NYOPPLASTEDE EIENDOMMER
Última propiedad añadida 1
REF: A779S + INFO
Última propiedad añadida 2
REF: V777S + INFO

VÆRET
Weather Maspalomas


EIENDOMSINFO
EIENDOMSINFO
Bilder
Bilder

Område
Kart
Arguineguín er en idyllisk fiskerlandsby på syd(vest)kysten av paradisøyen Gran Canaria.

Her bor spanjoler og ikke-residente side om side og mangfoldet av eiendomstyper er stort; rekkehus, eneboliger, leiligheter etc. Bebyggelsen strekker seg helt fra strandsonen til noe opp i fjellene hvor det finnes perfekt turterreng for den glade fjellvandrer. Her er man langt i fra charteturismen.

Spasér langs bystranden mens du puster inn den herlige sjøbrisen. Nyt et bedre måltid ved en av de mange fortausrestaurantene som byr på utsøkte fristelser. Føl den magiske atmosfæren i smågatene som slynger seg rundt koselige små kvartal i sentrum. Arguineguín er stedet hvor begrepet livskvalitet burde ha fått sin opprinnelse...

Tettstedet yrer av solglade nordmenn og andre nordeuropeere i vinterhalvåret. I gaten nærmest sjøen finner man den populære MarkedsplassenŸ hvor handelsstanden hver tirsdag setter opp sine boder. Landsbyen transformeres da til en liten handelsby hvor man kan gjøre gode røverkjøp på alt fra kanariske spesialiteter til særegne antikviteter.

Her finnes alt man behøver av fasiliteter: Butikker, kaféer, restauranter, legesenter, apotek, sjømannskirke (den norske), etc.

Patalavaca er et lite tettsted med egen strand mellom Arguineguín og Anfi del Mar, sørvest på Gran Canaria.

I strandlinjen finner man høyere hoteller mens man lenger oppe i dalen kan se at bebyggelsen preges av lavere "småhus", leilighetsanlegg og rekkehus. Mange av eiendommene i området har fantastisk havsutsikt.

Det er kort vei til restauranter, matbutikker og fiskerlandsbyen Arguineguín´s sentrum.

Fra Patalavaca er det gangavstand til den norske skolen og det norske helsesenteret Valle Marina som eies og drives av Norges Astma- og Allergiforbund. Anfi del Mar-stranden, med importert sand i fra Karibien, er også innen gangavstand.
Type eiendom: Hus
Område: Arguineguín
Referanse: V711A
Pris: 599.000 €

FLOTT TOMANNSBOLIG I LOMA DOS PÅ OVER TRE ETASJER MED PRIVAT BASSEG

Beskrivelse
Flott tomannsbolig i Loma Dos på over tre etasjer med privat basseng.

Det romslige huset ble bygget i 2000 og renovert i 2014. Badene ble fornyet og utstyrt med moderne dusjer, huset ble malt på nytt, terrassen foran stuen ble glasert, etc.

Huset har god plass med 5 soverom, 2 stuer og et romslig kjøkken. Flere terrasseområder hvor du kan sole deg og nyte utsikten med et glass vin. Terrassen på baksiden har skygge om det blir for mye sol. Huset har også en balkong og takterrasse.

Ved siden av inngangen til eiendommen har du garasjen (ca. 20 m²) med plass til en bil. Ved siden av fører en trapp deg til hovedinngangen. Her er den første terrassen med mye skygge. I denne etasjen har du stuen sammen med det åpne kjøkkenet. Fra stuen kommer du gjennom en skyve glassdør til terrassen med overbygg og glass gardiner. De enkelte elementene kan skyves til siden for å åpne helt, slik at du kan velge mellom en åpen terrasse eller en vinterhage. Det er også en utgang til gjennom en annen sidedør. Det er et toalett i denne etasjen. I under garasjen er det også en bod på cirka 20 m².

I øverste etasje er hovedsoverommet med eget bad og balkong, plass til to store garderobeskap. Dette soverommet har AC. Det er også to soverom som deler bad. Herfra fører en trapp opp til takterrassen.

I kjelleren er det en stue, 2 soverom, ett med utgang til terrassen. Dette rommet brukes for tiden som kontor. Det er også et bad, et vaskerom og en bod med fryser, vinskap osv. I denne etasjen.
Et skap ble bygget under trappene og tilbyr ekstra lagringsplass.

I denne etasjen ligger svømmebassenget, som er ganske romslig med nesten 22 m².

Huset er i god stand og du kan flytte rett inn.

Selges delvis møblert.


Kjøpsomkostninger er ikke inkludert i prisen. Disse omfatter dokumentavgift på 6,5% av kjøpesummen for bruktkjøp eller skatter/avgifter på 8% av kjøpesummen for førstegangstransaksjon. I tillegg kommer notar- og grunnboksgebyr og advokathonorar. Gjennomsnittlig kalkuleres kjøpsomkostningnene til å være mellom 8-10% av kjøpesummen for bruktkjøp og 10-12% for førstegangstransaksjoner. Unntaksvis kan det bli mer dersom kjøpesummen er lav eller at kjøper skal ha spansk banklån. Kjøper vil uansett få en detaljert oversikt over kjøpsomkostningene for eiendommen han/hun ønsker å erverve.

Eiendommen selges som den er (juridisk uttrykk om den faste eiendommens stand. Ta kontakt om ytterligere forklaring er nødvendig).

Det tas forbehold om endringer, feil og mangler vedrørende informasjon gitt om eiendommen samt at den kan trekkes fra markedet uten forhåndsvarsel.
ENERGISERTIFIKAT:
LÅNEKALKULATOR
Lånebeløp:
% Rente:
%
År:
MÅNEDLIG BELØP Å BETALE:
Transaksjonstype: Salg
Antall soverom: 5
Antall bad: 3
Toalett: 1
M2 konstruert: 164
Eiendommens stand: Renovert
Garasje / Parkering: Ja
Alenestående: Nei
Hage: Nei
Terrasse / Balkong: Ja
Svømmebasseng: Privat
Heis: Nei
Aircondition: Ja
Første linje: Nei
Havsutsikt: Ja
Under 20 min
gange til strand:
Ja
Type eiendom: Residensiell eiendomLogo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
HJEM
LITT OM OSS
SELG DIN EIENDOM
KJØPSPROSESSEN
GRAN CANARIA
REFERANSER
LINKER
KONTAKT
VÅRE EIENDOMMER
SALG
LEIE
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design
Logo Real Invest Gran Canaria (pie de página)
Juridisk. @ Real Invest Gran Canaria. All rights reserved. Design by: Nova Design