NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: B754S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: A753S + INFO

VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder
349.000 €
325.000 €
Fin terrasse med fantastisk havutsikt
Havutsikt også fra spisestuedelen
Bad med dobbeltvask og dobbelt baderomsmmøbel
Havutsikt fra alle steder på terrassen
Romslig dusjhjørne. Gulvvarme.
Lekkert innredet oppholdsrom
Pent møblert soverom med mye skapplass
Åpen løsning
Innebygde skap og AC med varme-og kjølingsfunksjon
Direkte utgang fra stuen til terrassen.
Gang med stort speil som virker forstørrende
Fullt utstyrt kjøkken og moderne, innredet spisestue for 6 personer
Solnedgang sett fra terrassen
Lekkert design
Felles, oppvarmet svømmebasseng
349.000 €
325.000 €
Område
Video
Kart
Arguineguín er en idyllisk fiskerlandsby på syd(vest)kysten av paradisøyen Gran Canaria.

Her bor spanjoler og ikke-residente side om side og mangfoldet av eiendomstyper er stort; rekkehus, eneboliger, leiligheter etc. Bebyggelsen strekker seg helt fra strandsonen til noe opp i fjellene hvor det finnes perfekt turterreng for den glade fjellvandrer. Her er man langt i fra charteturismen.

Spasér langs bystranden mens du puster inn den herlige sjøbrisen. Nyt et bedre måltid ved en av de mange fortausrestaurantene som byr på utsøkte fristelser. Føl den magiske atmosfæren i smågatene som slynger seg rundt koselige små kvartal i sentrum. Arguineguín er stedet hvor begrepet livskvalitet burde ha fått sin opprinnelse...

Tettstedet yrer av solglade nordmenn og andre nordeuropeere i vinterhalvåret. I gaten nærmest sjøen finner man den populære MarkedsplassenŸ hvor handelsstanden hver tirsdag setter opp sine boder. Landsbyen transformeres da til en liten handelsby hvor man kan gjøre gode røverkjøp på alt fra kanariske spesialiteter til særegne antikviteter.

Her finnes alt man behøver av fasiliteter: Butikker, kaféer, restauranter, legesenter, apotek, sjømannskirke (den norske), etc.

Patalavaca er et lite tettsted med egen strand mellom Arguineguín og Anfi del Mar, sørvest på Gran Canaria.

I strandlinjen finner man høyere hoteller mens man lenger oppe i dalen kan se at bebyggelsen preges av lavere "småhus", leilighetsanlegg og rekkehus. Mange av eiendommene i området har fantastisk havsutsikt.

Det er kort vei til restauranter, matbutikker og fiskerlandsbyen Arguineguín´s sentrum.

Fra Patalavaca er det gangavstand til den norske skolen og det norske helsesenteret Valle Marina som eies og drives av Norges Astma- og Allergiforbund. Anfi del Mar-stranden, med importert sand i fra Karibien, er også innen gangavstand.
Type eiendom: Leilighet
Område: Arguineguín
Referanse: A623SI
Pris: 325.000 €
Vi tilbyr video av eiendommen. Trykk på video-ikonet over bildegalleriet.
Vi tilbyr 3-dimensjonal virtuell tour som igjen inneholder 360° bilder og ekstra fotogalleri for denne eiendommen. Trykk på 360°-ikonet over bildeserien for mer info.
Last ned plandokument. Trykk på ikonet over bildegalleriet. Plandokumentet og dets mål kan være unøyaktig. Kun illustrativt.
Beskrivelse

LUKSURIØS & DELIKAT INNREDET HJØRNELEILIGHET M/ SYD-OG VESTVENDT TERRASSE & HAVUTSIKT, MONTE CARRERA

 

Hele bildeserien kan ses her:

 http://www.realinvestgrancanaria.com/index.php?ver=todas_fotos&id_inmueble=4654

Beliggenhet

Eiendommen ligger i det vakre og populære komplekset Monte Carrera i hjertet av Loma Dos, kun 5-10 minutters gange ned til Arguineguín sentrum og nærmeste strand. I den velkjente fiskerlandsbyen finner man alle typer fasiliteter; herunder utsøkte restauranter og caféer, supermarkeder, alle typer butikker, apotek, legesenter etc. Lenger opp i Loma Dos finnes det flotte turløyper over fjellet som er meget populære blant nordmenn.

Boligen har enkel adkomst både i fra hovedinngangen, den laterale inngangen fra vest og den sydlige inngangen i komplekset som man ofte foretrekker å benytte når man skal spasere til og fra sentrum. Leiligheten ligger i en høy første etasje, dog føles dette som andre/tredje etasje da anlegget har 2 nivåer med garasje-/kjelleranlegg. Ettersom den ligger oppe i høyden, har man en fantastisk utsikt over Atlanterhavet og kan nyte fargespillet på himmelen når solen går ned.

Eiendommen ligger også meget nært fellesbassenget, dog på andre siden av blokken, noe som gjør den skjermet fra eventuell basseng-støy.

 

Innhold

Når man entrer leiligheten, kommer man inn i en praktisk gang møblert med et romslig skoskap i hvit høyglans og et speil. Lenger inn er det hvite, innebygde skap med vaskemaskin og god lagringsplass for vaskeutstyr o.l.

I forlengelsen av skapene finner man kjøkkenet. Det er en åpen løsning mot stuen og spisetuen.
 

Kjøkkenet er L-formet og har naturhvite over-og underskap. 1 glasskap og 1 hylle i øvre del. Det er fullt utstyrt med hvitevarer av kvalitetsmerket Bosch i stålfarge; - herunder oppvaskmaskin, stekovn, (ny) avtrekksvifte, vitrokjeramisk topp med 4 kokeplater og kjøleskap med frysedel. Beigefarget benkeplate som står i stil med marmorgulvet. Bakenfor kortsiden av kjøkkenet har eierne innredet til spisestue for 6 personer. Eksklusivt og moderne spisestuebord, stoler og kommode i hvit høyglans. Stilig taklampe i hvit og sølv som tar igjen sølvspeilet på veggen og pyntebordet under.

Det kommer mye dagslys inn i denne delen ettersom den har en egen fransk luftebalkong med dobbeldør. Herfra har man dessuten havustikt mens man inntar et bedre måltid og man kan sitte å sole seg i døråpningen på ettermiddag/kveld.

Opprinnelig var det en vegg som gikk helt til taket på baksiden av kjøkkenets kortside. Denne ble fjernet for å få mer lys inn i oppholdsrommet. Imidlertid, dersom noen har behov for et ekstra soverom, er det mulig å sette opp lettvegg(er) og en dør slik at det blir helt eller delvis adskilt.

Oppholdsrommet ligger vendt mot hoveddelen av terrassen (mot syd). Stuen er meget lys og romslig og lett å møblere. Den er innredet med spesialbestilt sofa med chaiselong og 2 puffer. Lekkert og moderne glassbord og et hvitt, stilig TV-møbel. Musikkanlegg og flatskjerm-TV er med på kjøpet. Ledninger skjult inne i veggen. Air condition over TV med kjøle-og varmefunksjon. Spotlights i taket.

Stuen har direkte utgang til terrassen gjennom en dobbel terrassedør som gir mye dagslys inn i hele leiligheten. Terrassen har en L-form, hvor den ene delen vender mot syd og den andre mot vest. Eierne har flyttet ut gelenderet så langt det lar seg gjøre for å få utnyttet plassen på terrassen på best mulig måte. De har dessuten flyttet opp og bygd inn ytterdelen av AC sllik at denne ikke opptar "verdigfull" gulvplass. I tillegg har de fått satt opp 2 rullegardiner like på innsiden av terrassegelenderet som de kan sveive opp og ned etter behov (mot syd) samt at de har fått satt opp en markise mot vest. Det er meget praktisk å ha 3 enheter ettersom man kan regulere hver enkelt etter behov. I tillegg bidrar disse til å gjøre det lunt på terrassen ved kjølige vinterkvelder samt at man sitter helt usjenert til på terrassen.

Uteområdet er møblert med et rundbord med hvit/beige steinoverflate og 4 rottingstoler i mørk brun. Den vestlige delen er møblert med en sofa i modulsystem som per i dag er satt opp som en chaiselong samt to små rottingbord med glassplate. Havutsikt i fra alle deler av terrassen. Meget vakker utsikt i fra sofadelen hvor man kommer tettest på havet. Ekstraordinære solnedganger i vakre fargespill som endres fra gang til gang.

Solen kommer inn på terrassen ca kl 12.00 på vinteren og man har solen til kvelden (eksakt tidspunkt beror på årstiden.)

 

Bak oppholdsrommet ligger det en gang som forgreier seg til badet og soverommet. Det er et stort speil i gangen som får den til å virke større og lysere.

 

Baderommet er romslig og rektangulært og har dobbeltvask og dobbelt baderomsmøbel for ekstra lagringsplass. Hjørnedusj av god størrelse. Toalett. Hvitt, høyt hyllesystem for oppbevaring av håndduker.  Beige fliser på vegger og gulv. Gulvvarme som reguleres ved termostat.

 

Innenfor badet ligger soverommet. Det har en fin størrelse og er innredet med dobbeltseng med spesiallaget hodegavl i beige sky. Kvalitetsmadrass.

Matchende nattbord, kommode og speil i hvit høyglans.

Innebygde garderobeskap (2 doble dører).

Air condition med kjøle-og varmefunksjon.

2 vinduer for ekstra lys og ventilasjon.

Blendingsgardiner.

Spesialsydde gardiner i hele leiligheten.

 

Leiligheten selges møblert og fullt utstyrt, foruten personlige gjenstander.Bod:

Bod i garasjeanlegget er inkludert i prisen (eget gårds-og bruksnummer). Den ligger i umiddelbar nærhet til oppgangen av blokken og heisen som tar en til leilighetsnivået. Det har blitt satt inn hyller i etterkant slik at man kan lagre mer i høyden. Lys i boden.

 

Parkering:

Man kan parkere gratis i gaten rundt hele anlegget. Dersom man ønsker å kjøpe en parkeringsplass, kan det være andre eiere som muligens kan tilby for salg/eventuelt kan det være at noen ønsker å leie bort sin plass. Dette er dog kjøpet uvedkommende og det må inngås avtale med den respektive eier.Sameiet:

Sameiet har et norsk styre og det fungerer meget godt.

Det jobber en norsk dame i administrasjonsselskapet for sameiet som kan kontaktes dersom man trenger hjelp med noe.

Sikkert anlegg med sikkerhetskamera på alle innfartsårer.

Vakt 24 timer i døgnet.

Klorfritt basseng, oppvarmet i vintermånedene. Det finnes også et lite barnebasseng.

Meget godt vedlikeholdt anlegg.

Heis fra garasjeanlegget opp til toppetasjen.

Felleskostnadene er 217 € for leiligheten og boden tilsammen. (Felles WIFI inkludert.)

 

Standard

Meget høy standard.
 

 

Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.
Eiendommen selges "som den er" (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).
Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
UNDER UTFORMING
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 1
Antall bad: 1
Toalett: 0
M2 Tomt: 75
M2 konstruert: 61
Møblert: Ja
Oppussingsobjekt: Nei
Garasje / Parkering: Nei
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Moderne: Ja
Svømmebasseng: Ja
Første linje: Nei
Renovert: Ja
Havsutsikt: Ja
Mindre enn 20 min
gange til stranden:
Ja
Fellesutgifter: 217 €
Type eiendom: Residensiell eiendomLogo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design