vinterhalvåret. I gaten nærmest sjøen finner man den populære MarkedsplassenŸ hvor handelsstanden hver tirsdag setter opp sine boder. Landsbyen transformeres da til en liten handelsby hvor man kan gjøre gode røverkjøp på alt fra kanariske spesialiteter til særegne antikviteter.

Her finnes alt man behøver av fasiliteter: Butikker, kaféer, restauranter, legesenter, apotek, sjømannskirke (den norske), etc.

Patalavaca er et lite tettsted med egen strand mellom Arguineguín og Anfi del Mar, sørvest på Gran Canaria.

I strandlinjen finner man høyere hoteller mens man lenger oppe i dalen kan se at bebyggelsen preges av lavere "småhus", leilighetsanlegg og rekkehus. Mange av eiendommene i området har fantastisk havsutsikt.

Det er kort vei til restauranter, matbutikker og fiskerlandsbyen Arguineguín´s sentrum.

Fra Patalavaca er det gangavstand til den norske skolen og det norske helsesenteret Valle Marina som eies og drives av Norges Astma- og Allergiforbund. Anfi del Mar-stranden, med importert sand i fra Karibien, er også innen gangavstand.
Type eiendom: Leilighet
Område: Arguineguín
Referanse: A693S
Pris: 320.000 €
Vi tilbyr video av eiendommen. Trykk på video-ikonet over bildegalleriet.
Vi tilbyr 3-dimensjonal virtuell tour som igjen inneholder 360° bilder og ekstra fotogalleri for denne eiendommen. Trykk på 360°-ikonet over bildeserien for mer info.
Last ned plandokument. Trykk på ikonet over bildegalleriet. Plandokumentet og dets mål kan være unøyaktig. Kun illustrativt.
Beskrivelse

NYDELIG LUKSUSLEILIGHET MED HELE 21 M2 TERRASSE OG VAKKER HAVUTSIKT. BOD OG GARASJEPLASS. FELLES, OPPVARMET BASSENG

 

Hele bildeserien kan ses her: http://www.realinvestgrancanaria.com/index.php?ver=todas_fotos&id_inmueble=5902

 

Beliggenhet

Leiligheten ligger i første etasje av blokk 14 i komplekset "Monte Carrera". Heis-og trappeadkomst ned til garasjeanlegget. Blokk 14 ligger i nedre del av anlegget, i retning sjøen/sentrum. Leiligheten tilbyr sol fra morgenen av og utsikt over Atlanterhavet.
 

Det tar ca 5-10 minutter å spasere ned til sentrum med alle typer fasiliteter. Her finnes restauranter, butikker, legesenter, apotek etc.  Gangavstand til 4 strender. La Lajilla-stranden er nylig opprustet med nye solterrasser og senger samt at selve stranden og promenaden er oppgradert. Sistnevnte er ferdselsvei til Anfi del Mar med karibiskinspirert sandstrand.

Flotte turløyper i området for den som er glad i å gå fjellturer.

Stille og rolig sone uten gjennomfartstrafikk.

 

Innhold

Solid inngangsdør i heltre (sikkerhetsdør).

Gang: Plassbesparende skoskap med speil over. Stumtjener. Spotlights i taket.

Innebygde høyskap med ventilasjon i øvre del hvor vaskemaskin og stor varmtvannstank er plassert. Her det også rom for vaskeutstyr samt til å sette fra seg sko etc.

Videre kommer man inn i en åpen stue-og kjøkkenløsning. Oppholdsrommet er meget lyst og delikat ettersom det er en hjørneenhe med store vindusflater.

Det er marmorfliser i beige på gulvene og naturhvite vegger. Vakkert listverk mellom tak og vegger.

Kjøkkenet er naturhvitt og har blitt forlenget av eierne selv for ekstra benke-og matlagingsplass. Over-og underskap for ytterligere lagringskapasitet. Følgende hvitevarer er inkludert: Oppvaskmaskin, vitrokjeramisk koketopp med 4 plater, stekovn, avtrekksvifte og kjøleskap med frysedel i stålfarge. Beige benkeplate i kompositt som tar igjen marmorgulvet i farge.

Bak kjøkkenet, er det en åpen avdeling som kan benyttes som spisestue og eventuelt som en ekstra soveplass når det er gjester på besøk. Det står en skillevegg med flere ledd nede i boden som kan settes opp ved behov. Per i dag er denne delen innredet med en hvit sofa/divan, et spisebord i glass, 4 stoler i sort skinnimitasjon, et vitrineskap og en pen taklampe i sølv. Verandadør som kan åpnes helt opp for lufting. Herfra ser man deler av fjellet, Arguineguín og havet til høyre.

Hoveddelen av stuen er møblert med en sort sofa (chaise longue) i skinnmateriale. Brunt stuebord. Praktisk vitrinehylle på hjul. Hvit TV-benk. Vegghengt flatskjerm. AC med kjøle-og varmefunksjon. Diverse lamper, bilder og pene gardiner. Terrassedør med vedlikeholdsfri aluminiumsramme. Solskjerming i vinduene.

Direkte utgang til terrassen i fra oppholdsrommet. Utearealet er møblert med flere sittegrupper; - Sofa, 2 godstoler, salongbord og 2 puffer i rottingstil med grå puter. Solseng i samme stil. Diverse avlastningsbord. 1 solid rundbord i beige med 2 sorte stoler. Alle utemøblene er av høy kvalitet. Ytterdelen til AC er innebygd i tremateriale som matcher gelenderet og kan brukes til bord. Det er vann-og strømuttak på terrassen. Uteområdet måler hele 21 m2 og har en L-form. Den ene delen vender mot øst og har morgensol og den andre delen vender mot sør og har sol utover dagen. Kjempefin utsikt fra fjellene i nord, via Arguineguín og mot Atlanterhavet i sør.

Det romslige soverommet ligger ved i vegg med stuen og har adkomst gjennom en gang  hvor også badet ligger. Gangen er innredet som et praktisk kontor. Soverommet er møblert med en stor dobbeltseng med kvalitetsmadrasser og 2 nattbord. Kommode. Speil på veggen. Innebygde garderobeskap. AC. 2 vinduer med aluminiumsramme og solskydd.

Badet er av meget god størrelse og tilbyr en dobbeltvask. Baderomsmøbel i brun høyglans og speil over med lamper. Dusjhjørne. Beige fliser på gulv og vegger. Gulvvarme med termostat. Naturlig avtrekksventil.

Leiligheten selges møblert foruten personlige gjenstander.

 

Bod og garasjeplass

Selgerne eier en bod som de har innredet med hyller etc og en garasjeplass i kjelleren. Disse er registrert på eget gårds-og bruksnummer og må således selges separat mot et pristillegg på 17.500 euro. (Obligatorisk).

 

Bil

Selgerne eier også en rød Ford Focus cabriolet, registrert for første gang i 2010. Den har bare gått ca 96.500 KM. Om ønskelig kan denne selges for 10.000 euro (pluss omkostninger.) Vinddeksel og støvovertrekk er med i prisen. Bilde kan fremskaffes.

 

Sameiet

Sameiet har et norsk styre som fungerer meget godt.

Flerspråklig personale i administrasjonsselskapet (også norsk) som kan kontaktes dersom man trenger hjelp med noe. 

Sikkert anlegg med sikkerhetskamera på alle innfartsårer.

Vakt 24 timer i døgnet.

Oppvarmet basseng (mellom 25 og 27 grader). Det finnes også et lite barnebasseng.

Meget godt vedlikeholdt anlegg.

Heis.

Felleskostnadene er 237 € for leiligheten, boden og garasjeplassen tilsammen (Felles WIFI inkludert.)

 

Standard

Meget god standard.

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
UNDER UTFORMING
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 1
Antall bad: 1
Toalett: 0
M2 Tomt: 81
M2 konstruert: 60
Møblert: Ja
Oppussingsobjekt: Nei
Garasje / Parkering: Ja
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Moderne: Ja
Svømmebasseng: Ja
Første linje: Nei
Renovert: Ja
Havsutsikt: Ja
Mindre enn 20 min
gange til stranden:
Ja
Fellesutgifter: 237 €
Type eiendom: Residensiell eiendomLogo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design